Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 14χλμ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ!


ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΦ. ΑΞΚΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Την Κυριακή 14-4-2013 ο Σύνδεσμός μας με τον Δήμο Αγίας Παρασκευής, την Ομάδα  Αθλητών Μαραθωνίου Αθηνών ORAMA και τον Πολιτιστικό -Αθλητικό Οργανισμό του  Δήμου Αγίας Παρασκευής, διοργανώνουν Αγώνα Δρόμου 14 χλμ. στο βουνό του Υμηττού.
Στόχος της διοργάνωσης είναι να  αναδειχθεί τόσο η περιοχή της Αγίας Παρασκευής, όσο και η οικολογική και αθλητική αξία ενός μεγάλου πνεύμονα όπως είναι ο Υμηττός, να δοθεί κίνητρο στους πολίτες ώστε να συμμετάσχουν σε μία γιορτή με αγωνιστικά χαρακτηριστικά και να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερους δρομείς και περιπατητές, σε μια διοργάνωση που φιλοδοξεί να αποτελέσει την αφετηρία ενός σημαντικού θεσμού - ορόσημου για την πόλη της Αγ.Παρασκευής. Θεσμού που θα προάγει το αθλητικό ιδεώδες και την ευγενή άμιλλα, θα υπογραμμίζει την αξία του μαζικού αθλητισμού και θα συμβάλλει στην εξύψωση του ηθικού και στην ενίσχυση της ομαδικότητας των πολιτών.  
Την ίδια ημέρα θα διεξαχθούν και αγώνες για παιδιά Δημοτικού (1χλμ) και παιδιά Γυμνασίου και ενήλικες (2,4 χλμ.).
            Η προκήρυξη του αγώνα, ο οποίος τελεί υπό  την αιγίδα του Δημάρχου κ. Βασίλη Ζορμπά, καθώς και πληροφορίες για συμμετοχές κ.ο.κ. θα αναρτηθούν στην ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου Αγ. Παρασκευής (www.agiaparaskevi.gr),του Συνδέσμου μας, καθώς και σε  αθλητικά sites όπως running news, runner κ.ο.κ.
ΟΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ -4-2013.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ
Παρακαλούνται όλα τα μέλη μας να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες. Η ετήσια συνδρομή αποτελεί τον κύριο πόρο του Συνδέσμου. Η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε στο γραφείο μας (Δευτέρα & Πέμπτη 18.00΄-20,00΄), είτε με ταχυδρομική επιστολή (Αγ.Ιωάννου 73,Αγ. Παρασκευή, τ.κ.15342),είτε στο γραφείο του Προέδρου στο κέντρο της Αθήνας (Γενναδίου 8, 2ος ορ. 210-3819409), είτε στο γραφείο του Εφόρου στην Πεύκη (Λ.Ειρήνης, 38, 210-6141880).

e-mail
Παρακαλούμε να μας αποστείλετε το συντομότερο στο seanaa.gr@ gmail.com  τα προσωπικά σας mail για ευκολότερη επικοινωνία.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ - ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2012
Εκλογή νέου Δ.Σ. και 2 εκλεκτόρων για το ΚΔΣ της Α.Π.Ο.Ε.Α.
Σε κλίμα ομοθυμίας διεξήχθησαν στις 11-3-2012 οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου 9μελούς Δ.Σ. με τριετή θητεία, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα όπως αναφέρεται κατωτέρω. Ο αριθμός των συμμετεχόντων στην ψηφοφορία ήταν ικανοποιητικός, -ο μεγαλύτερος από άλλους Συνδέσμους-, γεγονός που μας έδωσε την δυνατότητα να εκπροσωπηθούμε από δύο εκλέκτορες στις εκλογές για το ΚΔΣ της Α.Π.Ο.Ε.Α., στο οποίο μέλος και Ταμίας επανεξελέγη ο Μ.Φιλιππίδης.
Άλλες δραστηριόητες
Τα μέλη του Δ.Σ. και οι κατά τόπον αντιπρόσωποί μας εκπροσώπησαν τον Σύνδεσμο το 2012 στις Εθνικές εορτές, συμμετείχαν και διοργάνωσαν εκδηλώσεις. Ενδεικτικά αναφέρουμε: α) κατάθεση στεφάνων στους περισσότερους Δήμους αρμοδιότητάς μας στις Εθνικές Εορτές της 25ης Μαρτίου, 28ης Οκτωβρίου, εορτή  Ενόπλων Δυνάμεων, β) συνεργασία με Δημάρχους Δήμων αρμοδιότητάς μας, γ) εκδρομή στο μαρτυρικό Δίστομο - Όσιο Λουκά, δ) συμμετοχή σε συνέδρια και ημερίδες, ε) συμμετοχή στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών (42.195μ.), στ) μνημόσυνο στην μνήμη της Σοφίας Βέμπο, ζ) εθελοντική εργασία & συλλογή προϊόντων τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο κ.ο.κ.
ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ – ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2013
Προγραμματίζονται επισκέψεις στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας, σε Κέντρα Εκπαίδευσης, καθώς και ομιλία για Εθνικά θέματα. Περισσότερες πληροφορίες σύντομα.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΓΓΡΑΦΕΣ΄Εφεδροι Αξκοι & Ανθυπασπιστές Στρατού, Ναυτικού & Αεροπορίας με επίδειξη του απολυτηρίου, της Αστ.Ταυτότητας & 10 €.
ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ:Η ετήσια συνδρομή είναι 10 €.
ΕΦ.ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ: Εκδίδονται ατελώς από το ΥΕΘΑ. Απαιτούνται 2 έγχρωμες ή απρόμαυρες φωτογραφίες (3Χ3), με πολιτική περιβολή και ένα πιστοποιητικό τύπου Α΄(τελευταίου 3μηνου). Απαραιτήτως πρέπει να γνωρίζετε την ομάδα αίματός σας.
ΣΗΜΑΤΑ ΕΦ.ΑΞ/ΚΟΥ-ΚΑΡΤΑ ΠΡΑΤΗΡΙΩΝ: Δίνονται με την εγγραφή.
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ: ΣΤΡΑΤΟΥ στον Καρέα(τηλ.210-7675481), ΝΑΥΤΙΚΟΥ στην Ιερά Οδό 102 (τηλ.210-3466007)και ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ στη Λ. Βουλιαγμένης (πρώην Αμερ.Βάση τηλ.210-8933751).
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ: Στα μέλη μας και στα παιδιά τους που σπουδάζουν σε ΑΕΙ & ΤΕΙ στην επαρχία χορηγούνται βεβαιώσεις για σίτιση στις Στρατιωτικές Λέσχες.
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ: Δευτέρα και Πέμπτη, 18:00΄-20:00΄.
     
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Θ. Μπριάνης Πρόεδρος, Ε. Θεοδοσόπουλος Αντιπρόεδρος, Ε. Κούρκουλος Γ.Γ., Σ. Τζοβάρας Ταμίας, Μ. Φιλιππίδης Έφορος, Π. Βαβουγιός μέλος, Γ. Μιχαήλ μέλος, Δ. Πετεινάρας μέλος, Μ.Χαρατσάρης, μέλος.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
       ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΠΡΙΑΝΗΣ                                 ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ
              Εφ.Ανθσγος Π.Α.                                               Εφ.Υπγος ΠΥΡ/ΚΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου