Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής “Ελλήνων Πολιτεία”

            Ο Χάιντς Άλφρεντ Κίσινγκερ θα καταγραφεί στην ιστορία, ως ο πολιτικός των ΗΠΑ που ποτέ δεν έκρυψε το μίσος του για την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό. Πως άλλωστε να μην συμβεί αυτό, όταν είχε γεννηθεί το 1923 στο Fuerth της Γερμανίας από Γερμανο-εβραίους γονείς. Η μισητή φυσιογνωμία του, κυριάρχησε στο σχεδιασμό και την εκτέλεση της επεκτατικής εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ, από το 1969 έως το 1977, ως σύμβουλος εθνικής ασφάλειας και υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, επί προεδρίας Ρίτσαρντ Νίξον (1969-1974) και Τζέραλντ Φορντ (1974-1977). Επί υπουργίας του σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε το πραξικόπημα στην Κύπρο για να ακολουθήσει η πολύνεκρη τουρκική εισβολή του “Αττίλα”, τον Ιούλιο και Αύγουστο του 1974, με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή το Βόρειο τμήμα της Κύπρου μας να παραμένει ακόμη υπό την κατοχή των αλλόθρησκων Τούρκων. Επίσης, υπό την καθοδήγησή του οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ, στήριξαν αποφασιστικά διάφορα δικτατορικά καθεστώτα, από τη στιγμή που εξυπηρετούνταν τα αμερικανικά συμφέροντα, όπως την ελληνική κυβέρνηση των “Συνταγματαρχών”, την κυβέρνηση του Στρατηγού Πινοσέτ στη Χιλή κα.
            Οσονούπω, αυτός ο εχθρός της Ελλάδος ήταν και είναι σύμβουλος...

 της Εξωτερικής αμερικάνικης ιμπεριαλιστικής πολιτικής όλων των κυβερνήσεων των ΗΠΑ, αλλά και φίλος των περισσοτέρων αμερικανών προέδρων. Γι΄ αυτήν την “προσφορά” του στη διαμόρφωση παγκόσμιας πολιτικής σκέψης και προώθησης του αμερικανικού ιδεώδους, του απονεμήθηκαν πολλά βραβεία. Όμως, θα σταθώ στη βράβευσή του από προσωπικότητες του επιχειρηματικού κόσμου των ΗΠΑ, τον Σεπτέμβριο του 1994 στην Ουάσινγκτον, όπου αυτό το γερόντιο, που και ο διάβολος δεν το θέλει κοντά του, οριοθέτησε τον τρόπο και την εφαρμογή των επερχόμενων εξελίξεων  στην Πατρίδα μας, προς όφελος των αμερικανικών συμφερόντων: «Ο λαός των Ελλήνων είναι αναρχικός και δύσκολος να τιθασευτεί. Γι' αυτό πρέπει να τον χτυπήσουμε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες. Τότε ίσως αναγκασθεί να συμμορφωθεί. Εννοώ να πλήξουμε τη γλώσσα του, την θρησκεία του, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε την δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, ώστε να μην μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο και στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή την νευραλγική περιοχή στρατηγικής σημασίας για μας».
            Όμως, αυτό το απόσπασμα των δηλώσεων του “σφαγέα των ελεύθερων λαών”, κατηγορήθηκε από πολλούς που εξυπηρετούσαν αμερικανικά και εβραϊκά γεωπολιτικά συμφέροντα, πως ουδέποτε υπήρξε στην πραγματικότητα. Όμως αντίθετα, βρήκε την θερμή υποστήριξη των περισσοτέρων. Επί παραδείγματι, υιοθέτησαν αυτές τις ιταμές δηλώσεις Κίσινγκερ και ο τέως Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Χρήστος Σαρτζετάκης, αλλά και ο τέως υπουργός στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, Στέλιος Παπαθεμελής. Επίσης, υιοθετήθηκαν ως αληθινές, από μεγάλου κύρους δημοσιογράφους, όπως οι Πλωρίτης, Γιανναράς. Δημοσιεύθηκε δε, την εποχή εκείνη στο περιοδικό “Νέμεσις” της σημερινής βουλευτού του ΚΚΕ, Λιάνας Κανέλλη όπου ανέφερε ως πηγή της τα Turkish Daily News. Επίσης, δημοσιεύτηκε στον “Οικονομικό Ταχυδρόμο”, την “Ελεύθερη Ώρα” και σε πολλά άλλα ΜΜΕ.   
Ωστόσο, εμείς θα ταχθούμε με την πλευρά που ισχυρίζεται πως αυτό το απόσπασμα των δηλώσεων Κίσινγκερ, είναι πέρα για πέρα αληθινό. Και ως πηγή μας, έχουμε τις εξελίξεις στην Πατρίδα μας όλα αυτά τα τελευταία χρόνια από το 1994 μέχρι σήμερα. Στόχος αυτών των δηλώσεων δεν ήταν να χτυπηθεί κατάκαρδα το Όμαιμον (ιθαγένεια), το Ομόγλωσσον και το Ομόθρησκον, που χαρακτηρίζουν το Έθνος των Ελλήνων; Τι λοιπόν, έχει συμβεί την τελευταία 20ετία στην Πατρίδα μας;

  • Η Ορθοδοξία δέχεται συνεχώς χτυπήματα από εξωγενείς παράγοντες αλλά και εκ των έσω. Τα Ιερά σύμβολα της Ορθοδοξίας εξευτελίζονται από πολλούς παράγοντες συγκεκριμένων πολιτικών χώρων και υπάρχει σχέδιο κατάργησης ακόμη και του Σταυρού από την Σημαία μας.
  • Η γλώσσα μας έχει καρατομηθεί, με αποτέλεσμα να μην είναι η νοητική γλώσσα των προγόνων μας (Σωκράτης: Η διαφθορά της γλώσσης επιφέρει διασάλευση του νου).
  • Η αθρόα λαθρομετανάστευση έχει ήδη επιφέρει πληθυσμιακή μεταβολή και δημογραφική σύνθεση!
  • Τέλος, στα χρόνια των Μνημονίων, ο λαός μας έχει εξαθλιωθεί οικονομικά και προκειμένου να ζήσει ξεπουλά όσο-όσο την ιδιωτική ακίνητη περιουσία του. Αυτή που πολλές φορές ήταν αποτέλεσμα κόπων μιας ολόκληρης ζωής.
     
      Και για τους “άπιστους Θωμάδες” διαβάστε παρακάτω πως θα ολοκληρωθεί το σχέδιο των δηλώσεων Κίσινγκερ του 1994!! Είναι μέρος δημοσίευσης της Συστημικής διαδικτυακής σελίδας της “Καθημερινής”: Τη δυνατότητα να λαμβάνουν ιθαγένεια έπειτα από μακροχρόνια διαμονή τους στην Ελλάδα θα έχουν πλέον οι επενδυτές ακίνητης περιουσίας στη χώρα μας, αξίας άνω των 250 χιλ. ευρώ, που προέρχονται από τρίτες χώρες. Η αλλαγή αυτή θα περιλαμβάνεται μαζί με άλλες που ετοιμάζει η κυβέρνηση προκειμένου να κάνει ακόμη πιο ελκυστικές τις επενδύσεις σε ακίνητη περιουσία από υπηκόους τρίτων χωρών. Σύμφωνα μάλιστα με όσα ανέφερε ο Αγγελος Συρίγος, γενικός γραμματέας Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής του υπουργείου Εσωτερικών, σε ειδική εκδήλωση του Enterprise Greece, οι νομοθετικές ρυθμίσεις θα κατατεθούν προς ψήφιση στη Βουλή εντός των επομένων εβδομάδων, με στόχο να τεθούν σε ισχύ στα τέλη του 2014. Ειδικότερα, οι βασικές αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση στο νομοθετικό πλαίσιο που θεσπίστηκε το 2013 για τις άδειες διαμονής σε ιδιοκτήτες ακινήτων είναι οι ακόλουθες:
·         Θα προβλέπεται ρητώς στη νομοθεσία η δυνατότητα χορήγησης ιθαγενείας σε ιδιοκτήτες ακινήτων τρίτων χωρών ύστερα από μακροχρόνια διαμονή τους στην Ελλάδα. Η ιθαγένεια θα χορηγείται με βάση τις προϋποθέσεις που ισχύουν και για τους μη ιδιοκτήτες ακινήτων, δηλαδή δεν θα χορηγείται αυτόματα με την αγορά ακινήτου στην Ελλάδα. Στην Ισπανία, χώρα που έχει ανάλογο πρόγραμμα με την Ελλάδα, χορηγείται η ιθαγένεια έπειτα από 10 χρόνια, ενώ στην Πορτογαλία χορηγείται η ιθαγένεια, καθώς και άδεια εργασίας ύστερα από έξι χρόνια. Η υπηκοότητα χορηγείται και στην Κύπρο, για επενδύσεις, όμως, πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Στην Ελλάδα γενικά αίτηση πολιτογράφησης έχουν όσοι διαμένουν, πριν από την υποβολή αυτής, τουλάχιστον επτά συναπτά έτη.
·         Θα παρέχεται το δικαίωμα άδειας διαμονής και στους ανιόντες των ιδιοκτητών που έχουν ήδη άδεια διαμονής. Αυτό πρακτικώς σημαίνει ότι εάν ένας νέος αγοράσει ακίνητο στην Ελλάδα, αποκτούν δικαίωμα διαμονής πλέον και οι γονείς του, καθώς και οι γονείς της συζύγου του σε περίπτωση που είναι έγγαμος. Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, δικαίωμα άδειας διαμονής σήμερα έχουν μόνο οι κατιόντες των ιδιοκτητών ακινήτων, δηλαδή τα παιδιά τους ή τα παιδιά της συζύγου τους και υπό την προϋπόθεση να είναι ηλικίας κάτω των 21 ετών.
·         Η ακίνητη περιουσία μπορεί να μεταβιβασθεί πριν λήξει η πενταετία (σ.σ. η άδεια διαμονής χορηγείται για πέντε χρόνια και ανανεώνεται για ισόχρονη διάρκεια και για όσες φορές επιθυμεί ο ενδιαφερόμενος) σε υπήκοο τρίτης χώρας. Σε αυτήν την περίπτωση, ο παλαιός ιδιοκτήτης χάνει την άδεια διαμονής και την αποκτά αυτομάτως ο καινούργιος. Σήμερα ο νόμος προβλέπει ότι η μεταπώληση της ακίνητης περιουσίας κατά τη διάρκεια της ισχύος της άδειας διαμονής σε έτερο πολίτη τρίτης χώρας δεν παρέχει δικαίωμα χορήγησης άδειας διαμονής στον νέο αγοραστή. Θα τονίζεται πλέον το χαρακτηριστικό της μονιμότητας της άδειας διαμονής, όπως αυτό προκύπτει μετά τις πολλές ανανεώσεις και όχι το χαρακτηριστικό της αρχικής πενταετούς διάρκειας, έτσι ώστε να μην αποθαρρύνονται οι υποψήφιοι επενδυτές. Για τον λόγο αυτό θα ονομάζεται πλέον Μόνιμη Άδεια Διαμονής Επενδυτή, η οποία και πάλι θα ανανεώνεται κάθε 5 χρόνια.

      Συνεπώς, τι δεν καταλάβατε; Οι εξελίξεις της τελευταίας 20ετίας, δικαιώνουν αυτούς που θεώρησαν αληθινές τις δηλώσεις Κίσινγκερ ή τους άλλους; Έτσι, καταλήγοντας πιστεύω πως, η ραγδαία περαιτέρω εξαθλίωση του λαού μας θα ξεχειλίσει το ποτήρι της οργής του και θα στηθούν λαϊκά δικαστήρια για όλους εκείνους που πρωτοστάτησαν ή συμμετείχαν στην διάλυση του Έθνους των Ελλήνων. Είναι σίγουρο, πως θα στηθούν στην πλατεία Συντάγματος, όπου κάποτε θριάμβευσε η Δημοκρατία. Και είναι κάτι περισσότερο από σίγουρο πως η ετυμηγορία του λαού μας θα είναι πάρα μα πάρα πολύ σκληρή.  
"Ελεύθερη Ώρα"

3 σχόλια:

  1. Δεν μπορείς να σώσεις ένα λαό που δεν θέλει να σωθεί.
    Η κατευθυνόμενη προπαγάνδα έχει εκφυλίσει την Εθνική
    συνείδηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λογία και συντακτικό πλήρης ελλήνισα. Αδύνατο Γερμανό Εβραίος Αγγλόφωνους να σκεφτεί η να μήλα έτσι. Μάλιστα έρχεται από διαστρέβλομενα ουρλιάγματα βραδιάς Μεγάλης Πέμπτης (αδιόσκουρε, άναρχε, άνομε). Οπός και οι Σερβοί κατηγορούν τους Κροάτες ότι τους έκαμαν αυτό που είπα Κοσμάς αειτρέλος να κάμουμε τους Τούρκους (εν τρίτον σκοτώσουμε, βαφτίσουμε, διώξουμε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λογία και συντακτικό πλήρης ελλήνισα. Αδύνατο Γερμανό Εβραίος Αγγλόφωνους να σκεφτεί η να μήλα έτσι. Μάλιστα έρχεται από διαστρέβλομενα ουρλιάγματα βραδιάς Μεγάλης Πέμπτης (αδιόσκουρε, άναρχε, άνομε). Οπός και οι Σερβοί κατηγορούν τους Κροάτες ότι τους έκαμαν αυτό που είπα Κοσμάς αειτρέλος να κάμουμε τους Τούρκους (εν τρίτον σκοτώσουμε, βαφτίσουμε, διώξουμε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή