Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥΣ, ΤΙΓΚΑΣ, ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ. ΠΗΡΑΝ ΑΞΙΝΕΣ ΚΑΙ ΦΤΥΑΡΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΒΟΥΝΟ. ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ...

ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΠΛΗΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΩΝ

 Με την ευκαιρία της 5ης Ιουνίου (Παγκόσμια μέρα περιβάλλοντος), όπως είχε προαναγγελθεί, η ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ. οργάνωσε διήμερο αποψιλώσεων από ξερά χόρτα, στον παρακείμενο στο Δ.Ο.Π.Α.Π. χώρο, σε περιοχή που έχει δώσει αρκετές πυρκαγιές στο παρελθόν.

Στην διήμερη εξόρμηση της ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ. συμμετείχαν μέλη της ομάδας , εθελοντές πολίτες και 10μελης ομάδα του Ο.Κ.Α.Ν.Α. σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Το παρόν έδωσε και τις δύο ημέρες ο πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Π. κύριος Άγγελος Μπελιτσάκος. Την πρώτη ημέρα, στην δράση συμμετείχαν δίνοντας το παράδειγμα με σκληρή δουλειά, ο νέος δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, επικεφαλής πολυμελούς ομάδας του συνδυασμού ’’Μαζί για την πόλη μας’’ και ο κ. Χάρης Κουγιουμτζόπουλος επικεφαλής ομάδας του συνδυασμού ’’8 προτάσεις’’. Την δεύτερη ημέρα της δράσης, αντίστοιχο παράδειγμα συμμετοχής, έδωσε ο επικεφαλής της ’’Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Παπάγου-Χολαργού’’, κύριος Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας, μαζί με ομάδα μελών της κίνησής του. Επίσης, στην δράση συμμετείχε και η κ. Αναστασία Κανελοπούλου, από το ’’Δίκτυο Πολιτών Χολαργού-Παπάγου’’.

Μετά από δύο ημέρες σκληρής δουλειάς, αποψιλώθηκε ο χώρος της περσινής πυρκαγιάς, συλλέχθηκαν 130 μεγάλοι σάκοι κομμένα χόρτα και αποκλαδώθηκαν από τα χαμηλά κλαδιά όλα τα δέντρα που βρίσκονται στον χώρο.

Κλείνοντας την ανακοίνωσή της η ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ., ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στην δράση της, επισημαίνοντας ότι, όσοι πήραν μέρος στο καθαρισμό μαζί την εθελοντική εργασία που προσέφεραν, έστειλαν και ένα ισχυρό μήνυμα στην κοινωνία της πόλης μας: Ότι η προστασία του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής, γίνεται εφικτή και αποτελεσματική, μόνον όταν αποτελεί υπόθεση όλης της κοινωνίας.

Για την ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ.
Βαγγέλης Στογιάννης

14 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ,ΕΝΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ ΕΝΑ ΦΙΔΑΚΙ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ.
    ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΠΟΨΙΛΩΝΕΤΕ ΤΑ ΧΟΡΤΑ , ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΨΕΚΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φθηνου τυπου λαικισμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΤΕ ΡΕ , ΣΟΒΑΡΑ ; ΦΘΗΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΨΕΚΑΣΕΙ ΚΑΙ ΦΘΗΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ ΣΑΝ ΓΑΤΙΑ ;

      ΠΟΣΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ ΕΣΕΝΑ , ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΜΕΤΑ ΑΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΦΘΗΝΟΣ ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ !

      ΠΗΡΑΝ ΛΕΕΙ ΤΙς ΤΣΑΠΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ !
      ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ !
      ΦΟΒΕΡΟ !
      ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑΜΕ .


      Ο ΠΑΝΤΣΙΤΟ ΠΙΣΤΟΛΕΣ, Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΝΤΑΚ ΚΑΙ Ο ΧΟΣΕ ΚΑΡΙΟΚΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΩΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΜΠΑΛΕΡΟΣ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΞΕΡΑ ΧΟΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΦΩΤΙΑ !

      ΤΕΛΕΙΟ !

      ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΨΕΚΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ,ΞΑΝΑΛΕΩ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΜΠΑΛΚΟΝΟΠΟΡΤΑ ;

      ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ "ΨΥΧΙΚΟ" , ΑΣ ΚΟΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΠΟΤΕΣ,ΤΙΣ ΣΥΡΙΓΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΗ ΚΛΕΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ,ΜΑΖΙ ΝΑ ΨΕΚΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ .

      ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ , ΦΙΛΑΡΑΚΟ ,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.
      ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ !
      ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ,ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΓΙΑ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ !
      ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΔΙΑΤΑΓΗ Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ !
      ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ .

      ΡΕ ΤΙ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ !

      Ο ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ !
      ΕΛΑ Μ...Ι ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΕΛΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !

      ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ , Ο ΔΗΜΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΔΟΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ.
      ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ....

      ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

      ΑΚΟΥ ΦΙΛΕ,
      ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ , ΤΩΡΑ ΤΟ "ΠΑΙΖΟΥΝ" ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΑΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΨΙΛΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.

      ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ.

      Διαγραφή
  3. ΔΗΜΑΡΧΕ , ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ ;
    ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΔΥΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΣΥΝ 10% ,ΣΥΝ BONUS ΠΡΟΑΡΙΣΤΟ, ΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΚΑΦΕ ΜΕ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ (ΠΕΘΑΝΕ ΠΡΟ ΜΗΝΩΝ) ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΟΤΑΤΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΞΕΧΑΣΑ !
    ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ 25 ΕΥΡΩ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ. (ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΕ ,ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΟ ΑΥΞΗΣΩ ΑΝ ΜΕΙΝΩ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΣΟΥ, ΣΤΑ 35 ΕΥΡΩ ΤΗ ΜΕΡΑ.
    "ΠΑΙΖΕΙ" ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΑΡΚΙΖΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιοι είναι οι Λακεδαιμόνιοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι ήρωες της ΕΥΔΑΔΗΧ, της καλύτερης ομάδας Εθελοντικής Δασοπροστασίας. Αυτοί για 10 ολόκληρα χρόνια, πριν την επέλαση του Ξύδη στον Χολαργό, κράτησαν πράσινο τον Υμηττό. Τους πέταξε έξω από το βουνό ο Ξύδης, Μπελιτσάκος και Στογιάννης. Τους στήριξε μόνο ο Κεχρής. Αυτοί δεν προσκυνήσανε και δεν θα προσκυνήσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ.
      ΠΟΤΕ ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ; ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΒΗΣΑΝ ΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ.

      Διαγραφή
  7. ΑΝ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ "Ο ΚΥΡ ΜΠΑΜΠΗΣ Ο ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ" ,ΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ , ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ .

    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ,ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ .
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απάντηση στον (7.45 π.μ.): Αν και έχεις δίκιο σε αυτήν την τοποθέτησή σου θα πρέπει να λάβεις υπόψιν σου ότι έσβησαν δεκάδες άλλες πυρκαγιές όλα εκείνα τα χρόνια. Ολη η υποδομή του πυροφυλακείου οφείλεται σε αυτούς: η επιδότηση από την Πολιτική Προστασία βασίστηκε στο καταμετρημένο επίπεδο επιχειρησιακής τους ετοιμότητας και ικανότητας. Δυστυχώς όταν ήλθε ο Ξύδης, μετά από έναν ανηλεή πόλεμο, τους εξεδίωξε από το βουνό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΑΘΟΣ.
      ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΥΣ ΕΞΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΕ ΚΛΗΤΗΡΟΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ .
      ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2004 ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ !
      ΦΤΑΙΝΕΙ ΟΛΟΙ .ΚΑΙ Ο ΞΥΔΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.

      ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΝ ΜΕΡΗ.
      ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΕΡΑΣ 10-11 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟΧΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΛΟΓΟ,ΕΞΑΙΡΩ ΤΗΝ ΑΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ .
      ΔΕΝ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΥΤΕ Η ΥΔΑΔΗΧ ΟΥΤΕ Ο ΔΑΠΑΧΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ .

      ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ;
      ΓΙ ΑΥΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΩ .
      ΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΦΩΤΙΑ ΠΑΕΙ Ο ΥΜΗΤΤΟΣΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΚΑΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ .

      ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ,ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΛΑΪΚΙΣΤΙΚΟΥΣ .
      ΒΓΗΚΑΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ,ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΧΟΡΤΑ.
      ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ! (ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΛΕΩ) !

      ΑΝΤΕ ΕΛΑ ΣΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ,ΣΤΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΠΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΡΙΓΓΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙς ΧΟΡΤΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ.
      ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΟΥΧΤΙΣΕΙ ΣΤΗ ΒΡΩΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟ-ΠΡΩΗΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟ , Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΣΠΟΥΠΙΖΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΕΙ ΚΑΦΕ Ή ΚΑΜΙΑ ΜΠΥΡΑ !

      ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ ΜΑΣ ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΜΠΡΑΒΟ .

      ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΡΩΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΞΕΡΑ ΧΟΡΤΑ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗΣ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΩΪ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΛΕΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.
      ΕΣΥ ΘΑ ΣΚΟΥΠΙΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ, ΕΣΥ ΤΟ ΔΡΟΜΟ,ΕΣΥ ΘΑ ΠΟΤΙΣΕΙΣ, ΕΣΥ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ, ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΨΩΜΙ,ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΒΡΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΜΑΛΑΚΙΖΕΣΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ .......ΚΛΠ !

      ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ .

      ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

      ΑΝΤΕ ,ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΟΧΑΪΒΑΝΙΑ .

      Ε ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΥΤΕ ΧΑΪΒΑΝΙΑ .

      ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΣΤΑ ΧΟΡΤΑ ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΚΟΙΝΩΙΕΣ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΕΠΙ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ .

      ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ .

      ΑΥΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ.
      ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ;

      ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΟΥΤΕ ΜΕΣΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.
      ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟ ΧΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ,ΠΟΥ ;
      ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ Ή ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΣΤΟ ΕΣΠΑ ;

      ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ .

      Διαγραφή
  9. Επιπλέον, αποτελεί θράσος και ύβρη να περηφανεύεται ο Στογιάννης - Μπελιτσάκος για την υποδομή της ΔΑΠΑΧΟ και να αγνοούν ότι οτιδήποτε υπάρχει πάνω στο πυροφυλάκειο οφείλεται σε αυτούς τους εθελοντές της ΕΥΔΑΔΗΧ. Τίποτε δεν δόθηκε από τον Δήμο, ούτε ένα Ευρώ. Οτι υπάρχει πάνω στο πυροφυλάκειο προέρχεται από την Πολιτική Προστασία και δωρεές που βασίστηκαν στο "αξιόμαχο" και στο ανώτατο επίπεδο επιχειρησιακής ικανότητας της ΕΥΔΑΔΗΧ.
    ΖΗΤΩ Η ΕΥΔΑΔΗΧ, ΚΑΤΩ Ο ΞΥΔΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΖΗΤΩ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ "ΜΑΖΕΨΕΙ" ΤΑ ΑΜΑΖΕΥΤΑ.
      ΚΑΤΩ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΕΙΤΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ (ΛΥΚΟ) ΦΙΛΟΙ , ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ,ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ.

      Διαγραφή
  10. ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΣΑΣ,
    ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΠΥΡΟΦΥΛΑΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ.
    Η ΑΠΟΨΥΛΩΣΗ ΣΕ ΞΕΡΑ ΧΟΡΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΒΑΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
    ΑΝΤΕ ΕΤΣΙ, ΜΗΠΩΣ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗΣ ΜΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΓΑΛΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ 2013 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, Η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΥΡΟΦΥΛΑΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΛΗΜΜΕΛΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ ΛΕΙΑΝ ΕΠΙΕΙΚΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ
    ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή