Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ! ΔΥΟ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!

Ρόδος - έγκλημα - γιαγιά
69χρονη βρέθηκε νεκρή, το βράδυ της Δευτέρας, κοντά στο κρεβάτι του σπιτιού της, στην περιοχή Ασγουρού στην Ρόδο. Η γυναίκα έφερε τραύματα από βαρύ αντικείμενο και ήταν σκεπασμένη με ένα σεντόνι. Πάνω από το κεφάλι της υπήρχε ένα μαξιλάρι.
Το παράθυρο του μπάνιου του σπιτιού ήταν παραβιασμένο και από την οικία έλειπε η τηλεόραση.
  
Η εγγονή της 69χρονης ήταν που κάλεσε την αστυνομία και...
ενοχοποιήθηκε εξ αρχής ως η βασική ύποπτος της δολοφονίας.  Η κοπέλα καλώντας την αστυνομία είπε ότι βρήκε τη γιαγιά της στον καναπέ χτυπημένη και ζήτησε βοήθεια.
 
Ρόδος - έγκλημα - γιαγιά
 
Η νεαρή οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα και κατά την ανάκρισή της υπέπεσε σε πολλές αντιφάσεις, μέχρι που ομολόγησε ότι ήταν παρούσα στο φόνο τον οποίο διέπραξε ο αδελφός της.Ο εγγονός του θύματος συνελήφθη και αρνείται ότι σκότωσε την γιαγιά του, ρίχνοντας την ευθύνη στην αδελφή του.
 
Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η δολοφονία να διεπράχθη για οικονομικούς λόγους, αφού οι μεταξύ τους καβγάδες, για το λόγο αυτόν, ήταν συχνό φαινόμενο.
 
Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη και μέχρι σήμερα το μεσημέρι αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις, καθώς και τα αποτελέσματα της νεκροψίας.
 
Το γεγονός ότι ήταν παραβιασμένο το παράθυρο της τουαλέτας κινεί υποψίες για αιφνίδια είσοδο του δράστη ή των δραστών στην οικία, ενώ το μαξιλάρι πάνω στο κεφάλι του θύματος ότι μετά το χτύπημα που δέχτηκε στο κεφάλι η 69χρονη πέθανε από ασφυξία. Σε εξέλιξη είναι και οι έρευνες για τον εντοπισμό των κλεπταποδόχων της τηλεόρασης, με τις αρχές να θεωρούν ότι βρίσκονται κοντά στον εντοπισμό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου