Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞΩΣΗΣ ΤΟΥ!!!

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από το Περού στο οποίο καταγράφεται η εν ψυχρώ δολοφονία του 62χρονου Φιντέλ Φλόρες Βάσκεζ από αστυνομικούς κατά τη διάρκεια αντίστασής του ενάντια στην έξωσή του.

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Καχαμάρκα, στο Περού. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις φτάνουν στο σημείο...για να βγάλουν εκτός σπιτιού τον Βάσκεζ έναν μηχανικό που διέμενε στο εν λόγω σπίτι μαζί με την σύζυγο και τα επτά παιδιά του. Ο Βάσκεζ αντιδρά και ανεβαίνει στην ταράτσα. Η αστυνομία ανοίγει πυρ σκοτώνοντάς τον, ενώ στη συνέχεια, όπως φαίνεται και στο βίντεο, αστυνομικοί πέφτουν πάνω του και τον χτυπούν.

Όταν η οικογένειά του και αλληλέγγυοι κατάφεραν να τον πλησιάσουν απλά διαπίστωσαν πως ήταν νεκρός. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του. Η τοπική κοινωνία ζητά τη διεξαγωγή έρευνας και δηλώνει οργισμένη για το πως μια εντολή έξωσης μετατράπηκε σε δολοφονία.

kentripotideas.blogspot.gr

Σχόλιο Ανδρέα Αχαιού: Δεν ξέρω αν είναι όντως μία έξωση, αλλά είναι ενδεικτικό αυτό που γίνεται. Οι καθεστωτικοί υπάλληλοι δεν έχουν κανέναν σεβασμό στην ανθρώπινη υπόσταση. 
Επιτίθενται σε άμαχους πολίτες και δη σε ηλικιωμένους και γυναίκες λες και έχουν στρατό απέναντί τους!
Και αν νομίζετε ότι αυτά συμβαίνουν σε κάποιον άλλον πλανήτη ή σε κάποιες απολίτιστες χώρες πλανάσθε!
Οι πραιτωριανοί είναι ίδιοι παντού!
Αλήθεια... Σκοπός των σωμάτων ασφαλείας δεν είναι να υπηρετούν και να προστατεύουν;
Ποιους και από ποιους όμως;;;
Αν σηκώσεις Ελληνική Σημαία στον δρόμο, αν πετάξεις αυγό σε πολιτικό ή αν χτυπήσεις αλλοδαπό θα καταλήξεις στην στενή άμεσα!
Αν ένας καθεστωτικός ή ένας αλλοδαπός σκοτώσει Έλληνα, θα την γλυτώσει με αναστολή!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου