Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Η ΤΡΟΪΚΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΦΕΥΓΕΙ! ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΞΑΝΑΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ!


troika-elliniki2

Ραγιά, θα υπομείνεις και αυτό τον νέο εξευτελισμό ή θα αποφασίσεις επιτέλους να επαναστατήσεις; Δες τους Βούλγαρους τι έκαναν...
Οι τροϊκανοί καταφθάνουν σε λίγες μέρες με τις βαλίτσες τους γεμάτες εκβιασμούς. Δεν πτοούνται από τίποτε, όσο υπάρχει στη χώρα ο...φερόμενος ως καταλληλότερος Πρωθυπουργός! Τι και αν ο πολλαπλασιαστής εξαθλίωσε σε δύο χρόνια την ελληνική κοινωνία; Τι και αν παραδέχτηκαν το λάθος τους οι του ΔΝΤ; Η απάντηση ήρθε άμεση από τον Όλι Ρεν. "Ξεχάστε τον πολλαπλασιαστή. Συνεχίζουμε την ίδια λιτότητα". Από τη Γερμανία διαμηνύεται ότι...φταίει η Ελλάδα που δεν εφάρμοσε σωστά την λιτότητα!
Ο Σαμ,αράς δεν πτοείται από καμία αυτοκτονία δηλώνοντας υπ=ερήφανος: "Οι Έλληνες ματώνουν συν=εχώς αλλά είναι αποφασισμένοι να παραμείνουθν στο ευρώ"! Τι κι αν αυτοκτονήσουν μερικές χιλιάδες ακόμη; Αρκεί που θα παραμείνοπυμε στο ευρώ!
Ο καθαρός εκβιθασμός είναι οι 11.000 απολύσεις. Οι τροϊκανοί θα απαιτήσουν 11.000 εξωθήσεις εργαζομένων στην ανεργία προκειμένου να δώσουν την δόση των 2,8 δις ευρώ!
Ραγιά, θα υπομείνεις και αυτό τον νέο εξευτελισμό ή θα αποφασίσεις επιτέλους να επαναστατήσεις; Δες τους Βούλγαρους τι έκαναν...  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου