Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013

"ΔΕΝ ΕΦΗΣΥΧΑΖΟΥΜΕ – ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΙΚΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ"


Ανακοίνωση Διαμαρτυρόμενων πολιτών


Τις τελευταίες ημέρες πληροφορηθήκαμε, από την ανακοίνωση του Δήμου, την αλλαγή της ημερομηνίας αναστολής της λειτουργίας του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Χολαργού, προκειμένου να μελετηθεί ξανά το ζήτημα. Συγκεκριμένα μετά από την έντονη αντίδραση και την κινητοποίηση του Δήμου, Φορέων αλλά και πλήθους διαμαρτυρόμενων πολιτών, ο Υπουργός Εργασίας κ. Βρούτσης  αποφάσισε όπως αντί της 15 Φεβ.2013 προσδιορισθεί άλλη μεταγενέστερη ημερομηνία.
        Δεν θα πούμε ότι μας ικανοποιεί η απόφαση του Υπουργού Εργασίας, ούτε πως ο ίδιος έδειξε τον ανάλογο σεβασμό προς τους ηλικιωμένους κυρίως ασφαλισμένους,  ούτε βέβαια θα πούμε ότι αυτό περιμέναμε μετά και από τη δική μας επιστολή προς τους      κκ. Βρούτση και Σπυρόπουλο, θα πούμε απλά ότι είμαστε συγκρατημένα «λίγο αισιόδοξοι».
         Η ημερομηνία αναστολής λειτουργίας του Τοπικού Υποκαταστήματος ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Χολαργού που δεν  καθορίζεται, στο έγγραφο του Υπουργείου και θα προσδιορισθεί με μεταγενέστερη απόφαση, μας κάνει να ελπίζουμε λίγο, αλλά και να ανησυχούμε πιο πολύ, γιατί φοβόμαστε τις πραγματικές προθέσεις της Διοίκησης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, που δυστυχώς είναι σε βάρος των τόσων και τόσων ασφαλισμένων και συνταξιούχων της κοινωνίας μας.
        ΚΥΡΙΟΙ, εσεις που θα πάρετε την απόφαση για αναστολή λειτουργίας του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Χολαργού να ξέρετε ότι η απόφασή σας αυτή μας ενοχλεί και μας ενοχλεί πολύ για αντιτίθεται στα δικαιώματα των ασφαλισμένων και συνταξιούχων. Για το λόγο αυτό ο αγώνας θα συνεχισθεί και σας γνωρίζουμε ότι στον αγώνα αυτό Κοινωνία, Φορείς και Δήμος είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ.

                                    Χολαργός-Παπάγου, 19 Φεβρουαρίου 2013

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ  ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Κώστας – Πολυχρόνης  Τίγκας
Δημοτικός Σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού
Αντιστράτηγος ε.α.

Λουκάς Ρίζος
Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Χολαργού

Δημήτρης Οικονόμου
Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Παπάγου
Οδοντίατρος

Λάμπρος Κομίνης
Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Παπάγου
Επιχειρηματίας

Νικόλαος Στεφανής
Προπονητής TAEK WON DO
Καθηγητής Γαλλικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου