Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

ΤΟ ΑΙΜΟΔΙΨΕΣ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΓΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ "ΓΡΗΓΟΡΟ ΘΑΝΑΤΟ" 120.000 ΕΛΛΗΝΩΝ


ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο επικεφαλής της ΔΗΜΟΣΙΑΣ Επιχείρησης Ηλεκτρισμού. Αρθούρος Ζερβός, «ονειρεύεται» να κλείσουν δεκάδες ελληνικές επιχειρήσεις, νιο να αυξηθούν τα κέρδη του! Μάλιστα, παρήγγειλε και μελέτη που μετράει πόσο κερδίζει η ΔΕΗ από κάθε λουκέτο!

Είδατε εσείς ποτέ καμία επιχείρηση που να μη Θέλει πελάτες; Που να παρακαλάει να... κλείσουν (!) οι πελάτες της; Μάλλον όχι. Ε, λοιπόν, σας ενημερώνουμε ότι τέτοια επιχείρηση υπάρχει. Είναι η ΛΕΗ και ο επικεφαλής της, Αρθούρος Ζερβός!

 Ο οποίος δεν τα λέει αυτά στους φίλους του ή σε κάποια «πηγαδάκια», αλλά τα γράφει σε επίσημη επιστολή του. την οποία απευθύνει προς τον πολιτικό του προϊστάμενο, υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Ενα ντοκουμέντο-φωτιά, που φέρνει την Κυριακή στη δημοσιότητα Το ΧΩΝΙ, αποκαλύπτοντας το καλοστημένο πλάνο της τρόικας (και των ντόπιων εντολοδόχων της) να ξεπουλήσουν τη ΔΕΗ στους ξένους εκλεκτούς της Μέρκελ. αφήνοντας στο δρόμο 23.000 οικογένειες Ελλήνων εργαζομένων!

Για ακόμη μία φορά. αποδεικνύεται ότι -προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους άθλιους σχεδιασμούς τους- οι τροϊκανοί δεν διστάζουν να θυσιάσουν χιλιάδες Ελληνες (τελικά, οι άμεσες και έμμεσες θέσεις εργασίας που θα χαθούν -στην περίπτωση κατά την οποία υλοποιηθεί ο σχεδιασμός που αποκαλύπτει σήμερα Το ΧΩΝΙ- αναμένεται να φτάσουν τις 120.000).ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Στο ΧΩΝΙ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ
toxwni.gr

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο επικεφαλής της ∆ΗΜΟΣΙΑΣ Επιχείρησης Ηλεκτρισµού, Αρθούρος Ζερβός, «ονειρεύεται» να κλείσουν δεκάδες ελληνικές επιχειρήσεις, για να αυξηθούν τα κέρδη του! Μάλιστα, παρήγγειλε και µελέτη που µετράει πόσο κερδίζει η ∆ΕΗ από κάθε λουκέτο!

Είδατε εσείς ποτέ καµία επιχείρηση που να µη θέλει πελάτες; Που να παρακαλάει να... κλείσουν (!) οι πελάτες της; Μάλλον όχι. Ε, λοιπόν, σας ενηµερώνουµε ότι τέτοια επιχείρηση υπάρχει. Είναι η ∆ΕΗ και ο επικεφαλής της, Αρθούρος Ζερβός!

Ο οποίος δεν τα λέει αυτά στους φίλους του ή σε κάποια «πηγαδάκια», αλλά τα γράφει σε επίσηµη επιστολή του, την οποία απευθύνει προς τον πολιτικό του προϊστάµενο, υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιµατικής Αλλαγής.

Ενα ντοκουµέντο-φωτιά, που φέρνει την Κυριακή στη δηµοσιότητα Το ΧΩΝΙ, αποκαλύπτοντας το καλοστηµένο πλάνο της τρόικας (και των ντόπιων εντολοδόχων της) να ξεπουλήσουν τη ∆ΕΗ στους ξένους εκλεκτούς της Μέρκελ, αφήνοντας στο δρόµο 23.000 οικογένειες Ελλήνων εργαζοµένων!

Για ακόµη µία φορά, αποδεικνύεται ότι –προκειµένου να εξυπηρετήσουν τους άθλιους σχεδιασµούς τους- οι τροϊκανοί δεν διστάζουν να θυσιάσουν χιλιάδες Ελληνες (τελικά, οι άµεσες και έµµεσες θέσεις εργασίας που θα χαθούν -στην περίπτωση κατά την οποία υλοποιηθεί ο σχεδιασµός που αποκαλύπτει σήµερα Το ΧΩΝΙ- αναµένεται να φτάσουν τις 120.000).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Στο ΧΩΝΙ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ
- See more at: http://www.toxwni.gr/xoni-apokleistika/item/6445-to-aimodipses-sxedio-tis-troikas-gia-ksepoulima-tis-dei-kai-grigoro-thanato-120000-ellinon#sthash.QsmBRehF.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου