Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΛΕΣΒΙΑΚΟΥ ΕΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΕΛ! ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΑΒΕΙΟ ΧΡΥΣΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ!

 Η διαστροφή προπαγανδίζεται πλέον με τον μανδύα της τέχνης και μάλιστα βραβευμένης. Η ελληνογαλλίδα Αντέλ Εχαρχόπουλος βασική πρωταγωνίστρια της ταινίας η οποία απέσπασε τον "Χρυσό Φοίνικα" πραγματεύεται το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο νεαρές γυναίκες! Ιδού πώς το newsmessinia περιγράφει την πρώτη σκηνή του έργου: "...με κολλημένα τα γυμνά κορμιά επιδίδονται σε όλες τις γνωστές αλλά και ασυνήθιστες στάσεις.
Η πρώτη σκηνή αυτού του τρίωρου λεσβιακού έπους με τον τίτλο «La Vie D’ Adele» (Η ζωή της Αντέλ) και σκηνοθέτη τον αίλουρο και επιδέξιο film maker Γαλλοτυνήσιο Αμπντελατίφ Κεσίς, δαρκεί σχεδόν δέκα ολόκληρα λεπτά. Οπου ο φακός καρφωμένος στα γυμνά κορμιά να περιγράφει τα πάντα αναλυτικά. Επεξηγηματικά. Με όλες τις καυτές λεπτομέρειες.
Οπως τα χείλη να συναντούν και να περιεργάζονται τα κάτω χείλη. Το στόμα κάθε κουκλάρας να γλείφει και να ρουφάει το κάτω στόμα. Και όχι μόνο αυτό. Τα χείλη στον πρωκτό"

Μην συνεχίσουμε. Όπως καταλάβατε πρόκειται περί διαστροφικής τσόντας με πρωταγωνίστριες νεαρά κοριτσάκια! Αν θέλετε να σας φύγει το καφάσι και να ...αρρωστήσσετε με κινηματογραφικές διαστροφές που επικαλύπτονται με τον μανδύα της τέχνης, πηγαίνετε να δείτε την νεαρή ελληνογαλλίδα! 
Αυτό λέγεται τέχνη! Όπως το 1979 με την "Αυτοκρατορία των Αισθήσεων" του Ναγκίσα Οσίμα, μία κανονική τσόντα την οποία παρουσίαζαν ως έργο τέχνης!
Η μέθοδος για την επιβολή της διαστροφής θα περνάει μέσα από βραβεύσεις ...τσοντοπαραγωγών για να πείθεται όλο και περισσότερος κόσμος ότι απολαμβάνει τέχνη! Ενώ στην ουσία μπολιάζεται με όλα τα μηνύματα της νέας τάξης πραγμάτων. Αυτής που ανάμεσα στα άλλα   θέλει την ομοφυλοφιλία ως ένα φυσικό γεγονός ως μια άλλη επιλογή. Και γιατί λοιπόν να μην παντρεύονται οι ομοφυλόφιλοι; Και γιατί να μην κάνουν τα δικά τους...παδιά χωρίς να έχουν ανάγκη του αντίθετου φύλου;
Να πούμε ότι το θέμα προβάλλει σήμερα και σε πρωτοσελιδο ρεπορτάζ της η εφημερίδα Espresso.
Δείτε το τρέϊλερ της ταινίας-τσόντας που πήρε και βραβείο Χρυσού Φοίνικα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου