Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013

ΕΔΩ ΣΚΟΤΩΣΕ Ο ΠΙΣΤΟΡΙΟΥΣ ΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ!


banio-pistorious

Μέσα σε αυτό το πέτρινο υπερπολυτελές μπάνιο του Όσκαρ Πιστόριους παίχτηκε η τελευταία πράξη της τραγωδίας.
Οι αρχές της Νοτίου Αφρικής προκειμένου να συνθέσουν το παζλ του θανάτου του 30χρονου μοντέλου από τα πυρά του χρυσού παρολυμπιονίκη εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή κάθε ενδεχόμενο.
aaabanioo
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Daily Mail οι δημόσιοι κατήγοροι θεωρούν πως η Στέενκαμπ είχε παγιδευτεί στο μπάνιο προσπαθώντας να κρυφτεί από τον Πιστόριους, ενώ ο ίδιος υποστηρίζει πως η σύντροφός του χρησιμοποιούσε το μπάνιο όταν σηκωνόταν από το κρεβάτι κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Ο παραολυμπιονίκης θα βρεθεί ξανά μπροστά στους δικαστές σήμερα το πρωί προκειμένου να συνεχιστεί η διαδικασία κατά την οποία θα κριθεί αν ο ίδιος θα προφυλακιστεί ή αν θα βγει έξω με εγγύηση μέχρι τη δίκη του.
Ο εισαγγελέας χθες είπε στο δικαστήριο ότι τη νύχτα της δολοφονίας, ο Πιστόριους φόρεσε τα προσθετικά μέλη του, περπάτησε 7 μέτρα και πυροβόλησε προς την πόρτα του μπάνιου. Πυροβόλησε 4 φορές και χτύπησε την 29χρονη κοπέλα 3 φορές. Στη συνέχεια, έσπασε την πόρτα του μπάνιου και μετέφερε το θύμα στον κάτω όροφο.
Από την πλευρά του ο Πιστόριους με δήλωσή του προς το δικαστήριο είπε ότι σκότωσε κατά λάθος την άτυχη Ρίβα επειδή την πέρασε για διαρρήκτη. Αφού παρουσίασε αναλυτικά τη δική του εκδοχή για τη νύχτα του φόνου, δήλωσε αθώος και ότι αγαπούσε πολύ την κοπέλα του.
Για την υπεράσπιση του Πιστόριους εργάζεται μία ολόκληρη ομάδα ειδικών από τη Βρετανία οι οποίοι θα υποστηρίξουν ότι ο αθλητής δεν γνώριζε ποιος ήταν πίσω από την πόρτα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπεράσπιση του Πιστόριους αναμένεται να ζητήσει την αποφυλάκισή του, μέχρι τουλάχιστον να τελειώσει η διαδικασία της δίκης και να επιβεβαιωθεί η ενοχή ή η αθωότητά του. Ο εισαγγελέας, από την πλευρά του, προσανατολίζεται να διατάξει την προφυλάκιση του.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου