Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

ΤΩΡΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΔΩΣΙΛΟΓΕ ΣΑΜΑΡΑ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΔΟΤΗ!


SAMARAS-STOURNARAS

Ήθελε να είναι ...αξιόπιστος στους δανειστές. Ξεγύμνωσε τους Έλληνες και διέλυσε τον κοινωνικό ιστό εν ονόματι των τοκογλύφων!
Τώρα, ο ΜΕΓΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ Σαμαράς, αυτός που ολοκληρώνει το έγκλημα Παπανδρέου με τον πιο ειδεχθή τρόπο, σύρει την χώρα σε εθνική ταπείνωση από την Τουρκία. Τώρα που ο ...γελοίος οικονομολόγος της...ανάπτυξης, απέκτησε την πολυπόθητη αξιοπιστία από την Μέρκελ και τους εγκληματίες της διεθνούς τοκογλυφίας, θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των Τούρκων. Οι Τούρκοι στήθηκαν δίπλα στο Καστελόριζο και ξεκίνησαν έρευνες πετρελαίου, λίγα μέτρα από το νησί μας. Το έχουν εγκλωβίσει και όχι μόνον αυτό: δηλώνουν διεθνώς ότι το Καστελόριζο ανήκει στην τουρκική υφαλοκρηπίδα, άρα λένε ότι το Καστελόριζο ανήκει στους Τούρκους!!!
Πού είσαι ρε αρχιδωσίλογε Σαμαρά; Θα ...κατουρηθείς από τον φόβο σου και θα οδηγήσεις τον τόπο σε Ίμια χειρότερα από του 1996; 
Οι Τούρκοι, βλέποντας την οικονομική καταστροφή της Ελλάδος που επέφεραν Παπανδρέου-Σαμαράς, θα προχωρήσουν σε δυναμική πρόκληση και θα επιχειρήσουν να καταλάβουν ελληνικό νησί!!! Ο ελληνικός στρατός εάν περιμένει από τον Σαμαρά να κουνήσει το δάχτυλό του, θα χάσουμε όχι ένα αλλά δύο νησιά. Βρισκόμαστε προ των πυλών εθνικής καταστροφής. 
Ο δωσιλογισμός Παπανδρέου- Σαμαρά έχουν γυρίσει την Ελλάδα πίσω, έναν και πλέον αιώνα! Στο 1897! Υπάρχει έντονη οσμή εθνικής καταστροφής παρόμοιας με του 1897!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου