Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

"ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΔΕΝΔΙΑ. ΑΝΑΦΕΡΩ (ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΙ ΟΧΙ ΑΝΩΝΥΜΑ) ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ"!

Του Γεωργίου Ελ. Χατζιδάκη
Διευθυντή Fulfill Contacts και Guerilla Marketing
Συμβούλου Επικοινωνίας
GiorgosHatzidakis @ facebook
Γιώργος Χατζιδάκης @ linkedin
HatzidakisGiorg @ twitter

Με μεγάλη μου χαρά πληροφορήθηκα τη σύσταση ειδικών τμημάτων αντιρατσισμού στα αστυνομικά τμήματα. Επιτέλους θα μπορούμε κι εμείς να καταγγείλουμε τις ρατσιστικές επιθέσεις σε βάρος μας και μάλιστα επώνυμα, όχι ανώνυμα. Μάλιστα λέω να κάνω την αρχή με μια σειρά καταγγελιών που απευθύνω προσωπικά στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη τον «κύριο» Δένδια. Και ξεκινάω

Ρατσισμός είναι που εσύ, οι προκάτοχοι και οι συνάδελφοί σου αποφασίσατε ετσιθελικά ότι η Ελλάδα θα γίνει «πολυπολιτισμική, ανεκτική» κοινωνία. Αρχής γενομένης από τον τωρινό αρχηγό σου, που άνοιξε τη χειρότερη στιγμή τα σύνορα με την Αλβανία, πλημμυρίζοντάς μας με τον οχετό των εγκληματιών που ξέρασαν οι φυλακές του Χότζα και συνεχίζοντας μέχρι τους παρόντες που επιτρέπουν τηλαθροεισβολή των σιχαμένων Ασιατών-Αφρικανών-Γύφτων-Ανατολικών. Ρωτήσατε ποτέ ρε Δένδια αν θέλουμε εμείς οι Έλληνες να γίνει αυτό; Είναι «δημοκρατικό» να μας αλώνετε τη χώρα χωρίς ούτε ένα referendum;;;

Ρατσισμός είναι που τσακίζετε στους φόρους τους Έλληνες, ενώ δεν κάνετε τίποτα για να ελέγξετε τα ΔΙΣ ευρώ που βγάζουν κάθε χρόνο από τη χώρα οι αλλοδαποί. Πώς χτίστηκαν τα 300.000 σπίτια στην κωλοΑλβανία νομίζεις; Πώς στείλανε μόνο από τη Ρόδο, σε ένα καλοκαίρι, 100 ΕΚΑΤ ευρώ μόνο στην Αλβανία; Πώς πουλήθηκαν 100άδες χιλιάδες σπίτια σε αλλοδαπούς; Ελέγξατε τις δηλώσεις όλων αυτών; Άσε μη μου πεις, ξέρω ότι ούτε καν που καταγράφονται ηλεκτρονικά οι αποστολείς εμβασμάτων των λαμογιοεταιριών τύπου WesternUnion, άντε να τους ελέγξεις μετά... Κι όμως με τα 10 ΔΙΣ ετησίως που μας στοιχίζουν οι λαθροεισβολείς και οι γύφτοι θα σωζόταν η Ελλάδα και οι Έλληνες!!!

Ρατσισμός είναι να φοβάσαι να κυκλοφορήσεις στα μέρη που γεννήθηκες και μεγάλωσες, να τρέμεις το σκοτάδι και να μην κυκλοφορεί ψυχή, επειδή εσύ ρε Δένδια και οι συνάδελφοι και προκάτοχοί σου δεν κάνετε το προφανές: να στείλετε τους αλλοδαπούς από εκεί που ήρθαν, όχι κατά 100άδες, αλλά κατά 1.000άδες.Ρατσισμός είναι να μην πατάει τουρίστας πια στην Αθήνα και να μας σχολιάζουν 20χρονα από την Αν. Ευρώπη που ήρθαν με το ERASMUS και δηλώνουν ότι «τελούμε υπό κατοχή εγκληματιών»!!!

Ρατσισμός είναι που οι γέροι μας δεν πεθαίνουν πια από γηρατειά, αλλά τουςσκοτώνουν ή τους σακατεύουν τα αλλοδαπά χτήνη. Είναι που για να πάνε τα, πάλαι ποτέ τιμημένα, γηρατειά μας να εισπράξουν τη σύνταξή τους πρέπει να καταφύγουν στη Χ.Α. αλλιώς θα γυρίσουν απένταροι... αν γυρίσουν!!!

Ρατσισμός είναι να έχουμε γεμίσει μεταδοτικές ασθένειες που είτε αγωνιστήκαμε γενιές να εκριζώσουμε είτα δεν τις είχαμε καν. Κι αυτές να τις έχουν φέρει αυτοί που δεν έπρεπε καν να έχουν περάσει τα σύνορα (το λέει ο Νόμος διάβασέ τον κάποιο βράδυ πριν κοιμηθείς). Κι ακόμα χειρότερος ρατσισμός είναι να ξοδεύονται οι λιγοστοί πόροι αυτού του κράτους για να θεραπεύουμε αυτούς που ήρθαν εδώ και μας μετέδωσαν τις ασθένειές τους. Εκεί δε που ξεπερνάτε κάθε όριο στο ρατσισμό σας (εσύ και οι λοιποί «υπουργοί μας») είναι που στερείτε φάρμακα και παροχές από Έλληνες ασθενείς (π.χ. καρκινοπαθείς) για να παρέχετε σε αλλοδαπούς οροθετικούς!!! (δεςΒΑΛΚΑΝΙΚΕΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΑ (ΗΔΗ ΣΑΘΡΑ) ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ!!!http://plagiaskepsi.blogspot.com/2011/06/balkanbulgarianbombingreecessocialsecur.html και ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ
ΣΕ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;http://plagiaskepsi.blogspot.com/2011/06/otesoldtonurtureillegalimmigrants.html)

Ρατσισμός είναι να μην προλαβαίνουμε να μετράμε τις προτομές που κλέβουν και λιώνουν οι Γύφτοι και οι Αλλοδαποί για το χαλκό. Είναι που διακόπτεται ο Προαστιακός γιατί κλέβουν τα καλώδια, είναι που δεν ηλεκτροδοτείται η Αθηνών-Θες/νίκης για τον ίδιο λόγο, είναι που «εξαφανίζονται» οι σχάρες των υπονόμων και άλλοι «αστικοί εξοπλισμοί» για να τραφούν τα Τρωκτικά των Μετάλλων που αρνείστε να εξολοθρεύσετε όπως τους αρμόζει. Ρατσισμός είναι που διακόπτεται η ηλεκτροδότηση ολόκληρων περιοχών επειδή κλέβουν τους μετασχηματιστές και που παύει η άντληση λυμάτων γιατί κλέβουν τις αντλίες (πήγαινε μια βόλτα Αργολίδα, κοντά είναι...). Ρατσισμός είναι που καταντήσατε Μπαγκλαντές τις πόλεις μας με ορδές βρωμιάρηδων να ψάχνουν (παράνομα) στα σκουπίδια για μέταλλο, να αλωνίζουν με κλεμμένα καροτσάκια, να διακινδυνεύουν την έξαρση καμμιάςχολεροπανούκλας, να θέτουν τις ζωές των οδηγών σε κίνδυνο, να βυσοδομούν... (δεςΕΝΑΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ… ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΥΦΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΚΛΕΦΤΕΣ… ΚΙ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ/ΚΡΑΤΟΣ/ΛΑΟΣ ΟΜΗΡΟ ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΑΠΛΑ ΜΕΤΡΑ: διαβάστε και δείτε που οδηγεί η παράλογη ανοχή!!!http://plagiaskepsi.blogspot.com/2011/03/garbage-cheaters.html και ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕ ΘΑ ΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΤΩΝ ΟΡΔΩΝ ΛΑΘΡΟΡΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ;http://plagiaskepsi.blogspot.com/2011/08/whengarbaggeends.html)

Ρατσισμός είναι που αν δεν έχω να πληρώσω νοίκι θα μείνω στο δρόμο, ενώ οι Γύφτοι καταλαμβάνουν ατιμώρητοι Δημόσια και Ιδιωτική περιουσία. Ακόμα χειρότερα,πληρώνουμε και αποζημίωση στους αδικηθέντες ιδιοκτήτες επειδή η ΕΛ.ΑΣ. και ο Στρατός δεν κάνουν το προφανές: ισοπέδωση κάθε παράνομου καταυλισμού, κατά προτίμηση με τους κατοίκους μέσα. Ρατσισμός είναι που κάποιος καλοθρεμμένος «Επίτροπος» κατηγορεί σύσσωμο το Λαό της Ευρώπης για «ρατσισμό κατά των Γύφτων» χωρίς να αναλογιστεί μήπως τελικά δε φταίμε εμείς αλλά αυτοί!!! Ρατσισμός είναι που κλέβουν ρεύμα (που εμείς πληρώνουμε χρυσό), κλέβουν νερό,λαθροϋλοτομούν τα λιγοστά εναπομείναντα δάση και βρωμίζουν παντού...

Ρατσισμός είναι που τα μαγαζιά των Ελλήνων κλείνουν το ένα μετά το άλλο ενώ οι λαθρέμποροι πουλάνε ατιμώρητοι την πραμάτειά τους είτε σε κεντρικά σημεία είτε σε ολόκληρα πανηγύρια!!! Δηλαδή τόσο δύσκολο σου είναι να τσακίσεις το Σχιστό και κάθε καθίκι που πουλάει εκεί; Τόσο δύσκολο είναι να λιώσεις τα μελαμψά με τα τσιγάρα στη Στουρνάρη; Τόσο αδύνατο να εξαφανίσεις τους αράπηδες από την ΑΣΟΕ;;;

Ρατσισμός είναι που μένουν άνεργοι Έλληνες για να δουλεύουν τα αλλοδαπά. Κι όχι απαραίτητα γιατί είναι φτηνότερα (αν και αυτό είναι επίσης αθέμιτος ανταγωνισμός...), αλλά γιατί δεν προβλέψατε το εύλογο: να υποχρεώνεται να αποδείξει ο εργοδότης ότι δεν βρίσκει Έλληνα προτού προσλάβει ξένο!!! (δες και Η «ΑΠΡΟΘΥΜΙΑ» ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ,Η ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΑ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΗΜΑΘΙΑΣ...http://plagiaskepsi.blogspot.com/2012/05/greekswillingtowork.html). Ρατσισμός είναι που γεμίσαμε συνταξιούχους αλβανούς και ανατολικούς παράνομα

Ρατσισμός που εμείς πληρώνουμε τέλη κυκλοφορίας, τεκμήριο, ασφάλεια και ΚΤΕΟγια τα αυτοκίνητά μας και αυτοί κυκλοφορούν παράνομα με ξένες πινακίδες(απαγορεύονται για τους μόνιμους κατοίκους πόσο μάλλον για τους εργαζόμενους). Μάλιστα μέχρι πρόσφατα οι Αθηναίοι δεν μπορούσαμε να έχουμε πετρελαιοκίνηση και έχει γεμίσει με βουλγαρικά και αλβανικά πετρελαιοκίνητα!!!

Ρατσισμός είναι που ξεκίνησες να ξοδεύεις τα λιγοστά, πλέον, λεφτά μας σε προσαγωγές του «Ξένιου Δία», του Μεγάλου Φιάσκου σου, χωρίς πρώτα να έχεις επιμείνει στην αλλαγή της Νομοθεσίας, ώστε να διώχνουμε τουλάχιστον το 95% από τα σιχάματα που μαζεύουμε! Ξέρω, φταίει η μακρυμαλλούσα ο Ρουπακιώτης και οι συνοδοιπόροι του, αλλά εσύ τι έκανες;; Είναι αποκαρδιωτικό να συλλαμβάνεται μόνο 1 στους 11 και να εκδιώκεται 1 στους 50!!!

Ρατσισμός είναι που λυσσάξατε όλοι με τα «τάγματα εφόδου» της Χρυσής Αυγής, αλλά για τα εγκληματικότερα τάγματα εφόδου των αντεξουσιαστών – αλληλέγγυων – αναρχικών – ΣυριζαίοΑνταρσαίων δεν ανοίγει ρουθούνι. Κι όμως αυτά τα τάγματα είναι που καίνε την Αθήνα και άλλες πόλεις, αυτά τα τάγματα καταντήσανε μπ@@@ τα ΑΕΙ μας που τα έχουν ως επίσημες έδρες, αυτά επιτίθενται στην ΕΛ.ΑΣ.!!! Πες με απλοϊκό, αλλά για μένα τα πράγματα είναι άσπρο-μαύρο: τα τάγματα εφόδου των αριστερούληδων παραβαίνουν το Νόμο, επιτίθενται σε Έλληνες και ρημάζουν ελληνικές περιουσίες – τα «τάγματα εφόδου» της Χ.Α. εφαρμόζουν το Νόμο (αυτόν που εσείς ΔΕΝ εφαρμόζετε...), στηρίζουν τους Έλληνες και προστατεύουν τις περιουσίες τους!!! Εξαφανίστε πρώτα τα τάγματα εφόδου των αντεξουσιαστών – αλληλέγγυων – αναρχικών – ΣυριζαίοΑνταρσαίων και μετά κάντε ότι θέλετε με τη Χ.Α.!!! (δες ΕΓΙΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ 20% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;; http://plagiaskepsi.blogspot.com/2012/05/didgreeksbecamenazis.html)

Ρατσισμός είναι που σκοτώνουν 2-3 Έλληνες κάθε εβδομάδα, τραυματίζουν κι ακρωτηριάζουν δεκάδες και κλέβουν χιλιάδες και κανείς δεν έχει αντιληφθεί ότι αυτό είναι ένας πόλεμος που απλά περιμένει να κηρυχτεί... Ρατσισμός είναι που επιτρέπεις, εσύ και οι άλλοι εθνοπροδότες, να μας πλημμυρίσει ο οχετός που ξερνάει η Ασία και η Αφρική και μας διοχετεύει, βάσει δεδηλωμένου σχεδίου, ο προαιώνιος εχθρός η Τουρκία. Ρατσισμός είναι που απευρωπαΐζεται η Ευρώπη με τρελούς ρυθμούς κι εσείς αυνανίζεστε με πολιτικά ορθά φληναφήματα!!!

Εύχομαι ρε Δένδια να βγω ψεύτης, συνομωσιολόγος και υστερικός, αλλά δεν το νομίζω: θα έρθει καιρός που θα είμαστε οι Ινδιάνοι του 21ου αιώνα και τα αλλοδαπά οι καουμπόυδες... μόνο που για εμάς δε θα υπάρξουν reservation camps!!!
plagiaskepsi.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου