Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΛΛΟΝΗ!


Η πρώην Playmate Χριστίνα Σάμη, πτυχιούχος της φιλοσοφικής Ιωαννίνων, γυμνάστρια και guest dj, διεκδικεί τον τίτλο της πιο σέξι υποστηρίκτριας της Χρυσής Αυγής.

Η Χριστίνα ήρθε στην επικαιρότητα το 2005, με αφορμή την συμμετοχή της στο διαγωνισμό Playmate. 
Δεν κέρδισε τον τίτλο,ωστόσο βρέθηκε στο τελικό «καρέ». αλλά και «εξαργύρωσε» τα εντυπωσιακά σωματικά της προσόντα με ένα εξώφυλλο στο Playboy.
δείτε βίντεο από τα καλλιστεία:

Καθώς επίσης και μερικές ακόμη σέξι φωτογραφήσεις, στα πλαίσια των οποίων η τότε φοιτήτρια φιλολογίας στα Ιωάννινα -και νυν γυμνάστρια, μοντέλο και dj- δήλωνε ότι ασχολείται με την φωνητική και το αρμόνιο και ότι ψάχνει ένα άντρα «όμορφο, καλογυμνασμένο, δυναμικό και με χιούμορ».

Η Χριστίνα είναι και πάλι στην δημοσιότητα, μια και θεωρείται από τις λέον φανατικές οπαδούς της Χρυσής Αυγής. Ένα τίτλο που, πέρα από τις δυο φωτό της με καπελάκι Χρυσής Αυγής από διαδήλωση της οργάνωσης, επιβεβαιώνουν και τα post της στον λογαριασμό της στο facebook.Η Χριστίνα πριν από λίγα χρόνια είχε κάνει κάποιες γυμνές φωτογραφίσεις. 
Όπως δηλώνει κατά καιρούς αποτελεί πιστή οπαδό της Χρυσής Αυγής, συμμετέχουσα κατά καιρούς στις κομματικές εκδηλώσεις της..
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου