Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018

ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΝ ΜΗΝ ΤΟΝ ΜΑΤΙΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΑ! ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ: "ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΚΑΝ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΝΑΥΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ! ΡΥΘΜΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ"! ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ, ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ! ΒΙΝΤΕΟ.

Ο πολιτικός απατεώνας συνεχίζει να εμπαίζει τον λαό! Τώρα στο Ζάππειο...


με γραββάτα! 
Φορώντας μία κόκκινη γραβάτα ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έφτασε στο Ζάππειο προκειμένου να μιλήσει στους βουλευτές της συγκυβέρνησης.
Το βιντεάκι που έχει ανεβάσει λέει:
«Έχω μία δυσκολία αλλά θα το συνηθίσω», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας ενώ πρόσθεσε πως «τα στοιχήματα είναι για να υλοποιούνται».

«Η σημερινή μέρα ανήκει σε κείνους που χτυπήθηκαν βάναυσα από την κρίση, που είδαν τους κόπους μιας ζωής να καταστρέφονται, που σήκωσαν την χώρα στην πλάτη τους», τόνισε από το βήμα ο πρωθυπουργός.

Για το τέλος των μνημονίων

«Μετά τις χθεσινές αποφάσεις για το ελληνικό χρέος η χώρα μας γυρίζει οριστικά σελίδα», σημείωσε ο Αλ. Τσίπρας.

Τόνισε ότι η χώρα περνά σε μια νέα περίοδο, όπου τη θέση της λιτότητας θα παίρνει κάθε μέρα και περισσότερο η κοινωνική δικαιοσύνη, της επιβολής η δημοκρατία, της αβεβαιότητας η σταθερότητα και η αξιοπιστία.

«Μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια καταφέραμε να επιλύσουμε το πρόβλημα του ελληνικού χρέους. Ενός χρέους που δεν δημιουργήσαμε εμείς. Ενός χρέους που κληρονομήσαμε από τις δυνάμεις του παλιού καθεστώτος», υπογράμμισε. «Αναλάβαμε το δύσκολο αλλά αναγκαίο καθήκον του μετασχηματισμού της χώρας», είπε ο Αλ. Τσίπρας, τονίζοντας ότι «σε αυτή την προσπάθεια συγκρουστήκαμε σφοδρά, συμβιβαστήκαμε επώδυνα, δουλέψαμε σκληρά αλλά δεν δειλιάσαμε. Δεν διστάσαμε μπροστά στις δυσκολίες και τα εμπόδια».

«Φτάσαμε ως εδώ. Φτάνουμε στο τέλος των μνημονίων», είπε. «Η Ελλάδα γίνεται ξανά μια χώρα κανονική. Ανακτά την πολιτική και οικονομική της κυριαρχία. Ξαναγράφεται στον παγκόσμιο χάρτη. Στηρίζεται ξανά στα πόδια της», τόνισε παράλληλα ενώ υπογράμμισε πως «όλα αυτά δεν σημαίνουν ότι έχουμε σκοπό να επιστρέψουμε στην Ελλάδα του χθες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου