Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΧ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΟΥΛ!

Ένας ιστορικός Σύλλογος όπως ο Όμιλος Φιλάθλων Χολαργού, ο οποίος συγκεντρώνει την αγάπη πολλών Χολαργιωτών και όχι μόνον, πέτυχε και σε αυτή την κοπή πίτας να δημιουργήσει το αδιαχώρητο στο Αμφιθέατρο Χολαργού. Πολύς κόσμος έδωσε το παρών. Ο Δημήτρης Μωραϊτης, προπονητής και άνθρωπος που έχει δώσει τον καλύτερο εαυτό του στον Σύλλογο και ως παίκτης και ως προπονητής, παρουσίασε την εκδήλωση, ενθυμούμενος να ζητήσει κι ενός λεπτού σιγή στη μνήμη αγνών ανθρώπων που έφυγαν από κοντά μας και επί χρόνια ήταν κοντά στον ΟΦΧ., όπως ο Στέφανος Ντόβας που πέθανε πριν από λίγο διάστημα. Έντονη ήταν η συγκινησιακή φόρτιση του αγαπητού Δημήτρη Μωραϊτη την ώρα που ετηρείτο η σιγή. 
Τοπικοί παράγοντες η Αντιδήμαρχος κ. Ρετσινιά για λογαριασμό του Δημάρχου, ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού, δημοτικοί σύμβουλοι κ. α παλαιοί προπονητές και παίκτες παρευρέθησαν στην εκδήλωση. 

Όμως, ο Σύλλογος του ΟΦΧ υπέπεσε σε ένα φάουλ. Φρόντισε να τιμήσει τον Βαζέχα για την συνολική του προσφορά και το ήθος του στο ποδόσφαιρο αλλά δεν τίμησε τον Κώστα Τσάκο! Και μάλιστα,  απ' όσο γνωρίζουμε καλά, ο Κώστας Τσάκος δεν έχει τιμηθεί ποτέ από τον ΟΦΧ!!! Γιατί ρε παιδιά; Πόσο περισσότερα έχει προσφέρει ο Βαζέχα στον ΟΦΧ αλλά ακόμα και στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αν θέλετε από τον Κώστα Τσάκο; Προπονητής για 2 χρόνια στον ΟΦΧ, στα πέτρινα χρόνια του 1960 και μάλιστα σε ηλικία 24-25 ετών, ο Κώστας Τσάκος διέγραψε την δική του ξεχωριστή ιστορία στο χώρο της προπονητικής. Προπονητής 16 ομάδων επαγγελματικών, με σπουδαία καριέρα στον Παναθηναϊκό, όταν ενώ βρισκόταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, κλήθηκε από τον Βαρδινογιάννη το 1982-83 και ο Κ. Τσάκος κατάφερε να κάνει 7 σερί νίκες και να παραδώσει έναν Παναθηναϊκό στον Γκμοχ, ο οποίος παρέλαβε την ομάδα για να την οδηγήσει την επόμενη χρονιά σε μεγάλες επιτυχίες σε Ελλάδα και στους 4 της Ευρώπης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα! 
Και όμως, αυτό τον άνθρωπο, τον Χολαργιώτη, ο ΟΦΧ τού έχει γυρίσει την πλάτη!
Ρε παιδιά, φροντίσατε και φέρατε ταχυδακτυλουργό να κάνει μαγικά, τον δικό μας άνθρωπο, τον Κώστα Τσάκο γιατί τον ξεχάσατε;  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου