Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Ο ΜΑΝΟΣ ΣΕΡΓΙΟΣ ΚΑΙ Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ!

Δεν είναι μόνο ο "δικός" μας Μάνος Σέργιος που μου τη σπάει κανονικότατα, παρακάμπτοντας τα οξυμένα προβλήματα φτώχειας, ανέχειας και δυστυχίας του ελληνικού λαού με την διέξοδο του μουντιάλ της Βραζιλίας. Δεν είναι η εκνευριστική επαναλαμβανόμενη ηλίθια διαφήμιση που αναγορεύει την παρακολούθηση του μουντιάλ σαν τον υπέρτατο στόχο του Έλληνα.
Δεν είναι ο χορηγός της διαφήμισης που είναι μια από τις τράπεζες που "ρούφηξαν" τα δις που νεοδανειστήκαμε και φορτώθηκαν πολλαπλασιάζοντας τον λογαριασμό τον δικό μας, των παιδιών μας, των εγγονών μας και ...
Θλίβομαι όταν βλέπω και την αντίδραση των ίδιων των Βραζιλιάνων που έχει μετατραπεί σε θυμό και οργή ενάντια στην κυβέρνησή τους, που σπαταλά εκατομμύρια δολάρια για τη διοργάνωση του Μουντιάλ (κάντε τις αναγκαίες αναγωγές με την Ολυμπιάδα του 2004 - τότε που δυστυχώς οι περισσότεροι από μας συμμεριζόμασταν την "ευτυχία" των λαμογιών) Δείτε πως αποτυπώνεται με τον πιο γλαφυρό τρόπο στους τοίχους η αγανάκτηση και η οργή των Βραζιλιάνων. Τα χρήματα αυτά που χρειάζονται για την υγεία, την εκπαίδευση, την καταπολέμηση της ακραίας φτώχειας και της εγκληματικότητας πηγαίνουν στην φιλοξενία του world cup.


Φωτογραφίες από: huffingtonpost.co.uk
1.
2.
3/4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου