Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΠΗΓΕ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΟΝΥΧΤΑ ΜΕ ΑΡΑΒΑ ΚΡΟΙΣΟ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΗΣΕ 30.000 ΕΥΡΩ! ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ;

Άραγε πόσες από τις σημερινές Ελληνίδες θα έκαναν κάτι αντίστοιχο; Στο σημείο που έχει φτάσει η κρίση, μάλλον οι περισσότερες! 
Για ποια ηθική να μιλήσουμε λοιπόν; Όλα στην άκρη πάνε εν ονόματι του χρήματος! 
Το θέμα παρουσιάζουν πολλά sites αλλά και η εφημερίδα Star. 
Πρόκειται για Αραβα κροίσο, το όνομα του οποίου ενεπλάκη στη νέα επένδυση που λαμβάνει χώρα αυτή την εποχή στη Μύκονο και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Ψαρρούς.
Μάλιστα είναι απο τους Άραβες εκείνους που δεν έχει αδυναμία-ελέω γούστων- στο νησί των ανέμων αλλά και στις Ελληνίδες. Πόσο μάλλον στις πολύ εντυπωσιακές Ελληνίδες.
Εϊναι δε τέτοια η καψούρα του με ότι Ελληνικό, που κάθε χρόνο νοικιάζει σουϊτα σην Ψαρρού και βρίσκει πάντα τρόπο να διασκεδάζει… καλά.
Ο πρωταγωνιστής μας, εδώ και έξι μήνες έψαχνε τρόπο να έρθει κοντά στην παρουσιάστρια. Και αναφέρομαι σε παρουσιάστρια πρώτης γραμμής. Και το κατάφερε με την πολύτιμη συνδρομή ενός pr-ίστα ο οποίος είναι κοντά σε λαϊκό τραγουδιστή, ο οποίος με τη σειρά του έχει τραγουδήσει σε prive βραδιές του «χρυσού πελάτη».
Το κονέ έγινε και τα φράγκα που έπεσαν στο τραπέζι ήταν περίπου 35.000 ευρώ. Απο αυτά τα 30 πήγαν στο κορίτσι και τα 5 στον νταραβεριτζή.
Η υποχρέωση της παρουσιάστριας ήταν να περάσει καλά μαζί του δυο μέρες μακριά απ΄όλους και από όλα. Πού; Στο εξωτερικό. Που συγκεκριμένα; Στην Ισπανία.
Μιλάμε για βαρύ μεροκάματο… όχι αστεία! 
Για το ποια είναι, μην ρωτάτε. Αν έχετε κάποιον γνωστό-γνωστού που να έχει σχέση με τα κανάλια, ρωτήστε να μάθετε για να σας φύγει η περιέργεια. 

1 σχόλιο:

  1. "ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥΤΑΝΑ - ΒΙΖΙΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ" ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ.
    ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΝΑ ΞΕΚΩΛΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ , ΑΝΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή