Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ, ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ! Η ΕΠΟ ΑΓΡΟΝ ΗΓΟΡΑΖΕ!

4 Νοεμβρίου 2013! Αυτή την ημέρα παρουσιάζεται στον «Ανεξάρτητο & Διπλωματικό Παρατηρητή» το γνήσιο-αληθινό Εθνόσημο που συμβολίζει την ελληνική σημαία  στην Εθνική Ελλάδος Ποδοσφαίρου. Μέσα σε λίγο διάστημα αναγνωρίστηκε και στο διαδίκτυο ενώ 2 μέρες μετά, στις 6 Νοεμβρίου 2013 προβλήθηκε ...

και στην εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα». 

Η ΕΠΟ όμως εξακολουθεί χωρίς αιτιολογία και χωρίς επιχειρήματα να απαρνείται το γνήσιο και αληθινό Εθνόσημο με την ελληνική σημαία κι εξακολουθεί να διατηρεί το σήμα-μαϊμού. Μέχρι και ο Τέρενς Κουίκ έκανε παρέμβαση για το θέμα στη βουλή! 
Τι κάνετε στην ΕΠΟ ρε μάγκες; Δεν καταλαβαίνετε ότι εφελληνίζετε το ελληνικό ποδόσφαιρο και διώχνετε τον κόσμο από αυτό; 

Επιβάλλεται το γνήσιο-αληθινό Εθνόσημο με την ελληνική σημαία να τοποθετηθεί στις φανέλες της Εθνικής Ελλάδος Ποδοσφαίρου και να αποσυρθεί οριστικά το ψεύτικο σήμα που δεν είναι η ελληνική σημαία. 
Ευχαριστούμε το "Μπλε Λιοντάρι" που μας θύμισε ότι σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από την πρωτοβουλία της εφημερίδς μας!  

18 σχόλια:

  1. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ψέματα τελείωσαν. Πρέπει να μπει το σωστό εθνόσημο στις φανέλες της εθνικής ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σήμα είναι τέλειο! ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο διαδίκτυο έχει μεγάλη απήχηση. Πρέπει να το παραδεχτούν στην ΕΠΟ και πρέπει πολύ σύντομα να βάλει το σωστό σήμα που υπάρχει εδώ στο μπλογκ πριν διασυρθούν στην ΕΠΟ ξανά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟ ΣΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν θέλει η ΕΠΟ κόσμο να ξαναφέρει κοντά στην εθνική ομάδα αυτό που πρέπει να κάνει είναι να βάλει το σωστό εθνόσημο με την ελληνική σημαία που υπάρχει εδώ στο μπλογκ που είναι η καλύτερη λύση και να αποσύρει το ψεύτικο σήμα που είναι χρόνια και συμβολίζει το τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό είναι το σωστό εθνόσημο για την εθνική ομάδα που είναι η ελληνική σημαία! Τελεία και παύλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τόσα χρόνια περιμένουμε την ΕΠΟ να κάνει το αυτονόητο: Να βάλει το σωστό σήμα με την ελληνική σημαία στις φανέλες της εθνικής ομάδας και να αποσύρει για πάντα το σήμα που δεν είναι ελληνική σημαία και δεν είναι το καλύτερο σήμα για την εθνική ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. To σωστό εθνόσημο με την ελληνική σημαία είναι το καλύτερο από αυτό το αφελληνόσημο της ΕΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΡΩΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΕΠΟ οφείλει να κάνει το σωστό: Να βάλει στις φανέλες της εθνικής ομάδας το σωστό εθνόσημο με την ελληνική σημαία και να αποσύρει για πάντα το χρόνιο αφελληνόσημο που δεν είναι η ελληνική σημαία.

    Όσο υπάρχει το αφελληνόσημο στις φανέλες της εθνικής ομάδας και όπου αλλού υπάρχει τα πράγματα γίνονται ακόμη επικίνδυνα στο μέλλον. Αυτά για την ΕΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συγχαρητήρια που μας υπενθυμίσατε ξανά ότι έχουμε επιτέλους το σωστό εθνόσημο για την εθνική ομάδα του ποδοσφαίρου επισήμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το σωστό εθνόσημο με την ελληνική σημαία μας υπενθυμίζει ότι έχουμε κυριαρχικά δικαιώματα, μας γεμίζει υπερηφάνεια και αισθανόμαστε Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συμφωνώ μαζί σας και πρέπει να αλλάξει το αφελληνόσημο εκτρώσιμο με το σωστό σήμα με την ελληνική σημαία που υπάρχει εδώ. Ο αγώνας συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτός που σχεδίασε αυτό το σήμα είναι σπουδαίος! Μπράβο του! Μπράβο και σε αυτόν που το βρήκε και το έστειλε συστημένο στον Παρατηρητή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ότι και να κάνουν στην ΕΠΟ, οι χορηγοί και οι γύρω, το σωστό εθνόσημο με την ελληνική σημαία αναγνωρίστηκε επίσημα και είναι το σήμα της Εθνικής Ελλάδος Ποδοσφαίρου και όλων των Εθνικών Ομάδων Ποδοσφαίρου της Ελλάδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Επιτέλους είδαμε και ένα σήμα της προκοπής που αξίζει για την εθνική ομάδα. Εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πολύ φρίκη η νέα φανέλα της εθνικής ποδοσφαίρου! Πολύ αίσχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή