Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΨΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ "ΖΟΥΓΚΛΑ"! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκπομπή Ζούγκλα στην αποψινή της εμφάνιση στο ΕΧΤRA αναμένεται να βγάλει δημοσκόπηση που έγινε σε δείγμα 20.000 ψηφοφόρων και ανάμεσα στα άλλα εντυπωσιακά ευρήματα, δείχνει ανεβασμένα τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Προφανώς θα καταδειχθεί ως μπούμερανγκ για την κυβέρνηση η υπόθεση της σύλλυψης και φυλάκισης βουλευτών της Χ.Α. 
Αναμένεται με ενδιαφέρον η δημοσκόπηση της εκπομής του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

8 σχόλια:

  1. θα την βγαλετε η θα γινει γαργαρα σαν του πανα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είχα ψηφίσει χρυσή αυγή στις προηγούμενες εκλογές αλλά παντού έξω ακούω το κόσμο εξοργισμένο να λέει ότι θα ψηφίσει χρυσή αυγή όπως και εγώ μάλλον θα πράξω μόνο και μόνο γιατί τους σιχάθηκα όλους τους άλλους. Ίσως τελικά αυτή η χώρα να έχει καλύτερη τύχη αν το τιμόνι της το πάρει μια οργάνωση με δημοκρατικό τρόπο. Ποιος ξέρει ;
    Αν είναι δηλαδή να έχουμε κόμματα και όχι οργάνωση και να έχουμε φθάσει σε αυτό το σημειο σήμερα , μπορεί τελικά να είναι καλύτερα να έχουμε μια οργάνωση και να περνάμε τουλάχιστον πιο αξιοπρεπώς.Μεταφορικά το λέω για να μην παρεξηγηθώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν τα χρυσά σκατά είχαν όντως άνοδο, δεν θα γινόντουσαν αυτές οι δημοσκοπήσεις.

    Βραχ είσαι το αρχιχρυσόσκατο της δημοσιογραφίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΕΟ ΣΥΝΘΗΜΑ Χ.Α.(Σπερμα τυμη χ.χ.)ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ Π Θ ΦΑΤΕ αντυσυνταγματικο τοξο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θέλω να δω τα μούτρα των δημοσιογράφων μετά από αυτό,ειδικά του αντιπαθέστατου του Πρετεντέρη.Βιάστηκαν να χαρούν τα λαμόγια με τις προσαγωγές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Χρυσή Αυγή είναι και θα είναι σταθερά το τρίτο κόμμα. Με πολύ αυξημένα ποσοστά. Αυτό πρέπει να κατανοηθεί απο όλους. Όλος ο πόλεμος εναντίον της Χρυσής Αυγής, το μόνο που γίνεται είναι να την ανεβάσει. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΣΑΜΑΡΑΣ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χρυσα σκατα μαλακα ειναι η μανα σου κ η αδελφη σου.η ο πατερας σου αν εισαι πουτανα.αλλοι σε εχουν γαμησει αλλους βριζεις.καθυστερημενο αρχιδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή