Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ!

ΔΕΥΤΕΡΑ 30/9

- Σημαντική επιδείνωση του καιρού αναμένεται από το μεσημέρι, στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία. Τις απογευματινές ώρες, αναμένεται επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες και στην υπόλοιπη Μακεδονία, το Ιόνιο πέλαγος, τη δυτική Στερεά Ελλάδα και τη δυτική, βορειοδυτική Πελοπόννησο.

- Θερμοκρασία αμετάβλητη

- Θα πνέουν δυτικοί, νοτιοδυτικοί άνεμοι σε όλη τη χώρα μας, με ασθενή ένταση. Ενίσχυση του αναμένεται μέσα στη νύχτα και προς τα ξημερώματα της Τρίτης.

ΤΡΙΤΗ 1/10

- Από τα ξημερώματα κιόλας της Τρίτης, θα σημειώνονται κατά διαστήματα βροχές ασθενούς ως και μέτριας έντασης αλλά και σποραδικές καταιγίδες, στο Ιόνιο πέλαγος, την Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη Θράκη, τη Στερεά Ελλάδα, τη Πελοπόννησο και στο βόρειο, βορειοανατολικό Αιγαίο. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα σημειώνονται κατά διαστήματα βροχές ασθενούς ως και μέτριας έντασης, στο Ιόνιο πέλαγος, την Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη, το Αιγαίο πέλαγος, συμπεριλαμβανομένης και της Κρήτης. Πιο ασθενούς έντασης φαινόμενα προβλέπονται για τη Στερεά Ελλάδα και τη Πελοπόννησο, ενώ πιο έντονα θα είναι τα φαινόμενα σε Θράκη και ανατολικό Αιγαίο.

- Η θερμοκρασία σε πτώση στη βόρεια Ελλάδα, από αργά το βράδυ και προς τα ξημερώματα της Τετάρτης.

- Οι νοτιοδυτικοί άνεμοι θα είναι πολύ ενισχυμένη σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στη κεντρική χώρα, με ένταση που φτάνει και τα 7 μποφόρ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 2/10

- Βελτιωμένος καιρός αναμένεται σε μεγάλο κομμάτι της χώρας μας, ωστόσο τοπικές βροχές θα σημειωθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας, στη Θεσσαλία, τη Στερεά Ελλάδα, τη Πελοπόννησο και σε νησιά του ανατολικού, νοτιοανατολικού Αιγαίου.

- Η θερμοκρασία σε αισθητή πτώση σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στη βόρεια χώρα.

- Στροφή των ανέμων από βόρειες γενικά διευθύνσεις σε όλη τη χώρα μας, με ένταση που αγγίζει και τα 6 μποφόρ σε πολλές περιοχές ιδιαίτερα της βορειοανατολικής Ελλάδας.

greek-weather.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου