Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΔΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ: "ΔΙΕΛΥΣΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"! ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!

Η ΕΛΛΑΔΑ πρέπει να αποφλοιωθεί παντελώς. Αυτό είναι το μότο!
Το ατύχημα είναι ότι η Χ.Α. που ενώ έχει ελληνικότατες στοχεύσεις, δεν είναι σε θέση, λόγω της υστερικής και στερημένης πολλαπλώς ανθρωπογεωγραφίας των ηγετών της. να σηκώσει  τέτοια μεγάλα βάρη... 
Θα υπενθυμίσουμε δε ότι τα τελευταία χρόνια ο σιωνισμός με τους πολιτικούς πράκτορές του εδώ ..(Αβραμόπουλος, Βενιζέλος κι αναρρίθμητοι άλλοι) σταθερά ξεφλουδίζει την Ελλάδα... Ολοκαύτωμα,  απαίτηση να καταργηθεί από τις ταυτότητές μας  το θρήσκευμα.. κι άλλα ων ουκ εστί αριθμός, προδίδουν τα επερχόμενα  σε βάρος όλων μας ..
Επίσης κυκλοφορεί σοβαροφανώς... η δια νόμου απαγόρευση κομματικών σχηματισμών ...με φασιστικές ιδεολογίες! Θα είναι ό,τι τραγικότερο για τη δημοκρατία, η απαγόρευση όποιων ιδεολογημάτων. Το κουβεντιάζουν πολύ ...οι ντάλα ΦΑΣΙΣΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ! Κρίμα!

ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΡΕ ΚΟΘΩΝΙΑ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! Η ιστορία τίποτε δεν σας δίδαξε; Και παριστάνετε τον πολιτικό; ΟΥΣΤ.

Η Χ.Α. φάνηκε να είναι μια κάποια ελπίδα , όταν οι λοιπές πολιτικές δυνάμεις της χώρας, ανάρθρως συμπεριφέρονταν κατά των ελληνικών συμφερόντων...(Δείτε-θυμηθείτε τις θέσεις τους για Σκόπια, για Β.Ήπειρο, για Δυτική Θράκη, τη θλιβερή μανδάμ ιστορικό της πλάκας- Ρεπούση, ΤΑ ΜΑΣΗΜΈΝΑ  λόγια του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ .. του πολιτικού χαλβά Κουβέλη κ.α.)
Το επισημάναμε προ ετών..."Πως διάολο κανείς ΄Ελλην σοβαρός ( π.χ. ο καθηγητής Ζουράρις κ.α)  με αντίστοιχες ελληνοπρεπείς  αντιλήψεις δεν συντρέχει τη Χ.Α. παρά μονάχα αυτά τα ξυρισμένα και φουσκωμένα ( Μίχαλος,  Παναγιώταρος, Κασιδιάρης, κ.λ.π.)  που κατά λάθος γίνανε και βουλευτές" ; Οι φουσκωτοί μπήκανε στη Βουλή κι άρχισαν να κάνουν τον νταή αλά Ψυρρή! 
Οι επίσης άνοοι  κυβερνώντες ..θέλανε τον αρχηγό της Χ.Α  στη φάκα... Τον έχουν. Αυτό θέλανε από την αρχή!  Οι εξυπνάκηδες τύπου Χρύσανθου Λαζαρίδη- Δένδια  ούτε καν προνόησαν να προστατέψουν τον πρωθυπουργό από τις μα@@@ίες του στις ΗΠΑ! ..
Αλλά τώρα ...αρχίζει ο καρσιλαμάς  Οι φουσκωτοί μαχαλόμαγκες της Χ.Α. επειδή είναι και μικρόνοες,  θα πάρουν ..αμπάριζα... Κι επειδή έχουν απέναντί τους πολιτικούς ανόητους, καταλαβαίνετε ότι δεν θα σπάσουμε πλάκα... Τα πράγματα θα εξελιχθούν ατυχώς, δραματικά... ! 
Ο ΓΕΡΟ-ΣΟΦΟΣ ( μια φωνη που δεν κάνει γαργάρες τις σκέψεις της)

hellasnews-agency
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου