Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: "ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΟΥ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ"

Αγαπητέ κύριε Βραχιολίδη,

Είναι γεγονός ότι καθ’ όλη την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας βρεθήκαμε στο στόχαστρο ακατάσχετων φημών (προφορικών και ποτέ γραπτών) που μας ήθελαν στο 2,5% με στημένα γκάλοπ, να έχω αστυνομία ως προσωπική φρουρά, να διεκδικώ το δημαρχιακό θώκο διότι χρεοκόπησα, να μην κατορθώνουμε να κλείσουμε ψηφοδέλτιο, να είμαι χαφιές της αστυνομίας, να διεκδικώ ανυποχώρητα να είμαι εγώ επικεφαλής της συνεργασίας των παρατάξεων και άλλα πολλά τέτοια που ομολογουμένως τα περιμέναμε διότι δεν είναι η πρώτη φορά που τα αντιμετωπίζουμε.
Αυτό που δεν περιμέναμε είναι ότι η ακατάσχετη αυτή φημολογία εναντίον μας θα συνεχιστεί με την ίδια και αμείωτη ένταση και μετά τις εκλογές.
Αφού αντιμετωπίσαμε, λοιπόν, τη φήμη ότι εγώ ζήτησα από την κα Μπρέμπου να παραιτηθεί (πώς άραγε, από μια θέση την οποία δεν κατείχε) τώρα αντιμετωπίζουμε νέα φήμη σύμφωνα με την οποία και εγώ ο ίδιος θα παραιτηθώ από τη θέση του επικεφαλής της παράταξης.

Με την επιστολή που σας στέλνω, λοιπόν, διαψεύδω κατηγορηματικά οποιαδήποτε τέτοια φήμη διότι εγώ μιλάω και απολογούμαι πάντα και μόνο δημόσια για οτιδήποτε γραφτεί για μένα ή την παράταξή μας.
Είναι εκτός της πολιτικής μου κουλτούρας οποιαδήποτε παραίτηση διότι κάτι τέτοιο θα παραβίαζε την εντολή του εκλογικού σώματος.
 
Πριν από δύο μήνες περίπου με μια ομάδα συμπολιτών μου διαμορφώσαμε ένα πρόγραμμα 8Προτάσεων και το καταθέσαμε στην κοινωνική ετυμηγορία προς έγκριση. Το 9% του εκλογικού σώματος μας έδωσε εντολή να το υλοποιήσουμε και να το υπερασπιστούμε με μια συγκεκριμένη σύνθεση προσώπων.
Οχι μόνο θα υπερασπιστούμε αυτές τις 8Προτάσεις καθ’ όλη την διάρκεια της πενταετούς θητείας μας, αλλά θα προσπαθήσουμε να πείσουμε και την υπόλοιπη κοινωνία ότι οι προτάσεις μας σε συνδυασμό με την Εξυπνη Εξειδίκευση, είναι η μοναδική διέξοδος και προοπτική που υπάρχει για την τοπική μας κοινωνία στο δυσμενές οικονομικό περιβάλλον που βρισκόμαστε.

Τέλος, με την παρούσα επιστολή μου θα ήθελα να σας ευχαριστήσω διότι δημοσιεύοντας πολύ ορθώς τις φήμες, μας δίνετε την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά την τακτική του ασύμμετρου πολέμου φημών που κάποιοι επιμελώς καλλιεργούν προκειμένου να αποπροσανατολίσουν την κοινωνία μας από τον δημόσιο διάλογο των προβλημάτων.

 
Χάρης Κουγιουμτζόπουλος
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Συνεργασία για τις 8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ"

4 σχόλια:

  1. Ξεχασατε να αναφερετε τη λασπη που επιμελως ριξατε μεσω της εφημεριδας σας στον κ. Αποστολοπουλο και το συνδυασμο του. Δυστυχως αποτυχατε παταγωδως τοσο να παρετε στις εκλογες ενα αξιοπρεπες ποσοστο οσο και να σπιλωσετε τον κ. Αποστολοπουλο. Οι Χολαργιωτες σας γνωριζουμε πλεον καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποια λάσπη και κουραφέξαλα.
    Ότι είναι ακόμη αιώνιος φοιτητής
    Ότι δεν είχε βγάλει άχνα ως Δημοτικός Σύμβουλος
    Ότι ο Οικονόμου είχε στενές σχέσεις και βοηθήθηκε από τον Παναγιώταρο της Χρυσής Αυγής
    Ότι είναι αποτέλεσμα - προϊόν επικοινωνιολόγων με τα χρήματα του εφοπλιστή πεθερού (του ίδιου η τεχνική εταιρεία δεν πήγαινε καλά)
    Ότι το μόνο προσόν που είχε να επιδείξει ήταν το όνομα του πατέρα του.
    Το πρόβλημα δεν ήταν η "λάσπη και η συκοφαντία" του Κουγιουμζόπουλου αλλά ότι ο κόσμος δεν έμαθε δυστυχώς την αλήθεια. Κυριάρχησε η ψεύτικη εικόνα: "του νέου ανθρώπου, με ήθος και χαμηλούς τόνους" και όχι η ουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ εσύ γνωρίζεις την ουσία; Εσύ είσαι ο ένας ξύπνιος στο δήμο μας και οι υπόλοιποι είμαστε ηλίθιοι; Αυτό μας λες τώρα; Πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου έχεις. Το ξέρεις φαντάζομαι πως ο κόσμος γελάει μαζί σου και τα λυσσασμένα σου σχόλια εδώ μέσα. Μα τόσο πολύ σε πονάει ακόμα;

      Διαγραφή