Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Ο "ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ" ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΚΗ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟ! ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΤΟΥ "ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ" ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ...ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ! ΒΙΝΤΕΟ

Την ευθύνη για την απόπειρα εισβολής στο γραφείο του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Κώστα Κατσίκη, ανέλαβε ο Ρουβίκωνας τη στιγμή που ο πρόεδρος ...

της Βουλής Νίκος Βούτσης έκανε λόγο για ακροδεξιές ομάδες που προσπαθούν να επιβάλλουν κλίμα φόβου στην κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου τα μέλη του Ρουβίκωνα ξεκαθάρισαν ότι «σύντροφοι/ισσες της ομάδας επιχείρησαν να μπούνε στο γραφείο του βουλευτή Κωνσταντίνου Κατσίκη στη Βασιλίσσης Σοφίας 10 στον 2ο όροφο. Δυστυχώς η είσοδος της ομάδας στο βουλευτικό γραφείο δεν κατέστη εφικτή. Ό,τι αναφέρεται σχετικά με το γεγονός είναι ψέμα. Κανείς δεν μπήκε στο γραφείο εκτοξεύοντας απειλές».

Στην ανάληψη ευθύνης τα μέλη του Ρουβίκωνα τονίζουν ότι η απόπειρα εισβολής έγινε καθώς ο Κώστας Κατσίκης είναι μέλος των ΑΝΕΛ οι οποίοι συμπυκνώνουν τον ανερμάτιστο εθνολαϊκισμό ενώ ο ίδιος έχει ομοφοβικές απόψεις αναζητώντας και κατασκευάζοντας ομοϊδεάτες για να στοιχηθούν πίσω του.

Σε άλλο σημείο τα μέλη του Ρουβίκωνα επιτίθενται στη σημερινή κυβέρνηση υποστηρίζοντας ότι η συμμετοχή Κατσίκη σε κυβέρνηση της «ριζοσπαστικής αριστεράς», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, ακούγεται σαν ένα μεγάλο παρατράγουδο, κάνοντας λόγο για ο φασισμό που πρέπει να τσακιστεί. 

«Και στο όνομα αυτής της υπόθεσης ενημερώνουμε τα παρατράγουδα ότι δεν χαίρουν καμιάς ασυλίας» καταλήγει η ανακοίνωση του Ρουβίκωνα.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, σε δήλωσή του για τη σημερινή επίθεση στο γραφείο του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Κωνσταντίνου Κατσίκη, έκανε λόγο για «ολιγάριθμες ακροδεξιές ομάδες» που απειλούν βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου.

Στο μεταξύ μιλώντας στον ΑΝΤ1, o Κώστας Κατσίκης, είπε ότι έχει δεχθεί και στο παρελθόν απειλές, οι οποίες κλιμακώνονται με αυτήν την περίεργη «επίσκεψη» των κουκουλοφόρων, στο γραφείο του.

Παράλληλα είχε συνδέσει την απόπειρα αυτή.... «απόλυτα με τα σενάρια περί αποστασίας» για να αποδειχθεί τελικά ότι επρόκειτο για μέλη του Ρουβίκωνα.

Στα σενάρια του συντονισμένου σχεδίου εκφοβισμού της κυβέρνησης επιμένει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, λίγη ώρα μετά την ανάληψη της ευθύνης για την απόπειρα εισβολής στο γραφείο του Κ. Κατσίκη από τον Ρουβίκωνα.

Μάλιστα, με αναφορές σε «περιθωριακές ακροδεξιές ομάδες και οργανωμένους προβοκάτορες» ο κ. Τζανακόπουλος εμμέσως ταυτίζει τον Ρουβίκωνα με αυτές.

Παράλληλα, κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία γιατί -όπως λέει- όχι μόνο δεν καταδικάζει τις επιθέσεις στους βουλευτές και τα μέλη της ελληνικής κυβέρνησης, αλλά αντίθετα με τη στάση της νομιμοποιεί και προσφέρει πολιτική κάλυψη σε αυτές τις πρακτικές.

Αναλυτικά, αναφέρει: 

«Τις τελευταίες μέρες εκτυλίσσεται ένα συντονισμένο σχέδιο εκφοβισμού και τραμπούκικων επιθέσεων σε βουλευτές και μέλη της ελληνικής κυβέρνησης από περιθωριακές ακροδεξιές ομάδες και οργανωμένους προβοκάτορες.

Οι επιθέσεις αυτές υποδαυλίζονται και υποστηρίζονται από ολιγαρχικά επιχειρηματικά συμφέροντα και μερίδα του κίτρινου ακροδεξιού Τύπου που έχει αναλάβει εργολαβία το εμπόριο δήθεν πατριωτισμού.

Τα περιστατικά αυτά έρχονται σε συνέχεια της επίθεσης στον Γιάννη Μπουτάρη, αλλά και του φασιστικού παραληρήματος του χρυσαυγίτη Μπαρμπαρούση κατά την πρόσφατη συζήτηση στο κοινοβούλιο.

Η Νέα Δημοκρατία κατά τα άλλα ευαίσθητη στα φαινόμενα βίας φαίνεται, ότι όχι μόνο δεν θέλει να καταδικάσει τις επιθέσεις στους βουλευτές και τα μέλη της ελληνικής κυβέρνησης, αλλά αντίθετα: Με τη στάση της ηγεσίας της και τις εθνικιστικές και προκλητικές τοποθετήσεις βουλευτών της νομιμοποιεί και προσφέρει πολιτική κάλυψη σε αυτές τις πρακτικές.

Είναι προφανές πως θεωρεί ότι αφού δεν κατάφερε να πλήξει την κυβέρνηση με την καταστροφολογία θέλει τώρα να επενδύσει στο πολιτικό κλίμα της ακροδεξιάς υστερίας και των φασιστικών επιθέσεων. Η φιλελεύθερη μάσκα του κ. Μητσοτάκη έχει πέσει εδώ και καιρό.

Οι επιλογές του έχουν μετατρέψει τη ΝΔ σε ουρά της Χρυσής Αυγής και άλλων ακροδεξιών περιθωριακών οργανώσεων. Σε ένα μόρφωμα που καμία σχέση δεν έχει πλέον με την μετριοπαθή κεντροδεξιά.

Ο κ. Μητσοτάκης μέσα σε λίγες εβδομάδες και υπό την καθοδήγηση της ακροδεξιάς ηγετικής ομάδας στην οποία έχει παραδώσει τα κλειδιά της Νέας Δημοκρατίας, έχει καταφέρει να εκφυλίσει το κόμμα του μετατρέποντάς το σε πολιτικό υπερασπιστή και συνομιλητή φασιστικών και εθνικιστικών ομάδων.

Νομίζει έτσι, θα καταφέρει να οργανώσει ένα νέο 1965. Μια νέα αποστασία.

Υποτιμά τα δημοκρατικά αντανακλαστικά του ελληνικού λαού.

Υποτιμά όμως και την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης.

Θέλουμε, λοιπόν, να υπενθυμίσουμε στον κ. Μητσοτάκη, ότι αυτή η κυβέρνηση ούτε απειλείται ούτε εκβιάζεται. Θα συνεχίσει να πορεύεται με μοναδικό γνώμονα τα συμφέροντα του ελληνικού λαού. Θα συνεχίσει να πορεύεται για την οικονομική και κοινωνική ανασυγκρότηση της χώρας.

Ας το βάλει λοιπόν καλά στο μυαλό του:

Η χώρα σε ενάμιση μήνα από σήμερα θα βρίσκεται εκτός Μνημονίων.

Ο αγώνας για την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους και των αδυνάμων θα συνεχιστεί με περισσότερα όπλα πλέον.

Και πάνω  από όλα, η μάχη κατά της διαφθοράς θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση.

Το μόνο που θα πετύχει με την στρατηγική της αποσταθεροποίησης ο κ. Μητσοτάκης είναι να αποσταθεροποιήσει ακόμα περισσότερο την παράταξή του.

Το σχέδιό του θα εκπυρσοκροτήσει και εκείνοι που τελικά θα καταρρεύσουν θα είναι ο κ. Μητσοτάκης, η σημερινή ακροδεξιά ηγεσία της ΝΔ και τα επιχειρηματικά συμφέροντα που τους στηρίζουν». 


Το σχέδιό του κου Μητσοτάκη θα εκπυρσοκροτήσει και εκείνοι που τελικά θα καταρρεύσουν θα είναι ο κος Μητσοτάκης, η σημερινή ακροδεξιά ηγεσία της ΝΔ και τα επιχειρηματικά συμφέροντα που τους στηρίζουν.
Πλήρης δήλωση για το συντονισμένο σχέδιο εκφοβισμού βουλευτών και μελών της ελληνικής κυβέρνησης από περιθωριακές ακροδεξιές ομάδες και οργανωμένους προβοκάτορες → http://www.ypep.gr/tzanakopoulos/?p=8084 https://youtu.be/WLMReVlHv8Q 
 https://www.liberal.gr/arthro/210450/politiki/2018/apisteuti-dilosi-tzanakopoulou-gia-roubikona.html (τίτλος: δικός μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου