Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

ΝΤΡΟΠΗ! Η ΕΠΟ ...ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΔΕΙΤΕ!!!

Δείτε αίσχος και ντροπή. Εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο μιλάμε για το μεγαλύτερο ατόπημα της ΕΠΟ. Η  φωτό προβάλλεται στο sportarena.gr όπου διαφημίζονται προϊόντα προς πώληση. Η συγκεκριμένη φανέλα είναι της Εθνικής και αφορά σε παιδικό μέγεθος, Πωλείται δηλαδή σε παιδιά! Και δείτε πώς προβάλλει το εθνόσημό μας: ΑΝΑΠΟΔΑ! 
Δύο τινά συμβαίνουν: είτε έγινε λάθος από τον...ράφτη είτε η ΕΠΟ που διαφημίζει τα προϊόντα της Ελλάδος αποφάσισε να βάλει σκοπίμως την αυθεντική ελληνική σημαία ανάποδα, για να προκαλέσει περισσότερο εμάς που διαλαλούμε υπέρ του γνησίου εθνοσήμου! 
Δείτε ντροπή με τη φανέλα να έχει την ελληνική σημαία ανάποδα! 

3 σχόλια:

  1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΞΗΛΩΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΠΟ ΠΟΥ ΛΑΝΣΑΡΕΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ-ΜΑΪΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΣΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΣΤΟΝ Α & Δ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ;

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΣΑΓΓΕΑΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΓΝΗΣΙΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΕΠΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΑΝΣΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ Τ-SHIRT ME TO ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΓΝΗΣΙΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ;

    ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρατηρείστε κάτι εδώ...

    Δεν φτάνει που η ΕΠΟ αναποδογύρισε το γνήσιο εθνόσημο που συμβολίζει την ελληνική σημαία που υπάρχει εδώ στο μπλογκ Α & Δ Παρατηρητή, βάζουν και σκόπιμα το Greece από κάτω για να... διασώσει το σκάνδαλο!

    ΝΤΡΟΠΗ! ΑΙΣΧΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. na pane na gamithoune oli tous .............................ta mounopanana ola

    ΑπάντησηΔιαγραφή