Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ...ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ!

Παραμένει για ένα χρόνο, φέρεται να λέει, αλλά δύσκολα θα φύγει!
Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΝΕΑ ΘΕΣΗ;

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δ. Νικολάου, παρά την παταγώδη αποτυχία που σημείωσε στις εκλογές στον δήμο Παπάγου-Χολαργού (7ος ... με το ζόρι) , φέρεται να δήλωσε ότι θα παραμείνει για ένα χρόνο στα δημοτικά συμβούλια και μετά θα φύγει! Αυτό, ουσιαστικά σημαίνει ότι ο πρώην δήμαρχος Χολαργού δεν πρόκειται να φύγει ούτε μετά από ένα χρόνο (μικρόβιο της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι αυτό) εκτός και αν σύντομα του...τύχει κάποιος διορισμός σε δημόσιο οργανισμό (βλέπε Βορίδης. Φίλος του είναι). Σε μια τέτοια περίπτωση, θα φύγει συντομότερα και από τον ένα χρόνο. Διαφορετικά, ο Δ. Νικολάου θα ...κατσικωθεί (θα βάλει δηλαδή γερές βάσεις) στα δημοτικά συμβούλια της Δημαρχίας Αποστολόπουλου για να εξαντλήσει την 5ετία ως δημοτικός σύμβουλος! 

2 σχόλια:

  1. TO PRVTO POY EXEI NA KANEI O K NIKOLAO NA ZHTHSEI OIKONOMIKO ELEGXO TOY DHMOY PAPAGOY _XOLARGOY TO TAXYTERO.....KAI MALISTA TOY PAPAGOY.....!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρέπει να το ζητ'ησει αφού και ο Αποστολόπουλος έχει κάνει λόγο για τα περίφημα 97000 στο δήμο Παπάγου,δεν θα πετύχει όμως κάτι επειδή αυτή είναι η συναλλαγή ΄Ξύδη-Αποστολόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή