Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

13.000 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΑΕΤΟ ΣΕ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ! ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΥΡΕΪΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΙΝΗΣΗ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗ ΚΥΠΡΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ...ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ! Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!!

28 Ιουνίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ραχήλ Μακρή: «13.000 ευρώ πρόστιμο από την παγκόσμια ομοσπονδία ....


ποδοσφαίρου για τον αλβανικό αετό σε ματς του Μουντιάλ, πρέσβειρα της Κύπρου η εκπρόσωπος της στην Eurovision.

Έτσι ο κ. «Πρόεδρος» της Κύπρου προβάλλει τα δίκαια του κυπριακού λαού με τέτοιους πρεσβευτές, για να καλύψει την ντροπή των υποχωρήσεων απέναντι στην Τουρκία κάτω από την σκιά του εθνικιστικού αλβανικού αετού και την προσβλητική δήλωσή του περί ονομασίας των Σκοπίων ως «Βόρεια Ελλάδα»

Πρόστιμο 13.000 ευρώ επιβλήθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία ποδοσφαίρου στους Τσάκα και Σακίρι για τον «αλβανικό αετό» που σχημάτισαν με τα χέρια τους στον αγώνα της Ελβετίας με τη Σερβία στο Μουντιάλ.

Οι δύο παίχτες της Ελβετίας που έχουν καταγωγή από το Κόσοβο απειλούνταν μέχρι και με αποκλεισμό δύο αγώνων, εντούτοις η παγκόσμια ομοσπονδία τους τιμώρησε απλώς με πρόστιμο.

Τον ίδιο αετό σχημάτισε με τα χέρια της και η τραγουδίστρια εκπρόσωπος της κυπριακής κυβέρνησης στην Eurovision, ωστόσο στην περίπτωση της, όχι μόνο δεν ζητήθηκε ποτέ συγνώμη, όχι μόνο δεν της επιβλήθηκε πρόστιμο για την προσβολή σε βάρος του ελληνισμού, αλλά φιλοξενούμενη σε έντυπα στα οποία παραχώρησε συνεντεύξεις, δήλωσε ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, αφού με τα λεφτά της πληρώνει τους βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου, ενώ ο πρόεδρος της κυπριακής Δημοκρατίας υποδεχόμενος την στο προεδρικό Μέγαρο την αποκάλεσε πρεσβευτή της Κύπρου στο εξωτερικό.

Προφανώς ο κ. «Πρόεδρος» της Κύπρου προβάλλει τα δίκαια του κυπριακού λαού με τέτοιους πρεσβευτές, για να καλύψει την ντροπή των υποχωρήσεων απέναντι στην Τουρκία κάτω από την σκιά του εθνικιστικού αλβανικού αετού και την προσβλητική δήλωσή του περί ονομασίας των Σκοπίων ως «Βόρεια Ελλάδα».

Αλήθεια τελικά, μήπως πληρώνει κι αυτόν η κυρία ως «Πρόεδρο», όπως λέει πως πλήρωνε εμένα ως βουλευτή;

Ραχήλ Μακρή 

Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής

Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

Μέτωπο Νίκης

www.metoponikis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου