Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΑΦΟΔΕΥΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; 
Γράφουμε και ξαναγράφουμε συνεχώς για τους άστεγους του Μετρό Χολαργού αλλά δεν ιδρώνει το αυτί κανενός. Δεν είναι αρμοδιότητα της Υγεινονομικής υπηρεσίας, ούτε του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, ούτε του ΟΚΑΝΑ, ούτε βεβαίως της Αστυνομίας! 


Έτσι, οι άστεγοι του Μετρό δημιουργούν κακές συνθήκες υγιεινής για τους ίδιους αλλά και για την περιοχή. Αφοδεύουν και ουρούν δίπλα στους κάδους απορριμμάτων, ο δε ένας άστεγος είναι ναρκομανής κι έχει τραύμα στο πόδι που δεν κλείνει. Έχει φτιάξει ένα πρόχειρο παράπηγμα  με σακκούλες του σούπερ μάρκετ, ζώντας από τη βοήθεια που του δίνου οι περίκοι! 
Αυτή η κατάσταση μας αφορά όλους και είναι ντροπή για την κοινωνία μας, για τον Παπάγου-Χολαργό. Η δημοτική Αρχή, σε συνεργασία με την εκκλησία οφείλει να βρει μια πρόχειρη στέγη για τους άστεγους. Κινδυνεύει η ζωή τους, υπάρχει κίνδυνος να μεταδοθούν μολυσματικές ασθένειες στο σημείο όπου βρίσκονται!  
Οι δημοτικοί σύμβουλοι Παπάγου-Χολαργού γιατί δεν συζητούν το πρόβλημα; Δεν τους απασχολεί;

3 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ, ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ .

    ΝΑ ΓΙΑΤΙ !!

    ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΥΡΑ ΕΚΕΙ , ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
    Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΝ ΜΠΕΛΛΑ ΤΗΣ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΒΡΩΜΑ.

    ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΟΥ ΤΟ 1971 Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ Η ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΗ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ, ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΕΥΤΥΧΙΔΟΥ ΚΑΙ ΣΠΥΡΟΥ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΥΛΙΚΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΤΟΥ "ΛΕΝΤΖΟΥ".ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ "ΤΑ ΝΕΑ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΕΚΕΙ , ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΑΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΣ ΠΟΥΝ.
    ΠΗΓΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ "ΤΑ ΝΕΑ" ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΑΦΙΕΣ ΤΟ "ΣΦΥΡΙΞΕ" ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ .

    ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ .

    ΑΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ,ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ.
    ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΖΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΛΑΡΑΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΥΓΚΑ ΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ.
    ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΟ .
    ΑΣ ΜΕ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ .......!

    ΑΪ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ θα σκεφτώ πονηρά...Τι έχει γύρω από το METRO?Νέες επιχειρήσεις,κυρίως υγειονομικού ενδιαφέροντος,αλλά και εμπορικά καταστήματα,δηλαδή εμπορικό στέκι,για ψώνια και φαγητό-καφέ...ως εδώ καλά? Καλά!Τώρα μπαίνω στη ''ΠΟΝΗΡΙΑ''...!Αυτές οι επιχειρήσεις,μήπως έχουν μπεί στο στόχαστρο της Μαφίας της νύχτας και κάποιοι προσπαθούν να απαξιώσουν οικονομικά και αισθητικά,την σταθερά αναδυόμενη αγορά και εφ'όσον το πετύχουν,αν το πετύχουν,να εμφανιστούν και να ''υφαρπάξουν'' τις έτοιμες επιχειρήσεις?Και σε''προσιτές''τιμές!!!Μήπως οι άστεγοι δεν είναι και τόσο ''αθώοι''αλλά αποτελούν μέρος του σχεδίου,που έχει αρχίσει να εξυφαίνεται και μάλιστα με ικανοποιητική αμοιβή για τις υπηρεσίες τους??? ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.
    Η ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ ΦΑΓΗΤΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΞ.
    ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΕΧΕΙ ΑΞΙΩΘΕΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΦΑΓΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕ.
    ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ , ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΟΥ....!
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή