Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

"ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ"

Οι 5 σημαντικοί λόγοι που δεν θα δω κανένα παιχνίδι της εθνικής ομάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας

Αναγνώστης-blogger  μας έστειλε αυτό το email και μας εξηγεί τους 5 λόγους που δεν θα παρακολουθήσει την Εθνική μας ομάδα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας..

Θα σας πω 5 σημαντικούς λόγους που δεν θα δω κανένα παιχνίδι της εθνικής ομάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, κάτι που θα κάνουν οι αφυπνισμένοι Έλληνες φίλαθλοι που είναι γνώστες της τραγικής ελληνικής πραγματικότητας και γνωρίζουν πόσο βρώμικο είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι 5 σημαντικοί λόγοι είναι οι εξής:

1. Όλοι αυτοί στην ΕΠΟ είναι οι χειρότεροι άνθρωποι και εκτελούν διατεταγμένες υπηρεσίες του οποιοδήποτε προέδρου της Super League που έχει την οικονομική ισχύ. Άλλωστε ο πρόεδρος της ΕΠΟ είναι ο εκπρόσωπος της επιλογής κάθε προέδρου που έχει την οικονομική ισχύ με αποτελέσματα να ελέγχει τα πάντα και να έχουμε το χειρότερο ποδόσφαιρο που δεν είναι ελληνικό ποδόσφαιρο.

2. Έχουμε το χειρότερο ελληνικό πρωτάθλημα που ονομάζεται Super League που οι παίκτες των ομάδων είναι ξένοι και δεν αξίζουνΕπίσης και στις υπόλοιπες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου το ποδόσφαιρο παίζεται με άνισους όρους.

3. Το σήμα που έχει στις εμφανίσεις της η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου από το 1929 μέχρι σήμερα είναι ένα σήμα-μαϊμού που δεν έχει καμία σχέση με ελληνική σημαία.

Στο λινκ που θα δείτε:

Α) Στην συνέντευξη θα δείτε πως ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΠΟ Παναγιώτης Κορκόδειλος δεν απαντά προκλητικά επί της ουσίας για το σήμα-μαϊμού πρέπει να αποσυρθεί από τις εμφανίσεις της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου και απορρίπτει το αναγνωρισμένο διαδικτυακά το γνήσιο Εθνόσημο που συμβολίζει την ελληνική σημαία.

Β) Θα δείτε πως ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΠΟ Παναγιώτης Κορκόδειλος εμπόδισε να μην αποσυρθεί το σήμα-μαϊμού από τις εμφανίσεις της εθνικής ομάδας και να μην μπει το γνήσιο Εθνόσημο που είναι η ελληνική σημαία που απέρριψε, δεν θέλει να υπάρχουν ανώνυμοι Έλληνες φίλαθλοι. Δείτε τι λέει ο ανώνυμος Έλληνας πολίτης που είχε την άσχημη εμπειρία να κουβεντιάσει μαζί του και στο τέλος ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΠΟ να του κλείσει με δύναμη κατάμουτρα το τηλέφωνο!

Το λινκ είναι αυτό:


4) Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου απευθύνεται σε ένα συγκεκριμένο κοινό που ψήφισαν κυρίως στις Ευρωεκλογές ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Το Ποτάμι, ΔΗΜΑΡ, σε κοινό που επέλεξε η ΕΠΟ, σε κοινό που επέλεξαν τα συστημικά ΜΜΕ κυρίως τοMEGA του Γιώργου Μπόμπολα. Όλοι αυτοί είναι ένα κοινό παρτάκηδων, χαβαλέδων, κολλημένων, φανατικών, χαχόλων που δεν έχουν καμία σχέση με εθνική ομάδα και ούτε έχουν σχέση με την τραγική ελληνική πραγματικότητα. Το σήμα-μαϊμού της ΕΠΟ τους εκφράζει απόλυτα!

5) Τα διαφημιστικά σποτ που βλέπουμε στα συστημικά μνημονιακά κατοχικά ΜΜΕ απευθύνονται στο συγκεκριμένο κοινό που αναφέρθηκα στον τέταρτο λόγο πριν.

Τελειώνοντας...

Αυτοί είναι όλοι στην ΕΠΟ και όλοι στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Μαγκιές, αλαζονεία, υπεροψία, κλειστό κλαμπ, κλίκες και τσαμπουκάδες!

Για αυτούς τους 5 σημαντικούς λόγους δεν πρόκειται να δω κανένα παιχνίδι της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, κάτι που θα κάνουν κυρίως οι αφυπνισμένοι Έλληνες φίλαθλοι. Θα δω το Μουντιάλ, αλλά θα δω άλλες εθνικές ομάδες.
eglimatikotita.gr

8 σχόλια:

  1. Ρε φίλε μήπως ψεκάζουν εσένα;

    Τι δεν καταλαβαίνεις με αυτό το φοβερό άρθρο;

    Τόσο καιρό διαβάζεις Ανεξάρτητο & Διπλωματικό Παρατηρητή και έπρεπε να ξέρεις για ΕΠΟ και θα καταλάβαινες τι λέει αυτό το φοβερό άρθρο.

    Εμένα πάντως ο τύπος με αυτά που λέει με πώρωσε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ...!!!!!!!!!
    ΤΟ 4 ΚΑΙ ΤΟ 5 ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ματιασμένος η Πονεμένος πρεπει να εισαι εσυ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ματιασμένος και πονεμένος είσαι εσύ που είσαι υπέρ της σαμαροβενιζελικής ΕΠΟ. Άντε δες την σαμαροβενιζελική εθνική ομάδα της ΕΠΟ που δεν είναι ελληνική εθνική ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι παίρνεις και δε μας δίνεις και εμάς;
    Βρε σε καλό σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ξαναδιαβάζεις πάλι το φοβερό κείμενο αυτό μπας και συνέλθεις και σταματάς να ρωτάς τον άλλο τι παίρνει και δεν δίνει....

    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανοησίες! Το σήμα της Εθνικής ΠΑΝΤΑ ήταν αυτό!
    Δείτε http://impromptuinc.wordpress.com/2011/12/20/1980-west-germany-greece-0-0/
    ή http://juhatamminen.photoshelter.com/image/I0000mtyu4p4CYz8 ή http://news.bbcimg.co.uk/media/images/60116000/jpg/_60116626_greece624.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή