Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: "ΑΦΟΥ Ο κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;"

Αγαπητέ συνάδελφε
Χωρίς καμία έκπληξη διάβασα την επιστολή που σας έστειλε ο κ. Αποστολόπουλος όπου χωρίς να την κατονομάζει βέβαια, αφορά για το σημερινό δημοσίευμα την εφημερίδας μου "30 ΜΕΡΕΣ". Και επειδή η αλήθεια δεν θα γίνει ποτέ θύμα της δημοσιογραφίας αρκεί να αποδίδεται σωστά, και επειδή τα λεγόμενα του κ. Αποστολόπουλου δημιουργούν στρεβλές εντυπώσεις σε όσους λογικά δεν διάβασαν το άρθρο μου μέσα από την ιστοσελίδα σας, θα ήθελα να δώσω ορισμένες εξηγήσεις.
Το άρθρο μου καυτηριάζει την εμφανή άρνηση και απροθυμία της δημοτικής πλειοψηφίας του κ. Αποστολόπουλου και άλλων δημοτικών συμβούλων να καταδικάσουν τις εγκληματικές πράξεις της Χρυσής Αυγής την ίδια στιγμή που το κάνει όλος πλανήτης, όλη η Ελλάδα, όλα τα κόμματα της Ελληνικής Βουλής και όλη η Τοπική Αυτοδιοίκηση με ψηφίσματα που εξέδωσαν.

Το άρθρο μου θυμίζει ότι η ίδια δημοτική πλειοψηφία έχει ψηφίσει ότι ο Παπάγος ήταν αρχηγός δύο ΕΘΝΙΚΩΝ πολέμων δηλαδή ότι και ο εμφύλιος πόλεμος ήταν εθνικός. Ελληνες εναντίον πολιτών κάποια άλλης εθνικότητας που συμμετείχαν στο Δημοκρατικό Στρατό. Αυτά λοιπόν τα ακροδεξιά και μισαλλόδοξα οπισθοδρομικά σύνδρομα προσπαθώ να ερμηνεύσω, λέγοντας ότι ΠΡΟΦΑΝΩΣ όταν νέοι άνθρωποι κρατάνε μια τέτοια στάση εμφυλιοπολεμική και μισαλλόδοξη εν έτει 2013, τότε δεν εξηγείται αλλιώς, παρά μόνο από προσωπικές σχέσεις που μπορεί να έχουν με τέτοιες ομάδες του πολιτικού Νεάτερνταλ.
Από αυτήν την «κίτρινη» δημοσιογραφία κινδυνεύει η αλήθεια;
Αγαπητέ συνάδελφε, καταλαβαίνω ότι ήρθατε σε πολύ δύσκολη θέση να δημοσιεύσετε απάντηση που δίνεται για ένα άλλο μέσο ενημέρωσης. Θα δούμε πολλά ακόμη. Καλώς πράξατε διότι τουλάχιστον έτσι μαθαίνουμε αντιλήψεις και προθέσεις ανθρώπων που δεν έγραψαν και δεν είπαν ποτέ τίποτα δημοσίως.
Για πρώτη φορά αποκαλύψατε άθελά σας τις αντιλήψεις περί δημοκρατίας, ευθύνης, ελευθεροτυπίας και αλήθειας του κ. Αποστολόπουλου. Έχετε την αποκλειστικότητα και συγχαρητήρια.
Και τελικά τα ερωτήματα του άρθρου παραμένουν αναπάντητα. Αφού ο κ. Αποστολόπουλος αρνείται οποιαδήποτε σχέση με την ακροδεξιά, γιατί ψήφισε ότι Εμφύλιος ήταν εθνικός πόλεμος, κάτι που υποστηρίζει μόνο η ακροδεξιά στην Ελλάδα; Και γιατί αρνήθηκε να καταδικάσει την Χρυσή Αυγή κάτι που κάνει μόνο η ακροδεξιά στην Ελλάδα;

1 σχόλιο:

  1. Τι σχέση έχει ο Αποστολόπουλος με την ακροδεξιά; Ο πατέρας του κατέβαινε με τον Αριστερό Μαντά και ο ίδιος προσπαθεί να φτιάξει παράταξη με ΠΑΣΟΚους μπας και γίνει επιτέλους υποψήφιος Δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή