Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΧΤΥΠΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ!

Ο Έβρος δεν κοιμάται απόψε, από τον Εθνοφύλακα μέχρι τον Καταδρομέα ,από τον Αρματιστή μέχρι τον Πυροβολητή ...Κανείς δεν κοιμάται απόψε στον Έβρο !
Στα τιμημένα Λάβαρα  σηκώνουν τις Σημαίες και πιάνουν τα περάσματα ,πλημμύρισε το Ποτάμι και εγκλωβίστηκε ο Τούρκος ! Έφτασε η ώρα  ... 
Φωτιά και ατσάλι αδέρφια ,μην μείνει κανένας  Τούρκος ζωντανός ! ''ΤΑΜΣ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2013 ''  Μια άσκηση με Αληθινά Σενάρια !
Το σενάριο προβλέπει ότι επιχειρήθηκε εισβολή Εχθρικών Δυνάμεων από Άρματα και μηχανοκίνητα Οχήματα που υποστηρίζονται από Πεζικό και ατάκτους ...στην περιοχή του ¨Εβρου
Οι  Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδος που είχαν τις πληροφορίες από τη  ΕΥΠ που το τοπικό κλιμάκιο φρόντισε να υποκλέψει ,έκαναν μυστική επιστράτευση και προώθησαν τα τμήματα σύμφωνα με τα  προβλεπόμενα σχέδια !
Πριν χαράξει  τα Κομάντος Ελευθέρας Πτώσεως θα πραγματοποιήσουν Πολεμικά Άλματα με σκοπό και συνοδεία ντόπιων Εθνοφυλάκων να εκτελέσουν  Αξιωματικούς του Εχθρού !
Τα άρματα του Εχθρού που πέρασαν το Ποτάμι χρησιμοποιώντας τις πλωτές γέφυρες βομβαρδίζονται ανηλεώς από τα Ελληνικά Μαχητικά της ΠΑ που κατέφτασαν ετοιμόγεννα !
Αμέσως θα ακολουθήσουν τα επιθετικά ελικόπτερα της ΕΑΣ που θα καταδιώξουν τις μικρότερες ομάδες των Αρμάτων ενώ το Βαρύ Πυροβολικό της Μεραρχίας θα ισοπεδώσει το προγεφύρωμα με την τρομακτική ισχύς του πυρός που διαθέτει!
 Χώμα, Άρματα και άνθρωποι θα γίνουν ένα !
Σειρά έχουν οι Αρματιστές Μαύροι σαν το Θάνατο που θα επιχειρήσουν την αντεπίθεση  εκτός Εθνικού Εδάφους ενώ οι ντόπιοι Εθνοφύλακες πήραν στο κυνήγι τους Ατάκτους και τους Κατσαπλιάδες που πέφτουν στο Ποτάμι για  να σωθούν !

Ο Επικεφαλής  Αναφέρει στον Α/ΓΕΕΘΑ λακωνικά ...Αποστολή εξετελέσθη ! 
veteranos.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου