Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ" (EOELLAS.ORG 21.00-ΟΣΟ ΠΑΕΙ)! ΣΤΟ 1 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ...ΚΑΘΑΡΗ ΕΞΟΔΟ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝΤΑΙ....

Την Τετάρτη βράδυ μην χασετε την εκπομπή μας "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" στο webradio 
http://www.eoellas.org/webradio/. Συντονιστείτε στη διπλανή...

συχνότητα από τις 21.00 μέχρι...όσο πάει. Έχουμε να πούμε και να αποκαλύψουμε πολλά. Κοντά μας θα είναι ο Συνταγματολόγος, καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Γιώργος Κασιμάτης ο οποίος θα μας αποκαλύψει πολλά από τα αντισυνταγματικά εγκλήματα που συντελούνται στη Βουλή και όχο μόνο. 

Κοντά μας και ο καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Γιώργος Βάμβουκας, αλλά και ο εγνωσμένης αξίας οικονομολόγος Πάνος Θεοδωρίδης να μας μιλήσουν για τη δήθεν καθαρή έξοδο των Τσίπρα-Καμμένου. Πρόκειται για μια νέα εξαπάτηση του λαού. Έρχονται πιο μαύρες μέρες για τον λαό! 
Μαζί μας και ο Θανάσης Δρούγος, ο γνωστός διεθνολόγος, στρατιωτικός αναλυτής να μιλήσουμε για όσα επέρχονται μετά τη σαρωτική νίκη Ερντογάν στην Τουρκία. 
Μείνετε συντονισμένοι εδώ 
Παρουσιάζει ο Μάκης Βραχιολίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου