Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΣΕ ΣΕ ...ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ" ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Με μια φιλική συγκέντρωση, σε γνωστή ταβέρνα της Αγίας Παρασκευής, επισφράγισε η ανεξάρτητη δημοτική κίνηση «Συμμαχία Ευθύνης» την πρώτη της συμμετοχή σε αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο επικεφαλής της παράταξης και πρώην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Γιαννακόπουλος τίμησε, με ένα λιτό γεύμα, όσους συμμετείχαν ως υποψήφιοι στις εκλογές του Μαΐου, τους εθελοντές που συνέδραμαν τον προεκλογικό αγώνα της παράταξης, καθώς και τα μέλη και τους φίλους που τη στηρίζουν.


Απευθυνόμενος στους καλεσμένους του, ο Βασίλης Γιαννακόπουλος έκανε έναν συνοπτικό απολογισμό της σύντομης ιστορίας της Συμμαχίας Ευθύνης στα δημοτικά δρώμενα της Αγίας Παρασκευής, εξήγησε και ανέλυσε αδρομερώς τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών και συνεχάρη όλους όσοι διήγαγαν αυτή την πρώτη εκλογική αναμέτρηση με αξιοπρέπεια και σύμφωνα με τους κανόνες που διέπουν την παράταξη.

Τέλος, ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην ομάδα της Συμμαχίας και στον ίδιο προσωπικά και τόνισε πως με παρακαταθήκη τη στήριξη του 18% των Αγιοπαρασκευιωτών, εν τη γενέσει της, καθώς και  το πάθος και την αγάπη για την πόλη αλλά και την εργατικότητα που διέπουν κάθε ένα από τα στελέχη της παράταξης, η Συμμαχία Ευθύνης θα αποτελέσει μια κίνηση ορόσημο στην ιστορία της Αγίας Παρασκευής.


το Γραφείο Τύπου
της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης
«Συμμαχία Ευθύνης»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου