Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΥΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ!

Μήνυμα Δημάρχου
για την Ημέρα Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου)
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Η Ημέρα Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου) δίνει την αφορμή, πέρα από δράσεις, και για σκέψεις. Σκέψεις για το περιβάλλον και τη φύση, για το τι έχει προσφέρει εκείνο σε εμάς και το τι κάνουμε εμείς σε εκείνο. Μας έδωσε ζωή και του δίνουμε καταστροφή. Μας έδωσε οξυγόνο, του δίνουμε καυσαέρια. Μας έδωσε νερό, του δίνουμε απόβλητα.
Η αγνωμοσύνη του ανθρώπου απέναντι στη φύση είναι τεράστια. Αυτό θα πρέπει να σταματήσει. Η καταστροφή της φύσης δεν θα πρέπει να είναι παράγοντας κέρδους ή μία ανούσια λεπτομέρεια. Το περιβάλλον πρέπει να γίνει πρωταγωνιστής σε κάθε έκφανση της ζωής μας. Κάθε τι που γίνεται πρέπει να έχει και μια περιβαλλοντική πλευρά.
Η πόλη μας βρίσκεται στους πρόποδες του Υμηττού και όλοι μας θα πρέπει να τον προστατεύσουμε, με κάθε μέσο προκειμένου να έχει μέλλον. Ένας τρόπος για να προστατεύσουμε τον Υμηττό μας είναι να σηκώσουμε τα παιδιά μας από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και να τα πάμε κοντά του. Ας τους μάθουμε την ιστορία του, ας τους μιλήσουμε για την πλούσια χλωρίδα και πανίδα του. Μόνο όταν αγαπήσει η νέα γενιά το Υμηττό και γενικότερα το περιβάλλον, θα υπάρχει μέλλον γι αυτόν. Μία σπουδαία ευκαιρία, μικροί και μεγάλοι να ζήσουν και να αγαπήσουν τον Υμηττό είναι μέσα από την συμμετοχή στην Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Δήμου Παπάγου-Χολαργού (ΔΑΠΑΧΟ), τα μέλη της οποίας προστατεύουν, χειμώνα-καλοκαίρι, όχι μόνο τον Υμηττό αλλά όλο το περιβάλλον.
Σας καλώ λοιπόν να συμμετάσχετε στη ΔΑΠΑΧΟ μαζί με τα παιδιά σας για να ζήσετε και να μάθετε από κοντά τον θησαυρό που λέγεται Υμηττός. Και τους καλοκαιρινούς μήνες θα σας παρακαλέσω να είστε συνεχώς σε εγρήγορση για τη προστασία του Υμηττού, καθώς και του αστικού και περιαστικού πρασίνου, γιατί όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί, ακόμη και από τη φωτιά.
Ο Δήμαρχος

Βασίλειος Ξύδης

3 σχόλια:

 1. Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΒΡΩΜΑΕΙ .
  Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΖΕΧΝΕΙ.
  ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ,ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΙ ΖΕΧΝΕΙ,ΞΕΡΕΤΕ ......ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΤΗ ΚΛΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΤΕΡΠΗΣ (ΔΙΑΜΠΕΡΕΣ) .
  ΟΙ ΣΚΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΒΡΩΜΑΝΕ
  ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ
  ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ
  ΟΙ ΤΟΙΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ
  ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ SEX ΜΕΧΡΙ ΕΝΕΣΕΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.

  ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΠΕΡΙ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ;

  ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ;

  ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ . .


  ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ;

  ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Ή ΣΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΣΑΣ .
  ΜΕΡΙΚΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ Ή ΦΤΙΑΞΕΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΟΡΓΗΣ.

  ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΗΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΩΒΡΑΚΑ .
  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΤΕΣ , ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΥΡΙΩΣ.

  ΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ;
  ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ή ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ;
  ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ !

  ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ , ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΛΕΤΕ , ΤΟ ΞΕΡΩ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΙΘΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ .
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΗΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΝΕ.

  ΕΤΣΙ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ .

  ΚΑΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ;
  ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ .

  ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΜΑΣ , ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΡΙΞΕΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΠΟΥΡΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ, Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ, Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ, Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ,ΤΗΣ ΓΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑ ΜΑΣ ΤΗΣ ΩΡΑΣ.

  ΟΤΑΝ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ , ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ .
  ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΚΕΦΤΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΚΑΙ ΤΗ ΠΙΝΔΟ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΡΝΗΘΑ ΚΑΙ ΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΤΕ.

  ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ,ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑ ΤΗ ΧΛΩΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΝΙΔΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
  ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΑΡΥΝΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΣΑΣ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΞΥΔΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ.

  ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ , ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

  ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ,ΤΟ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ !

  ΔΕΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ . ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ.

  ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΠΙΟ ΛΑΪΚΑ ,

  ΑΝΤΕ ΡΕ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΤΕ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μόνο όταν αγαπήσει η νέα γενιά το Υμηττό και γενικότερα το περιβάλλον, θα υπάρχει μέλλον γι αυτόν. Μία σπουδαία ευκαιρία, μικροί και μεγάλοι να ζήσουν και να αγαπήσουν τον Υμηττό είναι μέσα από την συμμετοχή στην Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Δήμου Παπάγου-Χολαργού (ΔΑΠΑΧΟ), τα μέλη της οποίας προστατεύουν, χειμώνα-καλοκαίρι, όχι μόνο τον Υμηττό αλλά όλο το περιβάλλον.


  ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ;
  ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ;
  ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΞΥΔΗ ;
  ΠΟΙΟ ΔΑΠΑΧΟ ΚΑΙ ΔΟΥΠΟΥΧΟΥ ΚΑΙ ΔΟΥΠΟΥΞΟΥ ;

  ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ , ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΨΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΩΡΕΣ.
  ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ.
  ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ (ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ) ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ , ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΒΙΛΕΣ ,ΠΙΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΤΕΡΑ 20ΜΕΤΡΑ .

  ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΦΥΛΑΤΕ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ, ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ,ΣΚΥΛΙΑ, ΓΑΤΙΑ , ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ,ΚΗΔΕΙΕΣ ,ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ .

  ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΔΑΣΗ , Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .

  ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ,ΔΑΣΑΡΧΗΣ,ΔΑΣΟΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

  ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΥΧΟΝ ΔΡΑΣΗ.

  ΕΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ , ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.
  ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ .ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ .

  ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΛΕΕΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΣΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ !

  ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ !

  ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ;
  ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΝΤΙΣΚΗΝΑ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ;

  ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ;

  ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΧΙΛΙΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ , ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ !

  ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ .
  ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΣΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.
  ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ .
  ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΣΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΜΑΣ .

  ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ Ή ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ Ή ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΜΕΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΕΝΟΣ " ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ " ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ 'Η ΑΛΛΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ .

  ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗ ΘΕΣΜΙΚΗ ΣΑΣ ΘΕΣΗ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. 20 XRONIA SE EFAGAN STH MAPA OI PAPAGIVTES ME TIS ANARIUMITES PARANOMIES KAI % XRONIA O XOLARGOS <SYKV FYGE STO LOYTRAKI........KAI FTANH PIA H FATSA SOY....KAI UA DOYME TON DIADOXO SOY !!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή