Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ


Ο άτυχος Ντοζόν Ζαμίτ και "πατέρας" ενός άλλου "πατέρα"αμφότεροι με εισαγωγικά


γράφει ο Κυπριανός Χριστοδουλίδης

Ασφαλώς θα διαβάσατε την είδηση, που μας λέει ότι ο μεταμοσχευμένος συμπατριώτης μας κύριος ..., που δέχτηκε την καρδιά του αδικοχαμένου προ ετών, το 2009, Ντουζόν Ζαμίτ στη Μύκονο, έγινε πατέρας

Αυτό όμως που δεν θα διαβάσετε, διότι δεν το λέει η είδηση - λόγοι σκοπιμότητας το επιβάλλουν, ώστε η παραπλάνηση και η διαφήμιση να κρατάνε καλά -, είναι ότι το παιδί του μεταμοσχευμένου δεν είναι το "παιδί" του. Γιατί τα εισαγωγικά; Διότι αυτός ο πατέρας δεν είναι ο "πατέρας". Πάλι εισαγωγικά. Το παιδί γεννήθηκε από το σπέρμα άλλου. Ο μεταμοσχευθείς είναι υποχρεωμένος να λαμβάνει δια βίου ανοσοκατασταλτικά φάρμακα και τα φάρμακα αυτά προκαλούν τερατογενέσεις.

Αυτά τα αποκρύπτουν οι παραπληροφοριοδότες. Και όπως οι ανήμποροι να αποκτήσουν παιδιά ονομάζονται τώρα γονείς, ενώ είναι "γονείς", άλλοτε ο ένας, πότε ο άλλος, έτσι κι εδώ. Οι λέξεις χάνουν το εννοιολογικό τους περιεχόμενο, οπότε πλέον συνεννοούμαστε με λέξεις εντός εισαγωγικών ("..."). Η παραπλάνηση, το μπέρδεμα, η ασυνεννοησία, θριαμβεύουν σήμερα με τη βοήθεια της επιστήμης και η έκπλυση εγκεφάλων γίνεται άψογα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου