Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Η ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΑΛΛΙΑΝΟΥ...

"Κύριε Βραχιολίδη
Παρακολούθησα τις αναρτήσεις σας σχετικά με την υπόθεση της κ. Βαλλιάνου.
Θα σταθώ στα σχόλια που δεν κάνατε στην επιστολή του κ. Στάϊκου η οποία έχει και την ουσία.
Στην πρώτη παράγραφο ο κ. Στάϊκος αναφέρει ότι: "Η κ. Βαλλιάνου γνωρίζει πολύ καλά όπως και εγώ και οι παρόντες συνεργάτες μου στο γραφείο ότι τα χρήματα εδόθησαν". Στην συνέχεια της χρυσώνει το χάπι σχετικά με την αμέλεια κ.λ.π. Πρέπει κανείς να είναι αφελής για να τα πιστέψει αυτά. 
Η ουσία όμως είναι μία αφού τα χρήματα εδόθησαν, στο ταμείο του Σωματείου δεν μπήκαν, άρα πήγαν στην τσέπη της κ. Βαλλιάνου, κοινή λογική.
Όμως αυτό εσείς το κάνατε γαργάρα, το κατάπιατε, ήτοι ουδέν σχόλιο. 
Όσο για τις επίμονες πιέσεις για να παραστεί ο κ. Στάϊκος στο δικαστήριο, ήταν από τον δικηγόρο της κ. Βαλλιάνου ο οποίος ανέβαλε την δίκη δύο ή τρεις φορές με την επιμονή του για παρουσία του κ. Στάϊκου. 
Δεν γνωρίζω τι προσωπικά έχετε με την νυν πρόεδρο του Σωματείου αλλά δεν είσθε καθόλου αντικειμενικός. 
Δεν υπογράφω την επιστολή (εξ άλλου δεν περιμένω απάντηση). 
Είναι γεγονός ότι σας έχει φοβηθεί το μάτι μου με την ευκολία που κάνετε το άσπρο-μαύρο"

Απάντηση Μάκη Βραχιολίδη: Αυτή είναι η ανώνυμη επιστολή που έφτασε στο γραφείο μας χθες. 
Επειδή δεν αφήνουμε να πέσει τίποτε κάτω και πολύ περισσότερο όταν ο ανώνυμος επιστολογράφος λέει ότι "έκανα γαργάρα" μερικά σημεία της επιστολής Στάϊκου, όπως επίσης ότι "με ευκολία κάνω το άσπρο-μαύρο", οφείλω να της δώσω απάντηση σε όσα γράφει. 
Αρχίζω από το τέλος της επιστολής για να φτάσω στην αρχή. 
Πώς είναι δυνατόν να μην περιμένετε απάντηση όταν ξέρετε ότι και βήμα λόγου δίνω σε όλους και απαντώ σε όλες τις επιστολές; Άρα το "με την ευκολία που κάνετε το άσπρο-μαύρο" δεν ευσταθεί από την ώρα που στην εφημερίδα αυτή και το μαύρο και το άσπρο έχουν θέση γιατί υπάρχει διάλογος. Και μέσω του διαλόγου βρίσκουμε λύσεις. 
Πάμε παρακάτω. Λέτε: "Όσο για τις επίμονες πιέσεις για να παραστεί ο κ. Στάϊκος στο δικαστήριο, ήταν από τον δικηγόρο της κ. Βαλλιάνου ο οποίος ανέβαλε την δίκη δύο ή τρεις φορές με την επιμονή του για παρουσία του κ. Στάϊκου". Γιατί φάσκετε και αντιφάσκετε; Από την μια μεριά επικαλείστε τα όσα λέει ο κ. Στάϊκος για να υποστηρίξετε ότι "κάνω γαργάρα την αλήθεια" και από την άλλη μέμφεστε τον συνήγορο της κας Βαλλιάνου επειδή ανέβαλε τη δίκη γιατί ζητούσε επιμόνως την παρουσία του κ. Στάϊκου σε αυτή!!! Μα με την παρουσία του Στάϊκου στην δίκη δεν θα αποδείκνυε την αθωώτητά της καλύτερα; Αυτό δεν έπρεπε να κάνει; Εσείς την επιστολή-μαρτυρία του Στάϊκου δεν επικαλείστε για να θεμελιώσετε επιχείρημα ότι κάνω το "άσπρο-μαύρο"; Μην φάσκετε και αντιφάσκετε λοιπόν. 
Ας πάμε τώρα στην επιχειρηματολογία σας που είναι για τα ...μπάζα (με το συμπάθιο). 
Λέτε: "Η ουσία όμως είναι μία αφού τα χρήματα εδόθησαν". Από πού προκύπτει αυτή η ...ουσία; Επειδή αρέσει σ' εσάς; Επειδή το είπε ο Στάϊκος; Για να δούμε τι λέει ο κ. Στάϊκος που πρέπει να το δεχθούμε ως ...ουσία: "Η κ. Βαλλιάνου γνωρίζει πολύ καλά όπως και εγώ και οι παρόντες συνεργάτες μου στο γραφείο ότι τα χρήματα εδόθησαν". Αυτά λέει ο κ. Στάϊκος!!! Ε, λοιπόν να πω κι εγώ ότι είδα εσάς ανώνυμε επιστολογράφε να κάνετε μεγάλη φοροδιαφυγή και να φωνάξω "πιάστε τον"! 
Αυτά τα ίδια έλεγε και η κ. Καλλιοντζή κι έστειλε την υπόθεση στο δικαστήριο με μία προφορική μαρτυρία του κ. Στάϊκου. Ξέρετε την φράση "scripta manent" (τα γραπτά μένουν); Είναι δυνατόν ένας επιχειρηματίας του βεληνεκούς του κ. Στάϊκου να βγάζει χιλιάρικα ευρώ από το ταμείο της εταιρείας του χωρίς παραστατικά; Ούτε σε ψιλικατζίδικο δεν τα κάνουν αυτά!!! Αλλά και έτσι να ήταν όπως τα λέει ο κ. Στάϊκος ή όπως τα λέτε κι εσείς, τότε γιατί δεν ερχόταν στο δικαστήριο για να πει τα πράγματα με το "νι" και με το "σιγμα"; Συνεπώς, η "ουσία" που επικαλείστε είναι τζούφια, και ουσία παραμένει η απόφαση του δικαστηρίου! Εκτός και αν την απόφαση του δικαστηρίου που αθώωσε την Ζωζώ Βαλλιάνου πρέπει να την αγνοήσουμε και να λάβουμε ως σωστά τα όσα σάς βολεύουν εσάς. Μήπως τελικά εσείς κάνετε το άσπρο-μαύρο; 
Με την κα Καλλιοντζή δεν έχω τίποτε προσωπικό. Μα απολύτως τίποτε και μπορεί να σας το βεβαιώσει η ίδια με όσα κολακευτικά έχω πει για την ίδια κατά το παρελθόν. Ακόμη και τώρα που μού έστειλε εξώδικο, της έδωσα και της δίνω το "βήμα" του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή". Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να ράβω το στόμα μου όταν υπάρχουν θέματα ηθικής τάξεως. 

2 σχόλια:

  1. ΠΩ ΠΩ!!!!!!!!!!!!!ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΕΛΙ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά ευτυχώς που απαντάς.....
    Δεν μας είπες όμως τελικά, σύμφωνα με τις επιστολές με τις βαρύγδουπες ευχαριστίες και το γλείψιμο προς τον Σταικο από πάνω μέχρι κάτω, τελικά οι δωρεές τί ήταν;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή