Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013

ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΕΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ! ΕΔΩ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ...ΡΑΓΙΑΔΕΣ;;;


Η ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΡΕΥΜΑ ΕΦΕΡΑΝ ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ Η ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!
bulgprot
«Η εξουσία μας δόθηκε από τον λαό. Σήμερα, τού την επιστρέφουμε» δήλωσε ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ, ανακοινώνοντας, σήμερα, ενώπιον του βουλγαρικού κοινοβουλίου την παραίτηση της κυβέρνησής του.
Οι Βούλγαροι βουλευτές επρόκειτο να ψηφίσουν, σήμερα, επί της παραίτησης του υπουργού Οικονομικών και αντιπροέδρου της κυβέρνησης Συμεών Ντιάνκοφ, όταν ο κ. Μπορίσοφ ανακοίνωσε, αίφνης, ότι η κυβέρνησή του πρόκειται να παραιτηθεί μαζικά γύρω στο μεσημέρι.
"Δεν μπορώ να μείνω και να κοιτώ τη ματωμένη Γέφυρα του Αετού» είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στην πολυσύχναστη διασταύρωση στο κέντρο της Σόφιας, που έγινε χθες το θέατρο αιματηρών συγκρούσεων μεταξύ της αστυνομίας και διαδηλωτών.
"Κάθε ρανίδα αίματος είναι ντροπή για εμάς» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπορίσοφ και πρόσθεσε: «Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε σε αυτά τα τέσσερα χρόνια».
Υπενθυμίζεται ότι, οι μαζικές διαδηλώσεις της τελευταίας περιόδου στη Σόφια και τις άλλες βουλγαρικές πόλεις είχαν ως εφαλτήριο τις αυξήσεις στις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος, στο φτωχότερο κράτος - μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ). Ωστόσο, πολλοί ήταν εκείνοι οι διαδηλωτές που, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων της Σόφιας Novinite, ζητούσαν την παραίτηση της κεντροδεξιάς κυβέρνησης του GERB.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου