Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ» ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ:

«Η ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ»!!!
«Μου στερεί το δικαίωμα να μεγαλώσω τα ανήλικα παιδιά μου και την υπερήλικη-χήρα μητέρα μου»
«ΔΩΡΙΖΩ ΤΟ ΝΕΦΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΜΟΥ»

Του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Ο 35χρονος Νίκος Παπαβασιλείου, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, από τον περασμένο Δεκέμβριο βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Δομοκού, μετά από απόφαση των ειδικών εφετών-ανακριτριών Ιωάννας Κλάπα και Μαρίας Δημητροπούλου, για ένταξη και συμμετοχή του στην «εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής»!
Ο ίδιος, μέσα από τις φυλακές φωνάζει για την «κατάφωρη αδικία» που ισχυρίζεται ότι υπέστη, κάνει λόγο για «αβάσιμες και ανυπόστατες κατηγορίες» που το προσάπτουν οι δύο ανακρίτριες, ενώ  φτάνει μέχρι του σημείου να ανακοινώνει ότι δωρίζει το ένα του νεφρό ως ένδειξη διαμαρτυρίας αλλά και για να διαδηλώσει στο πανελλήνιο την αθωότητά του. 
Πίσω από τα σίδερα της φυλακής ο Νίκος Παπαβασιλείου, συνέταξε επιστολή που έστειλε στην εφημερίδα μας, ενώ απαντά και στις ερωτήσεις της «Ε.Ω.»:
Ποια ήταν τα στοιχεία εκείνα που οι δύο ανακρίτριες θεώρησαν επιβαρυντικά για σένα και με βάση τα οποία σε προφυλάκισαν;
Παπαβασιλείου: Η κράτησή μου είναι παράνομη, δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία σε βάρος μου στη δικογραφία που να με συνδέουν με τη Χρυσή Αυγή ή ακόμη περισσότερο, δεν υπάρχουν μεμονωμένες πράξεις μου που να με συνδέουν με τη συγκεκριμένη οργάνωση.
Μα, υπήρξε επεισόδιο στο οποίο εμπλέκεσαι και καταδικάστηκες. Δεν είναι έτσι;
Παπαβασιλείου: Πρόκειται για μια υπόθεση η οποία δεν έχει τελεσιδικήσει και η οποία δεν έχει καμία σχέση με τις σε βάρος μου κατηγορίες. Την χρησιμοποίησαν όμως οι δύο ανακρίτριες. Θα σας πω ακριβώς πώς έχουν τα πράγματα. Ζω στο κέντρο της Αθήνας, στο 6ο Διαμέρισμα, εκεί όπου παρατηρείται μεγάλη ύπαρξη  παράνομων μεταναστών. Η εγκληματικότητα είναι ιδιαίτερα αυξημένη και οι εναπομείναντες κάτοικοι της περιοχής αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, που έχουν σχέση με την ομαλή διαβίωσή τους. Απειλές σε βάρος της περιουσίας τους και της σωματικής τους ακεραιότητας από τους λαθρομετανάστες, σοβαρά προβλήματα υγιεινής, ηχορύπανση κ.λ.π. Η αστυνομία και η δημοτική Αρχή εμφανίζονται αδύναμες, αλλά –πιστεύω- και άβουλες ν’ αντιμετωπίσουν τα διογκούμενα προβλήματα. Μέσα σε αυτό το κλίμα φόβου και ανασφάλειας, τον Μάιο του 2013, κάτοικοι της περιοχής, ανάμεσά τους κι εγώ, αναγκαστήκαμε να διαμαρτυρηθούμε έντονα, όπου δημιουργήθηκε επεισόδιο σε ένα κατάστημα του οποίου ο ιδιοκτήτης ήταν αφρικανικής καταγωγής.
Τι ακριβώς έγινε;
Παπαβασιλείου: Η Αστυνομία δεν ερχόταν παρά τις εκκλήσεις μας. Οι αλλοδαποί έκαναν φασαρίες, αφόδευαν στη μέση του δρόμου, μέχρι και δημόσιο σεξ έκαναν. Μια μέρα, όταν τους είδα να κάνουν δημόσιο σεξ τους φώναξα: «τι κάνετε εκεί ρε παιδια;». Και αυτός μου απάντησε: «φέρε μαμά σου, σού γα…σω»! Από’ κει και πέρα τι να κάνω; Πείτε μου;  Δεν πήγαινε άλλο η κατάσταση. Προειδοποιούσαμε επί 6-7 μήνες τον καταστηματάρχη να μην κάνουν φασαρία οι πελάτες του και να μας αφήσουν να ηρεμήσουμε. Έτσι, έγινε το επεισόδιο από το οποίο προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στο κατάστημά του αλλοδαπού.
Γι’ αυτό το επεισόδιο σε συνδέουν οι ανακρίτριες με τη Χρυσή Αυγή;
Παπαβασιλείου: Ναι, αυτό το επεισόδιο χρησιμοποίησαν οι δύο ανακρίτριες για να με κατηγορήσουν για ένταξη και συμμετοχή μου στην «εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής»! Είναι τελείως τρελό! Επαναλαμβάνω όμως ότι το δικαστήριο έχει πάει στο Εφετείο και η υπόθεση δεν έχει τελεσιδικήσει. Τι δουλειά έχει η Χρυσή Αυγή; Το επεισόδιο ήταν αποτέλεσμα της τραγικής κατάστασης που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας, της ανυπαρξίας της Αστυνομίας και της αδυναμίας της να προστατέψει τους κατοίκους.
Εσύ ανήκεις στη Χρυσή Αυγή;
Παπαβασιλείου: Έχω ψηφίσει Χρυσή Αυγή αλλά δεν είμαι οργανωμένο μέλος. Δεν είμαι ρατσιστής. Αν συμφωνούσα απόλυτα με την ιδεολογία της Χρυσής Αυγής, θα ήμουν ενταγμένος σε αυτή. Είμαι όμως Έλληνας εθνικιστής.
Γι’ αυτό το σκυλάκι, που ειρωνικά τους είπε ότι «είναι τεράστιο και το φωνάζω Χρυσαυγή», ο Νίκος Παπαβασιλείου ισχυρίζεται ότι τον έχουν στοχοποιήσει ως Χρυσαυγίτη! Τα είχε δηλώσει δημόσια και στην εκπομπή «Μακελειό»

Δηλαδή αδίκως σε εμπλέκουν με τη Χρυσή Αυγή;
Παπαβασιλείου: Προσπαθούσαν συνεχώς να με εμπλέξουν με τη Χρυσή Αυγή. Μέχρι και το σκυλί μου τη «Λίνα» θεώρησαν ύποπτο για την επίθεση εναντίον ενός Σύρου στην πλατεία Αττικής. Επειδή ειρωνευόμενος τους είχα πει ότι το σκυλί μου είναι …τέρας και το φωνάζω «Χρυσαυγή», το ‘γραψαν για να με εμπλέξουν.. Μάλιστα, φέρανε τον συγκεκριμένο Σύρο να κάνει αναγνώριση αν ήμουν εγώ υπεύθυνος που αμόλησε το σκυλί επάνω του! Βέβαια, είπε ότι δεν με γνωρίζει.
«ΔΩΡΙΖΩ ΤΟ ΝΕΦΡΟ ΜΟΥ»!
Μαζί με την επιστολή σου μας έχει στείλει και μια ανακοίνωση ότι δωρίζεις το ένα σου νεφρό. Για ποιο λόγο;
Παπαβασιλείου: Το κάνω ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον άδικο εγκλεισμό μου. Θέλω να βροντοφωνάξω παντού για την αθωότητά μου. Γι’ αυτό όποιος συμπολίτης μου, συμπατριώτης και συνάνθρωπός μου έχει ανάγκη, του δίνω το ένα μου νεφρό. Μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 210. 8624.892.
ΘΥΜΑ ΑΓΡΙΟΥ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΑΠΟ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ
Ο Νίκος Παπαβασιλείου, παλαιότερα είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού από αντιεξουσιαστές. Έκανε λόγο για 20 ροπαλοφόρους, οι οποίοι κρατούσαν και σίδερα και του έκαναν δολοφονική επίθεση. Εμφανιζόμενος στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA είχε πει: «Δέχτηκα αλλεπάλληλα χτυπήματα στην αρχή στο κεφάλι. Πέφτω κάτω και για να γλιτώσω, βάζω τα χέρια μου πάνω από το κεφάλι μου. Μου σπάσανε το χέρι μου και συνέχισαν τα αλλεπάλληλα χτυπήματα. Επρόκειτο για δολοφονική επίθεση». Ο Νίκος Παπαβασιλείου, τότε δεν είχε διστάσει να δηλώσει: «Είμαι Έλληνας, είμαι εθνικιστής. Αγαπάω την Ελλάδα, αγαπάω την περιοχή μου, εδώ μεγάλωσα και θέλω να είναι καθαρή».
«Τότε, η Αστυνομία είχε συλλάβει 15 άτομα που οδήγησε στο αυτόφωρο αλλά τελικά κανείς δεν τιμωρήθηκε για την επίθεση σε βάρος του Νίκου», υπογραμμίζει η Ελένη, συγγενικό πρόσωπο του Νίκου.
«ΤΟΝ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ»!
«Μερικά συνθήματα που είχε στην ντουλάπα του σπιτιού του και για την ελληνική σημαία που είχε κρεμασμένη στον τοίχο του, ήταν επιβαρυντικά για τον Νίκο Παπαβασιλείου και αυτά κρίθηκαν ικανά για την προφυλάκισή του», ισχυρίζεται η συγγενής του, Ελένη.  
«Από πότε η σημαία θεωρείται ρατσιστικό σύμβολο; Το ότι έγραφε «Έλληνας γεννιέσαι δεν γίνεσαι» επίσης θεωρήθηκε ρατσιστικό σύνθημα, όπως επίσης ότι είχε ζωγραφισμένο το σήμα της Χρυσής Αυγής. Ο ίδιος δεν αρνήθηκε ότι ψήφισε τη Χρυσή Αυγή. Δεν ήταν όμως οργανωμένο στέλεχος», επισημαίνει η Ελένη. 

«ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ»
Όπως ισχυρίζεται η συγγενής του προφυλακισμένου Παπαβασιλείου, «ένας προστατευόμενος μάρτυρας, ο αποκαλούμενος “Γ” έχει κατηγορήσει τον Νίκο για διακίνηση ναρκωτικών».
Είχε ποτέ μπλεξίματα ο Νίκος με ναρκωτικά; Είχε καταδικαστεί ποτέ για κάτι τέτοιο;
  • «Ο Νίκος παλαιότερα είχε καταδικαστεί για χρήση κοκαΐνης, για δική του όμως χρήση. Και αυτή την ποινή, την οποία έχει πληρώσει, του φορτώνουν τώρα άλλο αδίκημα για να τον μπλέξουν περισσότερο!
Η ΕΠΙΜΑΧΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΠΑΚΙΑ
 
Για τη φωτογραφία του Νίκου, με τον δολοφόνο του Φύσσα, Ρουπακιά, η Ελένη, λέει: «Ο Νίκος είναι τραγουδιστής. Παλαιότερα, σε ένα κέντρο στον Κορυδαλλό όπου ο Νίκος τραγουδούσε, είχε έρθει τυχαία ο Ρουπακιάς, ο οποίος δεν ήξερε ότι ο Νίκος είναι τραγουδιστής και ζήτησε να φωτογραφηθεί μαζί του».
Άρα  γνωριζόταν με τον Ρουπακιά;
  • «Είχαν γνωριστεί από τις διανομές προϊόντων της Χρυσής Αυγής. Τίποτε περισσότερο». 

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ: «ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΜΕ ΧΑΤΖΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙΑ. ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΕΝΟΣ ΤΖΑΜΙΟΥ ΜΕ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ» ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ»!
«Αντί να προστατέψετε τους πολίτες κατηγορείτε τους νόμιμους και μόνιμους κατοίκους της περιοχής μας ως ρατσιστές και εγκληματίες»!
Ο προφυλακισμένος Νίκος Παπαβασιλείου, μέσα από τις φυλακές Δομοκού στέλνει την παρακάτω επιστολή, προκειμένου να καταστήσει γνωστή στο Πανελλήνιο την «αδικία που υπέστη» όπως υπογραμμίζει.
«Η περιοχή των Κάτω Πατησίων δεν αποτελείται ούτε από Χρυσαυγίτες ούτε από φασίστες ούτε από μέλη εγκληματικής οργάνωσης!!! Αποτελείται από αγανακτισμένους ανθρώπους που βλέπουν κάθε μέρα της ζωής τους να εξαθλιώνονται και να μην μπορούν να αντιδράσουν!!!
Το κράτος και η πολιτεία έχουν μετατρέψει το ιστορικό κέντρο της Αθήνας σε άντρο εγκληματικότητας και παρακμής, εξαθλίωσης, ξεπεσμού και πολιτικού μαρασμού!
Οι κάτοικοι που έχουν εξαγριωθεί και έχουν αγανακτήσει από την όλη δραματική κατάσταση της περιοχής μας κάποτε σας ψήφισαν με σκοπό να υλοποιήσετε τις υποσχέσεις σας για αναβάθμιση και απογκετοποίηση του ιστορικού κέντρου της Αθήνας και για την απομάκρυνση των παράνομων μεταναστών και κακοποιών, που με τις πράξεις τους μας έκαναν κάθε μέρα όλο και πιο πολύ να εναντιωνόμαστε σε αυτή τη κατάσταση!
Όταν ο Έλληνας γίνεται μειονότητα στην ίδια του τη χώρα, το μόνο που έχει να κάνει είναι να αντιδράσει! Όποιος Έλληνας αυτή τη στιγμή εναντιωθεί στο σάπιο παρακράτος και πει ελεύθερα τη γνώμη του, τον κλείνουν φυλακή! Δείχνοντας με αυτό τον τρόπο το φασισμό τους και τρομοκρατώντας μας για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια!
Στα Κάτω Πατήσια και πιο συγκεκριμένα στις οδούς Νιόβης, Λεμεσού, Σταυροπούλου υπήρχαν 3 καταστήματα και η Τανζανική κοινότητα που απειλούσε τους κατοίκους με χατζάρια και μαχαίρια!
Οι πελάτες των καταστημάτων αυτών με τις πράξεις τους μας έκαναν να αγανακτήσουμε, να αντιδράσουμε και να πάρουμε το νόμο στα χέρια μας με σκοπό να προστατεύσουμε τις περιουσίες μας μα πάνω από όλα να προστατεύσουμε τα  παιδιά μας και την ίδια μας τη ζωή!!!
 Κάθε βράδυ και για 3 ολόκληρα χρόνια η ζωή μας εξαιτίας αυτών των ανθρώπων και των διάφορων, πολλαπλών συμβάντων που δημιουργούσαν –με διαπληκτισμούς και μεταξύ τους τραυματισμούς, σπασμένα και παρατημένα μπουκάλια στις εισόδους των σπιτιών μας και στα αυτοκίνητα μας, κάνοντας δημόσιο σεξ, βρίζοντας εμάς, τα Θεία μας, τη χώρα μας, κτλ. -θέτοντας έτσι τη ζωή μας σε άμεσο κίνδυνο!!!
Τους παρακαλάγαμε να κάνουν ησυχία και μας βρίζανε! Μας απειλούσαν! Και αυτούς τους ανθρώπους όλοι εσείς οι λαθρολάγνοι τους υποστηρίζεται! Αλλά εκεί που μένετε δεν υπάρχει ούτε ένας μετανάστης!
Κάνατε τον κόσμο να φοβάται να βγει, να πάει μέχρι το περίπτερο! Αναγκάσατε τον κόσμο να κλείνει τα μαγαζιά του, να πουλάει τα σπίτια του για να γλιτώσει από τα άγρια θηρία, που έχουν μετατρέψει την περιοχή μας σε ζούγκλα!!! Αντί να κάνετε κάτι για όλα αυτά, κατηγορείτε τους νόμιμους και μόνιμους κατοίκους της περιοχής μας ως ρατσιστές και εγκληματίες!
Γιατί σήκωσαν ανάστημα και τόνο φωνής και γιατί αναγκάστηκαν να φερθούν σαν τραμπούκοι, για να καταστρέψουν κάποια από τα άντρα ακολασίας και ανομίας, που ήταν πηγές εγκληματικότητας και παρανομίας, όπου προωθούσαν την πορνεία και τα ναρκωτικά χωρίς να τους τιμωρήσει κανένας!
Τον Μάιο του 2013, ως κάτοικος των Κάτω Πατησίων, από την αγανάκτηση μου, προέβηκα στην αξιόποινη πράξη να σπάσω ένα τζάμι! Στις 20 Νοεμβρίου δικάστηκα και τιμωρήθηκα με ποινή 41 μήνες φυλάκιση εξαγοράσιμη με δικαίωμα αναστολής στην έφεση! Λίγες μέρες αργότερα ήρθε, το γνωστό σε όλους μας, κατηγορητήριο για ένταξη στην «εγκληματική οργάνωση» με το όνομα «Χρυσή Αυγή». Μια κατηγορία χωρίς στοιχεία, που οδήγησε στη φυλακή έναν πατέρα 2 ανήλικων τέκνων και προστάτη της οικογένειας του, διότι ο πατέρας του ιδίου είναι αποθανών εδώ και χρόνια! Επειδή είχε το θάρρος να αντιδράσει σε όλη αυτή τη δραματική κατάσταση που ζούμε, τον έβαλαν φυλακή!!!
Το παρακράτος έφτασε σε σημείο να τρομοκρατεί τους Έλληνες πολίτες, λέγοντας πως αν παρευρεθούν σε ομιλίες ή άλλες εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής θα θεωρούνται μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.
Η κα Κλάπα και η κα Δημητροπούλου, με αβάσιμες και ανυπόστατες κατηγορίες και ελλιπή στοιχεία κρατάνε στη φυλακή έναν αθώο άνθρωπο και πατέρα 2 ανήλικων παιδιών εκ των οποίων, το ένα τέκνο το έχει υπό την Αποκλειστική του Επιμέλεια και είναι μόλις 10 ετών! Δεν σεβάστηκαν ούτε την οικονομική μου κατάσταση ούτε την 77χρονη μητέρα μου, η οποία με σοβαρά κινητικά προβλήματα είναι αναγκασμένη να έχει υπό την επίβλεψη της την 10χρονη εγγονή της!
Όλα αυτά γίνονται σε βάρος αθώων ανθρώπων, ενώ δεν μπορούν να ξεχαστούν τα λόγια της κα Κλάπα όταν από ανακρίτρια για να προαχθεί σε Αεροπαγίτης, φώναζε δημόσια στους διαδρόμους του εφετείου πως «ο Αθανασίου θα μου δώσει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και θα τους χώσω όλους φυλακή»!
Υπάρχουν αδιάψευστα στοιχεία που αποδεικνύουν περίτρανα την αθωότητα μου! Παρά ταύτα, οι κυρίες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου τα προσπέρασαν με συνέπεια τη συνέχιση της παράνομης και άδικης προσωρινής κράτησης μου στις φυλακές Δομοκού! Κάθε μέρα μας φτάνετε ένα βήμα πιο κοντά στο θάνατο! Αλλά αυτό θα σταματήσει!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ!

Πολιτικός Κρατούμενος Φυλακές Δομοκού
Νίκος Παπαβασιλείου»



Την καταγγελία που απέστειλε δικαστικός, η οποία κατετέθη και στα πρακτικά του κοινοβουλίου με το αίτημα να λάβει γνώση η Ολομέλεια της Βουλής, επικαλείται στην επιστολή του ο προφυλακισμένος Νίκος Παπαβασιλείου. Σύμφωνα με  αυτή, ο δικαστικός αναφέρει μεταξύ άλλων: «Είμαι δικαστής, πρέπει να γίνει η εξής επίκαιρο ερώτηση στην Βουλή τώρα.
Η ερώτηση αυτή θα αποτελέσει τo έναυσμα στους δικαστές για να εκδηλωθούν και το περιεχόμενο τους αληθεύει απόλυτα.
«Αληθεύει η πληροφορία on η ΚΛΑΠΑ δέκα ακριβώς ημέρες πριν ορισθεί επίσημα από το Συμβούλιο Εφετών ανακρίτρια της «Χρυσής Αυγής» χοροπηδούσε από χορό και ούρλιαζε μέσα στο Εφετείο Αθηνών μπροστά σε είκοσι (20) δικαστές λέγοντας: "Ο Αθανασίου θα μου δώσει την υπόθεση της «Χρυσής Αυγής· ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΩΣΩ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ» Υπάρχουν' εφέτες που θα το καταθέσουν ενόρκως».


"Ελεύθερη 'Ωρα"

7 σχόλια:


  1. ΠΩΛΗΣΗ ένα νεφρό. Σώσει μια ζωή και να κερδίσει χρήματα.
    Θέλετε να πουλήσετε τα νεφρά σας για να σώσει μια ζωή;
    Θέλετε να βρείτε μια ευκαιρία για να πουλήσουν τα νεφρά σας σε καλή τιμή;
    Εδώ είναι μια ευκαιρία για να πουλήσει για 500.000 λίρες.
    Οι ενδιαφερόμενοι πωλητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν DR. NIGEL Basheer, ένα Νεφρολόγος και σύμβουλος χειρουργός στο ST. MARY'S HOSPITAL. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail: stmaryskidneytransplantcentre@gmail.com


    SELL A KIDNEY. SAVE A LIFE AND MAKE MONEY.
    Do you want to sell your kidney to save a life?
    Are you seeking for an opportunity to sell your kidney at a good price?
    Here is an opportunity for you to sell for 500,000 pounds.
    Interested sellers should contact DR. NIGEL BASHEER, a Nephrologist and consultant surgeon at ST. MARY'S HOSPITAL. For more information contact us via Email: stmaryskidneytransplantcentre@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό είναι να ενημερώσει το ευρύ κοινό Άνδρας ή Γυναίκα που είναι
    υγιής και 100% σοβαροί όσον αφορά την πώληση των νεφρών τους θα πρέπει να επικοινωνήσουν επειγόντως
    "ΑΠΟΛΛΩΝ νεφρικό ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ" εδώ στην Ινδία Τουρκία, τη Νιγηρία, ΗΠΑ. Όπως έχουμε πολλά
    ασθενείς οι οποίοι είναι εδώ για μεταμόσχευση νεφρού, Είσαι αναζητώντας μια ευκαιρία
    να πουλήσουν τα νεφρά σας για τα χρήματα που οφείλονται στην οικονομική καταρρεύσει και θα προσφέρουμε
    Σας $ 400,000.00 δολάρια για Νεφρά σας. το νοσοκομείο μας είναι ειδικευμένη στην Νεφρού Χειρουργική / μεταμόσχευσης
    και άλλη θεραπεία όργανο, μπορούμε επίσης να ασχοληθεί με την αγορά και τη μεταμόσχευση
    τα νεφρά με ένα ζωντανό και υγιή δότη. Αν σας ενδιαφέρει στην πώληση σας
    νεφρών παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω: Email: apollokidneyhospitaldepartmen@gmail.com. Ή WhatsApp: +2349030035162 Παρακαλώ
    Σημείωση: Διαδίκτυο υπάρχουν πολλοί άνθρωποι με διαφορετικές κίνητρο, γι 'αυτό παρακαλώ να είναι
    ειλικρινή και ειλικρινής δεν είμαστε παιδιά, αυτό είναι για να σωθούν ζωές των άλλων.
    Δόλια δεν γίνεται δεκτή παρακαλώ. Με τις καλύτερες ευχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλετε να πουλήσετε τα νεφρά σας για τα χρήματα; το νοσοκομείο μας είναι ειδικευμένη στην Νεφρού Χειρουργική / μεταμόσχευσης και άλλη επεξεργασία των οργάνων, θα είναι επείγουσα ανάγκη O + ve, Α + ve και Β + ve δότες νεφρών με ή χωρίς διαβατήριο και θα σας προσφέρουν ένα όμορφο μέγιστο ποσό $ 650,000.00 δολάρια ΗΠΑ. Κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει ευγενικά
    επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail :( ubth11@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό είναι να ενημερώσει το ευρύ κοινό αρσενικό ή θηλυκό που είναι υγιείς και 100% σοβαρό στην πώληση των νεφρών του, θα πρέπει να επικοινωνήσουν επειγόντως Δρ έλεος Winston Νοσοκομείο e-mail: dr.mercyhospital@gmail.com, καθώς έχουμε πολλούς ασθενείς οι οποίοι είναι σήμερα έχουν ανάγκη από μεταμόσχευση νεφρού, ψάχνετε για μια ευκαιρία να πουλήσουν τα νεφρά του για τα χρήματα που οφείλονται στην οικονομική καταρρεύσει και θα παράσχουμε $ 80,000USD για τους νεφρούς του. e-mail μας τώρα, e-mail: dr.mercyhospital@gmail.com και μπορείτε επίσης να προσθέσετε μας στο τι-app με αυτόν τον αριθμό +2348104857337 σας ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαίρετε,

    Είμαστε εδώ για άλλη μια φορά για να αγοράσει νεφρούς για τους ασθενείς μας και έχουν συμφωνήσει να καταβάλει καλό ποσό των χρημάτων σε όλους όσοι επιθυμούν να δωρίσουν ένα νεφρό για να τους σώσει και έτσι αν σας ενδιαφέρει να είναι ένας δότης ή θέλετε να σώσει μια ζωή, είστε σε παρακαλώ να μας γράψετε στο παρακάτω e-mail.

    Αυτή είναι μια ευκαιρία για σας να είναι πλούσια εντάξει, εμείς διαβεβαιώσω και Εγγύηση για σας 100% ασφαλές συναλλαγή μαζί μας, όλα θα γίνουν σύμφωνα με το νόμο guilding δότες νεφρών.
    Έτσι χάνουμε άλλο χρόνο, παρακαλούμε να μας γράψετε στο irruaspecialisthospital20@gmail.com

    Irrua Ειδικός Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια κάθε σώμα το όνομά μου είναι η κ Ιωάννης πολίτης της Μογγολίας
    Είμαι εδώ για να δημοσιεύσει στον κόσμο σχετικά με το πώς έγινα πλούσιος μετά την πώληση μου
    νεφρού στο νοσοκομείο Fortis Ινδία, πριν από τώρα, η οικογένειά μου ήταν πολύ φτωχή
    στο βαθμό που δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά ένα μίλια την ημέρα. Ημουν
    ψάχνει για έναν τρόπο για να ανακουφίσει την φτώχεια αυτή μέχρι που γνώρισα τον Δρ Ameer
    επικοινωνήστε στο διαδίκτυο που συμφωνούν να αγοράσουν τα νεφρά μου στο ποσό των
    $ 180.000 δολάρια,
    μου καταβάλλεται το ήμισυ του ποσού πριν έλαβε χώρα η πράξη εδώ
    Η Ινδία και η ισορροπία μου δόθηκε σε μετρητά μετά την επέμβαση, τώρα εγώ
    Είμαι τολμηρό να πούμε την οικογένειά μου και εγώ ποτέ δεν θα μπορούσε να είναι και πάλι φτωχοί στη ζωή.
    σας συνιστούμε να τον συναντήσει στο (fortis.hospital.in@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. που αναζητούν μια ευκαιρία για να πουλήσουν τα νεφρά σας για τα χρήματα που οφείλονται στην οικονομική καταρρεύσει και θα σας προσφέρουμε $ 190,000.00 δολάρια για Νεφρά σας. Το όνομά μου είναι γιατρός Αβραάμ Verghese, είμαι ένα Νεφρολογίας στο Χειρουργικό Νοσοκομείο Ινδία. το νοσοκομείο μας είναι ειδικευμένη στην Νεφρού Χειρουργική / μεταμόσχευσης και άλλη επεξεργασία των οργάνων, μπορούμε επίσης να ασχοληθεί με την αγορά και τη μεταμόσχευση νεφρών με ένα ζωντανό και υγιή δότη. Βρισκόμαστε στην Ινδία. Αν σας ενδιαφέρει να πωλούν τους νεφρούς σας, παρακαλούμε μην διστάσετε tocontact μας μέσω: Email: manipal.hospital.ng@gmail.com
    Χαιρετισμούς
    Γιατρός Αβραάμ Verghese

    ΑπάντησηΔιαγραφή