Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ Ν’ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Τις τελευταίες ημέρες γίνεται πολύς λόγος για επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων οι οποίοι πολύ πιθανόν να αποχωρήσουν και να μην δώσουν το παρόν στη νέα δημοτική αρχή. 
Τα ονόματα των...


 Νικολάου και Δασκαλόπουλου ήδη συζητούνται ως πρώτα, ενώ εσχάτως ακούστηκε ακόμη και αυτό του Χάρη Κουγιουμτζόπουλου. Αυτοί που θα συνεχίσουν 100% είναι οι Κεχρής και Τίγκας.
Πάντως, τα ονόματα των Νικολάου και Δασκαλόπουλου φιγουράρουν πρώτα στη λίστα, με δεδομένο ότι τόσο ο πρώτος όσο και ο δεύτερος έχουν χάσει κάθε ελπίδα να επαναδιεκδικήσουν ως υποψήφιοι μια επόμενη δημαρχία. 
Ο Νικολάου εξελέγη δυο φορές δήμαρχος και έφυγε με την χειρότερη ήττα που θα μπορούσε να φανταστεί και ο πιο απαισιόδοξος οπαδός του. Δεν έχει κανένα έρεισμα να παραμείνει στα δημοτικά συμβούλια, εκτός και αν το μικρόβιο της ενασχόλησης με τα κοινά τον κρατήσει στα δημοτικά έδρανα.
Και ο Δασκαλόπουλος, ως αντιδήμαρχος ολοκλήρωσε τη δημοτική του θητεία. Έχει εκτεθεί πολλές φορές  ως υποψήφιος δήμαρχος και ποτέ δεν πήγε τόσο άσχημα από πλευράς κατάταξης, όσο φέτος. Και αυτός δεν έχει κάποιο άλλο έρεισμα να συνεχίσει να παραμένει στα δημοτικά έδρανα εκτός και αν το ίδιο μικρόβιο της τοπικής αυτοδιοίκησης τον κρατήσει σε αυτά.


Τις τελευταίες μέρες και το όνομα του Χάρη Κουγιουμτζόπουλου ακούστηκε. Λέγεται δε ότι με την αποχώρησή του επιδιώκεται η προώθηση του Άκη Παπαγεωργίου στα δημοτικά συμβούλια, παρά το ότι είναι 3ος επιλαχών, μετά τον Χάρη και την Γωγώ Μπρέμπου. Για να γίνει δηλ. δημοτικός σύμβουλος ο Παπαγεωργίου θα πρέπει να παραιτηθεί και η γνωστή ηθοποιός.(!) 

11 σχόλια:

  1. ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ .


    http://news247.gr/eidiseis/kosmos/article1547336.ece/BINARY/w300/avn.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ουσιαστικά έκπτωτοι Μπρέμπου και Παπαγεωργίου ΔΕΝ παραιτήθηκαν ως όφειλαν λόγω πέντε ( 5 ! ) συνεχόμενων αδικαιολόγητων απουσιών τους στο Δημοτικό Συμβούλιο και το φιλαράκι τους ο πρόεδρος Κουκής δεν εφάρμοσε τον κανονισμό για την αντικατάστασή τους. Ντροπή σε όλους τους που προσβάλουν τους θεσμούς, παίζοντας τα παιχνιδάκια τους. Αυτά προς γνώση όλων των ψηφοφόρων που τους τιμούν με την ψήφο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ! ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΩΣ ΕΧΟΥΝ. ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ (ΜΠΡΕΜΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ) ΠΟΥ ΚΑΠΗΛΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΡΤΗ ΚΑΙ ΔΕΜΕΡΤΖΗ ΩΣ … ΑΞΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ (ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΑΝ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ). ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ. ΙΔΙΩΣ Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ … ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ (ΒΛΕΠΕ ΜΟΣΙΑΛΟΣ) ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ! ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΑΣΙΚΑ, ΜΙΑ ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΦΡΥΔΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.
    Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΜΙΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΧΝΗΤΟ ΧΩΡΟ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ MASTURBATORIUM ΣΤΟ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΜΑΣ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.



    Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΕΤΟΥΣ 2019 ,

    ΕΥΛΑΜΠΙΟΣ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

    ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
    " ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΟΥ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ"

    ΕΚ΄ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ασε που στα δημοτικα συμβουλεια εχει να πατησει κατι χρονια .τη μια ο στρατος πηγε για την πατρηδα ρε γαμωτο και ειπε μετα να κανει τις σπουδες του στην Αγγλια και εχει το θρασος να μηλαει ο ΠΑπαγεωργιου ? Μηπως πρεπει να μας πει αν ολο αυτο το καιρο που ηταν απων αν επαιρνε απο την αποζημιωση απο το Δημο ? Ας μας απαντησει ο κατα λαλιστατος κ Παπαγεωργειου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ασε που στα δημοτικα συμβουλεια εχει να πατησει κατι χρονια .τη μια ο στρατος πηγε για την πατρηδα ρε γαμωτο και ειπε μετα να κανει τις σπουδες του στην Αγγλια και εχει το θρασος να μηλαει ο ΠΑπαγεωργιου ? Μηπως πρεπει να μας πει αν ολο αυτο το καιρο που ηταν απων αν επαιρνε απο την αποζημιωση απο το Δημο ? Ας μας απαντησει ο κατα λαλιστατος κ Παπαγεωργειου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Παπαγεωργίου ήταν τις περισσότερες φορές παρών στο ΔΣ. Αυτή που τις περισσότερες φορές απουσίαζε ήταν η Μπρέμπου. Αλλά η παντελώς ανύπαρκτη ήταν η Νικάκη. Αυτή ήταν ανύπαρκτη και πριν το 2010, για δυο χρόνια δεν είχε εμφανιστεί στο ΔΣ. Αλλά τι συζητάτε τώρα, ο Αποστολόπουλος που εμφανιζόταν τι καταλάβαμε; Ουδέποτε ακούσαμε την φωνή του. Η ανεκδιήγητη η Δημητριάδου αυτή καλύτερα να μην μίλαγε. Πιστέψτε με από τους 4 του ΠΑΣΟΚ - Δεμερτζή ο Παπαγεωργίου ήταν ο καλύτερος και σας το λέει κάποιος αντίπαλός τους που δεν έχει να χάσει ή να κερδίσει τίποτα από αυτήν την εκτίμηση. Η Μπρέμπου ήταν σοβαρή αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων τις περισσότερες φορές απουσίαζε. Οι Νικάκη - Δημητριάδου καλύτερα στο σπίτι τους. Υπάρχουν όμως και άλλα φρούτα. Αλλά καλύτερα να μην εκτεθώ γιατί θα αποκαλύψω την ταυτότητά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν καταλάβατε τι παίζει.... ο Αποστολόπουλος και η παρέα του από τη νύχτα που βγήκαν Δημοτική Αρχή ζητούν εκδίκηση σε όσους τόλμησαν να τους αμφισβητίσουν , το μίσος και η εμπάθεια θα κυριαρχήσουν την επόμενη πενατετιά στο Δήμο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Νικάκη, ανύπαρκτη στα Συμβούλια αλλά στηριζόμενη από το ΠΑΣΟΚ από την εποχή Σκούρτη,αφού ζήτησε χρίσμα τρύπωσε στον Αποστολόπουλο ως επικεφαλής συνδυασμού αλλά χωρίς την έγκριση του συνδυασμού της.Ανύπαρκτη ήταν και η Μπρέμπου που ερχόταν μόνο για να ψηφίσει τις εισηγήσεις Ξύδη. Καλά να πάθουμε, τις εκλέξαμε.Είμαστε πρόβατα στο μαντρί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο αρθρογραφος γραφει οτι ο Νικολαου και ο Δασκαλοπουλος θα παραιτηθουν γιατι δεν εχουν καμια ελπιδα να επαναδιεκδικησουν τη δημαρχια στις επομενες εκλογες. Ο Τιγκας δεν θα παραιτηθει γιατι εχει πολλες ελπιδες να επαναδιεκδικησει τη δημαρχια? Αν ναι ...ποσες ελπιδες εχει... και ποσες απο αυτες ειναι φρουδες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ ,ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ.
    ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΙΔΡΥΣΑ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ

    " ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΟΥ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΝΑΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ "

    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ .

    ΘΑ ΣΚΕΦΤΩ ΝΑ ΛΑΒΩ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΗΜΟΤΕΣ Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ .


    Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΕΤΟΥΣ 2019 ,

    ΕΥΛΑΜΠΙΟΣ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

    ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
    " ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΟΥ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΝΑΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ"

    ΕΚ΄ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή