Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Ο ΛΑΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΣΧΟΛΕΙΑ! ΝΑ ΜΗΝ ΛΥΓΙΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΛΑΝΤΖΕΡΗΔΕΣ!

Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! 
Οι μαθητές δίνουν τον αγώνα τους και  αντιστέκονται μέσα από τις καταλήψεις των σχολείων. Αντιστέκονται στον Λοβέρδο και τη διάλυση που επιφυλάσσει στην Παιδεία (μετά την υγεία την οποία διέλυσε). Η κυβέρνηση εκτελεί εντολές της τρόικας που θέλει τους Έλληνες να τελειώνουν με πολύ δυσκολία το Λύκειο. Με το «Νέο Λύκειο» και την Τράπεζα Θεμάτων αλλά και με μειωμένο διδακτικό προσωπικό, καθιστά τριτοκοσμική την εκπαίδευση και απόλυτα βαθμοθηρική. Έτσι, η εισαγωγή  στο Πανεπιστήμιο θα είναι ένα όνειρο ανεκπλήρωτο και απελπιστικά ψυχοφθόρο για τη μεγάλη πλειοψηφία!

Η τρόικα θέλει τους Έλληνες, (τους πιο σπουδαγμένους στην Ευρώπη) να τους μετατρέψει σε εργάτες στις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες που δημιουργεί εντός της χώρας, με μισθούς πείνας ή στην καλύτερη περίπτωση θέλει Έλληνες γκαρσόνια και στη λάντζα!
Η μαθητιώσα νεολαία δίνει τον νυν υπέρ πάντων αγώνα, κάτω από τις απειλές του Λοβέρδου ότι θα επεκταθεί το διδακτικό έτος μέχρι και το καλοκαίρι ή ότι θα γίνονται μαθήματα και τα Σαββατοκύριακα! Εν τω μεταξύ έχει δοθεί εντολή ώστε να συλλαμβάνονται και να οδηγούνται στο αυτόφωρο εξωσχολικοί που βοηθούν στις καταλήψεις, όπως επίσης απειλούνται με συλλήψεις οι μαθητές που θα προβαίνουν σε φθορές στο σχολείο.
Οι μαθητές καλά θα κάνουν να συνεχίσουν τον αγώνα τους (σεβόμενοι τους χώρους του σχολείου) και να αντισταθούν στα σχέδια των τροϊκανών και των εδώ υπηρετών τους.

Ο λαός εναποθέτει τις ελπίδες του στους μαθητές! 

6 σχόλια:

  1. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ !

    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΑΝΤΙΣΚΤΕΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ΟΙ ΚΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΥΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΑΝΑΡΧΕΣ ,ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ, ΚΚΕΔΕΣ ;

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ;
    ΣΚΑΤΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΝΕΙ.

    ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ !

    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ " ΚΑΚΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ".
    ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ;
    ΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΧΕΙ 200 ΠΑΙΔΙΑ , ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 200 ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΓΟΝΕΙΣ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΩΣ ΑΠΛΑ ΜΕΛΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ.
    ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟ 1/4 ,ΑΝΤΕ ΤΟ 1,5/4 ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΝΑΖΙΣΤΗΣ.
    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ;
    ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ; ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ; ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ;
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ; ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ; ΤΑ ΜΙΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ; Η ΤΟΠΙΚΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ;
    ΠΟΙΟΙ ;

    ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ;
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΟ 15% ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΤΟ 1975 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.
    ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ.

    ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΠΟΛΛΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΑΠΟΒΟΛΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ 200 ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.
    ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ,ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ.
    ΜΕ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΕΙ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΑΜΕΣΩΣ , "ΑΝΑΦΟΡΑ".

    ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.
    ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΛΟ ΠΑΣΑΛΕΙΜΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ;

    ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ;

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΥΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.
    ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ.
    ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΟΣ ΜΗΔΕΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΡΟΜΠΟΤ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΣ .

    ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ .
    ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΔΩ ;

    ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑ ΘΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ,ΞΕΧΑΣΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ !

    ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ;
    ΕΜΕΝΑ , ΟΧΙ .
    Ο ΨΕΚΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ.

    ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΤΥΠΟΣ !
    ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΛΑΡΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΨΕΚΑΣΜΟΣ .

    ΧΕΣΟΥ ΤΡΟΪΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ - ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ.

    ΕΔΩ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΚΟΡΒΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ JETS ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟΣΒΟΛΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ AIR SHOW ΣΤΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΟ ΣΜΗΝΟΣ .

    ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ .ΛΟΙΠΟΝ;

    ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ,ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 39 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ;
    ΜΟΝΟ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΑ ΜΟΝΑΚΡΙΒΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΡΩΓΕ ΤΟ STRESS ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ !

    ΘΑ ΥΠΟΚΥΨΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ !

    ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και συμφωνώ απόλυτα,φίλε συνσχολιαστή 10.53μμ,και δεν θα με πείσουν,ότι ''αυθόρμητα''ξεσηκώθηκαν τα 15-16χρονα,να κάνουν καταλήψεις,σε όλα τα σχολεία,δήθεν ότι θα υποβαθμίσουν την παιδεία και καλά και δεν θα μπορούν να πετύχουν στις πανεπιστημιακές σχολές...να στρώσουν ''κώλο''στο διάβασμα και όσοι ΑΞΙΖΟΥΝ θα πετύχουν τον σκοπό τους.Τα ''μπουμπούκια'' και οι γονείς τους,οι δήθεν αριστεροί,θέλουν,ντε και καλά να πάρουν και το πτυχίο ακόμα-ακόμα,χωρίς να ανοίξουν βιβλίο.Με τις καταλήψεις όμως,γίνονται και ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ για τους άριστους μαθητές,δηλαδή,εδώ βλέπουμε την εφαρμογή του μέτριου,που αντί να προσπαθήσει να φθάσει το άριστο,προσπαθεί να το φέρει στο δικό του θλιβερό επίπεδο.Η λογική Εξαρχείων,σε όλο της το μεγαλείο!!!Και σε τελική ανάλυση,δεν είναι ανάγκη όλοι να γίνουν γιατροί,αρχιτέκτονες,δικηγόροι...άλλωστε,για δείτε σήμερα πόσοι δουλεύουν γκαρσόνια με... πτυχίο??? Υπάρχουν και άλλα επαγγέλματα,που δεν χρειάζεται ''πτυχίο''και δεν θα σας πέσει ο κώλος σας,αν τα βλαστάρια σας δεν μπούν ΑΕΙ ή ΤΕΙ,αν δεν το αξίζουν.Και πώς να το αξίζουν,αφού όλο στην κατάληψη είναι...!Με ''εντολή''από την πλατεία ΙΣΛΑΜ(Κουμουν[ΔΟΥΡΟΥ])όπως και τον ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ του 2008 και να αφήσουν τα δήθεν ''αυθόρμητα'' οι συριζοκνιτοπασόκοι,γκέκε??? ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Ο ΛΑΟΣ ΕΝΑΠΟΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ"

    ΠΟΛΥ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΑΠΛΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ, ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 2011 , ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ , ΒΑΖΟΥΝ ΜΠΟΡΟΣΤΑ ,ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ,ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ "Ο ΛΑΟΣ ΕΝΑΠΟΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥ,ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ".

    ΩΡΑΙΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΕΧΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΥΤΟΣ !
    ΤΑ 15ΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Η ΤΡΟΪΚΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ.
    ΘΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΘΡΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΩΝ ΘΥΡΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΥΝΙΑ ΜΑΣ ,ΒΟΗΘΕΙΑ ,ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΒΗΣΕΤΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ !
    ΑΚΟΥΕΙ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ;



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σταματήστε τις καταλήψεις παιδιά! Να γίνετε υπάκουες κοτούλες, όπως οι γονείς σας, για να σας οδηγεί ο χασάπης με το καλάμι στο σφαγείο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή