Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΕΠΟ ΤΟ ...ΜΑΪΜΟΥ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!

Συγχαρητήρια προς τον Τέρενς Κουίκ φτάνουν στην εφημερίδα μας για την πρωτοβουλία του να καταθέσει άμεσα ερώτηση στη Βουλή για να αλλάξει το προσβλητικό για τη χώρα μας εθνόσημο-μαϊμού της εθνικής ποδοσφαίρου. Δείτε (εδώ)το σχετικό δημοσίευμα με την ερώτηση του Τέρενς Κουίκ.   
 Το εθόσημο-προσβολή για την Ελλάδα μας απεικονίζει τη σημαίνει να κοιτάζει προς τα...παούτσια των πδοσφαιριστών. 
Ιδού συγχαρητήρια επιστολή που εστάλη στην εφημερίδα μας. 
Προς τον "Ανεξαρτητο και Διπλωματικο Παρατηρητη" και τον Δημοσιογραφο Μακη Βραχιολιδη:

"Συγχαρητηρια προς σε σας που επιτελους ενας Ελληνας Βουλευτης ο Τερενς Κουικ των ΑΝΕΛ θα κανει επερωτηση για το αναποδογυρισμενο σημα της εθνικης ομαδας ποδοσφαιρου.

Εστω και αυτο ηταν μια δικαιωση των ανωνυμων Ελληνων πολιτων που εβλεπαν τοσα χρονια το εθνοσημο αναπογυρισμενο και ενιωθαν πολυ πονο, κλαμα που εβλεπαν καθετα προς τα κατω την ελληνικη σημαια, που δεν τολμουσαν να μιλησουν! Ακουστηκε η φωνη τους! Αυτο που επιθυμουν οι ανωνυμοι Ελληνες πολιτες ειναι να μπει το γνησιο Εθνοσημο που συμβολιζει την ελληνικη σημαια.

Ας κανει το θαυμα του ο Τερενς Κουικ να μπει επιτελους το γνησιο Εθνοσημο που ειναι η ελληνικη σημαια οπως υπαρχει στον Ανεξαρτητο & Διπλωματικο Παρατηρητη. Ο Θεος μαζι του!"

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια στο μπλογκ σας που αναδείξατε το θέμα αυτό που αφορά το σήμα της εθνικής ομάδας. Επιβάλλεται να αλλαχτεί το σήμα αυτό που δεν έχει καμία σχέση με ελληνική σημαία.

    Συγχαρητήρια στον βουλευτή των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουικ που θα πάει το θέμα αυτό στην Βουλή. Αποδείχτηκε ο Τέρενς Κουικ ότι είναι πολύ μάχιμος και πολύ ανδρείος!

    Με αυτό το σπουδαίο θέμα που αφορά την αλλαγή του σήματος με το πραγματικό και αληθινό εθνόσημο που υπάρχει εδώ στο μπλογκ, είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να τον γράψει με χρυσά γράμματα η ελληνική και σύγχρονη ιστορία να διατάξει την αλλαγή του απαράδεκτου σήματος και να μπει το γνήσιο σήμα εθνόσημο που είναι η ελληνική σημαία. Είναι η μεγαλύτερη και πολύ χρυσή ευκαιρία για τον Αντώνη Σαμαρά και για την κυβέρνησή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή