Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

ΠΡΟΔΟΤΗΣ O ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ! ΑΥΡΙΟ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ



gap-anastasiadis


Αύριο κατά πάσα πιθανότητα εκλέγεται -στον δεύτερο γύρο των εκλογών στην Κύπρο- ο νέος Πρόεδρος, Νίκος Αναστασιάδης.
Είναι ο φίλος του ΓΑΠ, ο άνθρωπος που είπε ΝΑΙ στο δόλιο σχέδιο Ανάν! Σήμερα λοιπόν οι διεθνιστές και οι Τουρκο-Αμερικανο-Βρετανοί βγάζουν στην εξουσία τον άνθρωπό τους. Ο ΓΑΠ ήταν αυτός που προσπάθησε με όλες του τις δυνάμεις να θάψει το ΟΧΙ των Κυπρίων και τον Τάσο Παπαδόπουλο, όταν ο τελευταίος αγωνιζόταν να κρατήσει ως κράτος την Κύπρο. Ο άθλιος προδότης Παπανδρέου ιδού πως προσπαθούσε στι 7/4/2004 να πείσει τους Κυπρίους να ψηφίσουν το ΝΑΙ στο σχέδιο Ανάν, αυτό που ψήφιζε και ο Αναστασιάδης: "Τώρα που έχει έρθει η ώρα της κρισιμότερης απόδφασης της σύγχρονης ιστορίας μας, η μεγάλη δημοκρστική και προοδευτική παράταξη, συνεπής στις αρχές, στους αγώνες και στις παραδόσεις μας, λέει το "ναι" στο κοινό μέλλον των δύο κοινοτήτων, το "ναι" στην κοινή συμβίωση, το "ναι" στην ένταξη μιας επανενωμένης Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Λέει "ναι" στη συνεργασία και "όχι" στο διχασμό. Λέει "ναι" στην προοπτική και "όχι" στη στατικότητα. Το ΝΑΙ θα είναι μια γενναία ιστορική, πατριωτική στάση υπέρβασης του παρελθόντος"
Αυτός ο αρχιδωσίλογος, πολιτικός εγκληματίας ΓΑΠ, προσπαθούσε από τότε να σταυρώσει την Κύπρο. Μετά από λίγα χρόνια πέταξε στα βράχια του ΔΝΤ την Ελλάδα! 
Μετά τον χαμό του Τάσου Παπαδόπουλου, η Κύπρος πήρε την κάτω βόλτα και αύριο αναμένεται νε εκλέξει για Πρόεδρο το ...alter ego  του Παπανδρέου, τον Νίκο Αναστασιάδη. Τον άνθρωπο που θα διχοτομήσει οριστικά την Κύπρο και θα την δώσει βορρά στις ορέξεις των ξένων δυνάμεων και των δανειστών! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου