Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΥΝ ΣΤΗ ΝΔ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΕΛ! ΖΗΤΩ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΕ! Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΔΗ!

- «Το κόμμα έχασε τον προσανατολισμό του. Δεν κατάφερες να περάσεις μήνυμά μας στην κοινωνία», λέει στον Καμμένο
- Η ειρωνική απάντηση από τους Ανεξάρτητους Έλληνες
- Δυο βουλευτές μέσα σε λίγες ημέρες μετρούν λιγότερους οι ΑΝΕΛΛ
- Πρώτος αποχώρησε ο Β.Καπερνάρος, και σήμερα ακολούθησε η βουλευτής Δωδεκαννήσου Μίκα Ιατρίδη
- Όλες οι πληροφορίες την θέλουν να επιστρέφει στη ΝΔ
- Από 20 βουλευτές το 2012 οι ΑΝΕΛ έμειναν με 13! – Συνεδριάζει αύριο εκτάκτως η Κ.Ο. των ΑΝΕΛ
- Ποιά είναι η Μίκα Ιατρίδη – Το φλέρτ της βουλευτού Δωδεκαννήσου με τη ΝΔ και η πρόταση που της έγινε λίγο πριν τις εκλογές!

Πλώρη για τη ΝΔ βάζει η βουλευτής Δωδεκαννήσου Μίκα Ιατρίδη, η οποία σήμερα το απόγευμα με επιστολή της τόσο στον Πρόεδρο της Βουλής όσο και στην γραμματέα της Κ.Ο των ΑΝΕΛ, Ελενα Κουντουρά γνωστοποίησε την αποχώρηση της από τους Ανεξάρτητους Ελληνες.
Όμως η κα Ιατρίδη, μετά και την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Πάνο Καμμένο, του απέστειλε και επιστολή με την οποία του επιρρίπτει ευθύνες για το κακό αποτέλεσμα των εκλογών για τους ΑΝΕΛ.

Αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Λυπάμαι πραγματικά που δυο χρόνια μετά τις βουλευτικές εκλογές το κίνημά μας έχει χάσει σε τέτοιο βαθμό τον προσανατολισμό του. Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών έδειξε με κατηγορηματικό τρόπο ότι το μήνυμά μας προς τους πολίτες δεν ήταν σαφές και ξεκάθαρο. Δεν καταφέραμε να εκφράσουμε τα αιτήματα της ελληνικής κοινωνίας και να ανταποκριθούμε σε αυτά. Στην μέχρι τώρα πολιτική μου πορεία έλαβα όλες τις αποφάσεις μου με εντιμότητα και ειλικρίνεια αδιαφορώντας για το προσωπικό πολιτικό κόστος έχοντας πάντα ως πυξίδα την καλυτέρευση της ζωής των ελληνίδων και των ελλήνων οι οποίοι τόσο έχουν αδικηθεί όλα αυτά τα χρόνια. »

ΟΛΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ
Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και γι αυτο συνεδριάζει αύριο εκτάκτως η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ. Σημειώνεται ότι στις εκλογές του 2012 οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αριθμούσαν 20 βουλευτές και σήμερα έχουν μείνει με 13. Ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος μιλά ανοιχτά για σχέδιο διάλυσης του κόμματος το οποίος εκπορεύεται από την Συγγρού. Αυτό αναμένεται να πει και αύριο στην Κοινοβουλευτική του ομάδα.
Η ειρωνική απάντηση των ΑΝΕΛ
Μόλις λίγες ώρες, μετά τη γνωστοποίηση της αποχώρησης της Μίκα Ιατρίδη, οι ΑΝΕΛ εξέδωσαν μια… άκρως λιτή ανακοίνωση που αναφέρει: «Καλό πολιτικό ταξίδι, ο λαός μάς κρίνει όλους».
Το φλέρτ επανασύνδεσης με τη ΝΔ
Πάντως το φλέρτ επανασύνδεσης με τη ΝΔ είναι σε εξέλιξη εδώ και πολύ καιρό λένε οι πληροφορίες και μάλιστα η κα Ιατρίδη λέγεται ότι είχε δεχθεί πρόταση να είναι υποψήφια Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου. Την πρόταση μάλιστα την είχε σκεφτεί για αρκετές ημέρες και τελικά απάντησε αρνητικά.
Η εφημερίδα Δημοκρατική δημοσιεύει φωτογραφία από τις 29 Μαΐου, όταν η Μίκα Ιατρίδη είχε εμφανιστεί δημόσια δίπλα στον κ. Καμμένο και τον Τέρενς Κουίκ στην Κάρπαθο.
Ποιά είναι η Τσαμπίκα Ιατρίδη
Η Τσαμπίκα (Μίκα) Ιατρίδη γεννήθηκε στη Ρόδο, και γονείς της είναι ο Γιάννης Ιατρίδης, δήμαρχος Καλλιθέας Δωδεκανήσου και η Παρασκευή Ιατρίδη. Στα φοιτητικά της χρόνια η Τσαμπίκα Ιατρίδη δραστηριοποιήθηκε πολιτικά στην παράταξη ΔΑΠ – ΝΔΦΚ.
Στις εθνικές εκλογές του Σεπτεμβρίου 2007 η Νέα Δημοκρατία την επέλεξε για το ψηφοδέλτιο της στα Δωδεκάνησα και κατετάγη τέταρτη. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά Βουλευτής Δωδεκανήσου στις εκλογές του 2009 και είναι η πρώτη γυναίκα που καταλαμβάνει αυτή τη θέση στο νομό. Μετά από πρόταση της Κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, εκλέχθηκε από το σώμα γραμματέας του Προεδρείου στην Βουλή για την κοινοβουλευτική περίοδο 2009 – 2013.
Το 2012, μετά την απόφαση της να μην ψηφίσει την δεύτερη δανειακή σύμβαση, διαγράφηκε από την Νέα Δημοκρατία, ενώ λίγο αργότερα εντάχτηκε στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Στις Βουλευτικές Εκλογές του Μαΐου 2012, εκλέχτηκε για δεύτερη φορά με το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Η κα Ιατρίδη με επιστολή της στη γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Έλενα Κουντουρά, γνωστοποίησε την αποχώρησή της από το κόμμα. Όπως μεταδίδει επίσης η εφημερίδα «Δημοκρατική» της Ρόδου, η κυρία Ιατρίδη ενημέρωσε τηλεφωνικά τον πρόεδρο του κόμματος, Πάνο Καμμένο, ενώ πληροφορίες αναφέρει ότι ενώ η γνωστοποίηση της παραίτησής της ήταν κείμενο 2 γραμμών, υπάρχει αντίστοιχη επιστολή προς τον Πάνο Καμμένο η οποία έχει έντονο ενδιαφέρον…
Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και γι αυτο συνεδριάζει αύριο εκτάκτως η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ. Σημειώνεται ότι στις εκλογές του 2012 οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αριθμούσαν 20 βουλευτές και σήμερα έχουν μείνει με 13. Ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος μιλά ανοιχτά για σχέδιο διάλυσης του κόμματος το οποίος εκπορεύεται από την Συγγρού. Αυτό αναμένεται να πει και αύριο στην Κοινοβουλευτική του ομάδα.
Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες η κα Ιατρίδη είναι από τους πολλούς δυσαρεστημένους με τις κινήσεις Καμμένου ενώ το κακό εκλογικό αποτέλεσμα και η διαχείρισή του την οδήγησαν στην έξοδο. Αυτό που αναρωτιούνται πολλοί είναι τι θα κάνει στην συνέχεια. Θα μείνει ανεξάρτητη όπως ο Βασίλης Καπερνάρος, ή θα επιστρέψει στη ΝΔ από όπου ξεκίνησε την καριέρα της από τα φοιτητικά της χρόνια; Πάντως το φλέρτ επανασύνδεσης με τη ΝΔ είναι σε εξέλιξη εδώ και πολύ καιρό λένε οι πληροφορίες και μάλιστα η κα Ιατρίδη λέγεται ότι είχε δεχθεί πρόταση να είναι υποψήφια Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου. Την πρόταση μάλιστα την είχε σκεφτεί για αρκετές ημέρες και τελικά απάντησε αρνητικά.
 newsit, planetnews.gr (τίτλος: δικός μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου