Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Οι μεγάλοι ηττημένοι υποψήφιοι δήμαρχοι στις εκλογές για τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού ήταν οι Γιάννης Κεχρής, Δημήτρης Νικολάου και Χρήστος Δασκαλόπουλος. 
Ο Γιάννης Κεχρής επειδή καλλιέργησε υψηλότατες προσδοκίες (πήγαινε για πρωτιά, ενώ σημαίνον στέλεχός του δήλωνε "είμαστε πρώτοι ψάξτε για τον δεύτερο") για να τερματίσει ...τέταρτος.
Μεγάλος χαμένος ήταν και ο Δ. Νικολάου ο οποίος διεκήρυσσε ότι θα "ξαναβγώ δήμαρχος γιατί οι δημότες πιστεύω θα αναγνωρίώριζαν το έργο του και τελικά τερμάτισε έβδομος! 
Το ίδιο ισχύει και για τον Χρήστο Δασκαλόπουλο ο οποίος δήλωνε ότι θα έβγαινε σίγουρα στον δεύτερο γύρο και από 'κει και πέρα θα πάλευε για τη δημαρχία την οποία κατά πάσα πιθανότητα θα την έπαιρνε! Κατετάγη πέμπτος! 
Οι Τίγκας-Ζήκας-Κουγιουμτζόπουλος δεν ανήκουν στους μεγάλους χαμένους, μια και ο μεν πρώτος έφτασε στον 2ο γύρο και πάλεψε με αντιπάλους όχι μόνο τον μεγάλο νικητή Αποστολόπουλο αλλά και τους Ξύδη-Σκούρτη που είχαν ταχθεί στο πλευρό του νέου δημάρχου. 
Ο Ζήκας πήγε πολύ καλά και παρά τρίχα δεν μπήκε στον 2ο γύρο, ενώ καλά πήγε και ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος που κατέβηκε για δήμαρχος την τελευταία στιγμή. 
Σύμφωνα λοιπόν με όσα διαρρέουν τις τελευταίες ημέρες είναι πιθανόν να αποχωρήσει από τη νεα δημοτική αρχή ο....




Χρήστος Δασκαλόπουλος.  Ακούστηκε δε ότι είναι ενδεχόμενη και η μετακόμισή του στα Γιάννενα, την ιδιαίτερη πατρίδα του. 

3 σχόλια:

  1. Τώρα ο Αποστολόπουλος θα έχει 23 συμβούλους,αφού ο συνονόματός το που θα λάβει την έδρα είναι ο μεγάλος ύπνος.Ας πρόσεχε όμως ο Δασκαλόπουλος πριν τακιμιάσει με τον Ξύδη,γνωστό προδότη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξύδης και Σκούρτης συνέπραξαν. Το σχέδιο από την αρχή ήταν να σπάσει ο Δασκαλόπουλος τους ψηφοφόρους του Παπάγου υπέρ του Αποστολόπουλου.Ακόμη και οι "δικοί" του υποψήφιοι,Φασούλη, Ρετσινιά, Μπελιτσάκος,όλοι άνθρωποι του Ξύδη,τον πούλησαν για πιάτο φακή.Να προσθέσουμε και Φιλιππακόπουλο.Αποστολόπουλε, φυλαξου.Μια φορά προδότης πάντα προδότης.

      Διαγραφή
  2. Το ότι θα μετακομίσει κιόλας που κολλάει. Πολύ κουτσομπολιό ρε παιδιά. Στην τελική σεβασμός, γιατί η κίνησή του να παραιτηθεί δείχνει ότι και κατάλαβε τα λάθη του και κατάλαβε τί σχήμα υπάρχει πλεόν στο δημοτικό συμβούλιο, που πραγματικά είναι απαράδεκτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή