Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΠΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: "ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ"



‘‘ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ και ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ’’
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ

Κοινωνική Ανησυχία



Φίλες και φίλοι,

Η πατρίδα μας, αυτή η υπέροχη χώρα που γέννησε σοφούς, στρατηγούς δημοκράτες και πατριώτες το πάλαι ποτέ, ζει τη χειρότερη μεταπολεμική περίοδο της ιστορίας της.

Ζει την πιο δύστυχη, φαραωνική εποχή, με τις ανεύθυνες οικονομικές πολιτικές που εφαρμόστηκαν και συνεχίζονται μέχρι σήμερα, με οριζόντιες μειώσεις μισθών-συντάξεων, με την ανεργία να φθάνει σε απίθανα ρεκόρ, με τους νέους μας να εγκαταλείπουν τη χώρα για να βρουν εργασία και με τις φορολογίες και τα χαράτσια. Πολιτικές που κατάντησαν την όμορφη πατρίδα μας ένα απέραντο, άπορο γηροκομείο.

Αλλά, και οι δημοτικές περιφέρειες έχουν αλλοιωθεί. Εμείς ζούμε ένα Κ.Α.Π.Η. απαξιωμένο, μία πόλη υποβαθμισμένη και συνεχώς συρρικνούμενη, μία Αγία Παρασκευή αγνώριστη. Έφυγε η Εφορία, η Τροχαία δεν επανήλθε ακόμα στην πόλη μας, έκλεισαν τα δημοτικά ιατρεία στα Πευκάκια, το Κ.Ε.Π. της Νέας Ζωής, η Δ.Ε.Η. έφυγε από το γειτονικό Χαλάνδρι…

Τώρα ακολουθεί και το Ι.Κ.Α;

Ρωτάμε και ανησυχούμε… Εμείς τα περήφανα Γηρατειά που μας κατάντησαν κακομοίρηδες, ζητιάνους ΚΑΛΟΥΜΕΘΑ να υψώσουμε φωνή διαμαρτυρίας την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου και ώρα 12:00, έξω από το Ι.Κ.Α. Αγίας Παρασκευής, για να περισώσουμε ό,τι μπορέσουμε και να διεκδικήσουμε καλύτερες κοινωνικές παροχές, για τις οποίες πληρώναμε μία ζωή.

Όλοι μαζί να φωνάξουμε ‘‘ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ και ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ’’

Εμείς οι νεολαίοι/νεολαίες του Κ.Α.Π.Η. ας γίνουμε μπροστάρηδες, για μία φορά ακόμη.



Από τη Δημογεροντία τού Κ.Α.Π.Η.

μετά την ανασύστασή της



ο Πρόεδρος                                                                                   ο Γραμματέας

Γιώργος Αργυρόπουλος                                                 Παναγιώτης Πριφτάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου