Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

ΙΔΟΥ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ! ΤΟ ΠΡΟΣΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ! ΔΕΙΤΕ...

Στην παρακάτω επιστολή της "Ελλήνων Πολιτεία" με την οποία ζητεί συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα της ΓΣΕΕ, περιγράφεται το έγκλημα της κυβέρνησης Παπαδήμου και των Βενιζέλου-Σαμαρά σε βάρος των δικαιωμάτων των εργαζομένων! Μιλάμε για πολιτικά καθάρματα που σταύρωσαν εν ψυχρώ την Ελλάδα και τον λαό. 
Διαβάστε με προσοχή:

Η «Ελλήνων Πολιτεία» προ ημερών γνωστοποίησε στα ΜΜΕ ανακοίνωση-απάντηση της Επιτροπής Αναφορών του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, σε προσφυγή συμπολιτών μας για παραβίαση του άρθρου 28 του Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ενώσεως από την ελληνική κυβέρνηση, όπου με μη δημοκρατικό τρόπο κατάργησε με Νόμο το δικαίωμα των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και τις αντικατέστησε με σημαντικά πιο αδύναμες ρυθμίσεις.
Στην απάντησή της η  Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, αναφέρει πως δεν προκύπτει ότι το συγκεκριμένο ζήτημα σχετίζεται με την εφαρμογή του κοινοτικού  δικαίου της Ενώσεως, από τη στιγμή που η Ελλάδα αποδέχτηκε το Δεύτερο Πρόγραμμα Οικονομικής Προσαρμογής (Μνημόνιο) με τη συμμετοχή του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΕΤΧΣ). Ως εκ τούτου είναι αναρμόδια σε τέτοια ζητήματα θεμελιωδών δικαιωμάτων των εργαζομένων.
Τα παραπάνω είναι ακριβώς το αποτέλεσμα του εγκληματικού έργου της κυβερνήσεως Παπαδήμου και όλων εκείνων των επιλησμόνων του ιερού καθήκοντός τους βουλευτών, που ψήφισαν την υπαγωγή της Πατρίδας μας στο Αγγλικό Δίκαιο, καταργώντας την προστασία που μας παρείχε μέχρι τότε το Διεθνές Δίκαιο και το Δίκαιο της Ε.Ε.

Η «Ελλήνων Πολιτεία» θεώρησε πως, έπρεπε να ενημερώσει την Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος (ΓΣΕΕ) για το περιεχόμενο αυτής της ανακοίνωσης-απάντησης της Επιτροπής Αναφορών του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και για τον λόγο αυτό, την Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014 (ώρα 12:00) αντιπροσωπεία της επισκέφτηκε τα κεντρικά γραφεία της ΓΣΕΕ στην οδό Πατησίων, και είχε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα της Νικόλαο Κιουτσούκη όπου του παρέδωσε την εν λόγω απάντηση της Ε.Ε.

Η «Ελλήνων Πολιτεία» δεν θα σταματήσει να αγωνίζεται για την προάσπιση του συμφέροντος της Πατρίδος και των πολιτών της. Θα αγωνίζεται μαζί με άλλες αντιμνημονιακές δυνάμεις να αποτινάξει τα Μνημόνια που κατακερματίζουν την Πατρίδα μας και δυστυχούν το λαό της!      

Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής Στρατηγικού Σχεδιασμού
του κόμματος «Ελλήνων Πολιτεία»  

1 σχόλιο: