Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ 50ΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ. ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΤΡΟΥΜΙΑ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ!


katexomena

Ούτε λέξη από την ελληνική κυβέρνηση και τον Σαμαρά! Το μόνο που ξέρει είναι να ιαβεβαιώνει για το μουσουλμανικό τέμενος στο Βοτανικό!
Υπό πενθήμερη κράτηση από λεγόμενο δικαστήριο στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, τέθηκε ο 50χρονος Ελληνοκύπριος από την Αγία Νάπα, ο οποίος συνελήφθη χθες το μεσημέρι από 'αστυνομικούς' των κατεχομένων στο Οδόφραγμα Στροβιλιών, όταν προσπάθησε να περάσει στις κατεχόμενες περιοχές.
Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 50χρονος αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον του ψευδοδικαστηρίου την ερχόμενη Τρίτη.
Την καταγγελία για σύλληψη του 50χρονου έκανε χθες στην αστυνομία η μητέρα του και η σύλληψη του αφορούσε παλαιό ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε εναντίον του από την ψευδοαστυνομία για μη εξόφληση τροχαίων παραβάσεων που έκανε στα κατεχόμενα.
Την υπόθεση χειρίζονται τα Ηνωμένα Εθνη σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Nωρίτερα:
Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε στην αστυνομία η μητέρα του, η «σύλληψή» του έγινε στις 12 το μεσημέρι στο οδόφραγμα Στροβιλιών από το οποίο προσπάθησε να περάσει στις κατεχόμενες περιοχές και αφορούσε παλαιό ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε εναντίον του από την ψευδοαστυνομία.
Ο Ελληνοκύπριος ο οποίος κρατείται στα κρατητήρια των κατεχομένων της Αμμοχώστου αναμένεται σήμερα να παρουσιαστεί ενώπιον του ψευδοδικαστηρίου.
Για την υπόθεση έχουν ενημερωθεί οι Βρετανικές Βάσεις καθώς και η Κυπριακή Δημοκρατία.
ant1iwo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου