Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛAΟΥ ΚΑΙ ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...ΤΑΚΙΜΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ! ΠΩΣ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ;

Πώς νομίζατε ότι το σάπιο πολιτικό σύστημα ζει και βασιλεύει; Αντί οι δημοσιογράφοι να σηκώσουν ψηλά τη σημαία της αντίστασης απέναντι στους κατακτητές-τοκογλύφους, συνεργάζονται με τους δωσίλογους που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση. Αντί να γίνουν καθοδηγητές μιας παλλαϊκής αντίστασης, οι δημοσιογράφοι και οι εκδότες έχουν μετεξελιχθεί σε κυματοθραύστη της όποιας λαϊκής αντίδρασης! Καταπνίγουν τον όποιο διαφαινόμενο λαϊκό ξεσηκωμό και χειραγωγούν-κατευθύνουν τον κοσμάκη στα σχέδια των πολιτικών ταγών! 


Ο Τράγκας που το έπαιζε αντιστασιακός-αντιμνημονιακός ξεμπροστιάτηκε πλέον στους πάντες. Είναι ...άνθρωπος του Σαμαρά, είναι δικός τους! Τώρα, κάνει κήρυγμα εθνικής ενότητας, ζητώντας να συνεργαστεί ο Τσίπρας με τον Σαμαρά τον οποίο Σαμαρά προ καιρού επωνόμαζε Τσολάκογλου! Ζητάει δηλαδή να υπάρξει εθνική ομοψυχία ανάμεσα σε αυτόν που δεν κυβέρνησε ποτέ με τον ...προδότη (έτσι χαρακτήριζε ο Τράγκας τον Σαμαρά)!
Ο Χατζηνικολάου στη νέα εφημερίδα που εκδίδει, στην "Αγορά" όπως λέγεται, θα συνεργάζεται με τον Νίκο Παπανδρέου, τον αδερφό του Γιώργου Παπαδρέου! Τακίμια με την οικογένεια που μας κατέστρεψε! 
Ας μην ξεχάσουμε και τις φιλοφρονησεις μέσα από την εκπομπή του όταν είχε καλεσμένο τον Στουρνάρα! Τα "Νίκο μου" και "Γιάννη" αλληλοδιαδέχονταν το ένα το άλλο! 

Τα ΜΜΕ προσφέρουν τελικά πολύ κακές υπηρεσίες! 
Ο δημοσιογράφος πρέπει να στέκεται απέναντι από την εξουσία. Από την ώρα που τα έχει κάνει πλακάκια μαζί της, είναι μέρος του σάπιου στυστήματος και η δημοσιογραφία!  

1 σχόλιο:

  1. Πουλημένοι οσφυοκάμπτες Χατζηαβάτηδες είναι, που κάνουν τον τελάλη για τα αφεντικά τους και χορταίνουν τον κόσμο με κουτόχορτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή