Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΕΔΡΑ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΧΟΛΑΡΓΟΥ


Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Παπάγου – Χολαργού με νέα διοικητική έδρα τη «Βίλα Σαλίγκαρου» επί της οδού Αετιδέων 64, όπου και θα λειτουργήσουν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ &  ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.

Στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Παπάγου – Χολαργού για την εκπαιδευτική περίοδο 2014-2015 θα λειτουργήσουν τμήματα, τα οποία θα στελεχώσουν όσοι έχουν καταθέσει αίτηση έως το τέλος Ιουλίου 2014. Τα τμήματα τα οποία θα ξεκινήσουν στα μέσα Νοεμβρίου και κατόπιν σχετικής ανακοίνωσης του Δήμου, είναι τα εξής:

·         Πληροφορική – Επεξεργασία Κειμένων.
·         Ξένες Γλώσσες.

Νέες αιτήσεις θα γίνονται δεκτές περίπου στα μέσα Δεκεμβρίου, μετά από σχετική ανακοίνωση του Δήμου Παπάγου-Χολαργού.

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε
εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα προγράμματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η υποβολή φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας.

  
Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8, που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Τρίτη και Πέμπτη, 11:00 – 13:00 στο τηλέφωνο 210 6511141
Email: kdvm0193@gmail.com

Η Εντεταλμένη Σύμβουλος Δήμου Παπάγου-Χολαργού
Βιβή Μπουφούνου

Υπεύθυνη Εκπαίδευσης Ποιότητας & Αξιολόγησης:
Σωτηροπούλου Ειρήνη

Υπεύθυνη οργάνωσης:  Άννα Καλύβα-Ράπτη 



Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου