Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΟΙ GAY ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ΣΤΟ GAY PRIDE TOY KAMINH!

Ντροπή και αίσχος. Οι υποστηρικτές και οι συμμετέχοντες στο Athens Gay Pride, που προλόγισε θερμά ο Δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης, βεβήλωσαν το άγαλμα του Κολοκοτρώνη στην ομώνυμη πλατεία του κέντρου της πρωτεύουσας γράφοντας αισχρά συνθήματα.
«Λεσβίες, πουστάρες, ιέρειες του αίσχους είμαστε περήφανα η ντροπή του έθνους», γράφουν με στένσιλ, όπως και συνθήματα με σπρέι στη βάση του αγάλματος του ήρωα της Επαναστάσεως, που είχε πρόσφατα καθαριστεί, οι γκέι και οι τρανσέξουαλ που έκαναν παρέλαση, με τον Δήμαρχο Αθηναίων να τους «ανοίγει» το δρόμο, όπως επίσης και εκπροσώπους από 11 χώρες προεξάρχοντων των ΗΠΑ, του Καναδά και της Ολλανδίας.
«Ο Δήμος Αθηναίων υπό την δημαρχία μου θα θέσει υπό την αιγίδα του το Athens Pride και γενικότερα θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια προάσπισης της ισονομίας και των δικαιωμάτων των πολιτών που υφίστανται διακρίσεις», δήλωσε ο κ. Καμίνης.
Συγχαρητήρια στο Δήμαρχο Αθηναίων που έκανε τα πάντα για να αποτρέψει τα συσσίτια της Χρυσής Αυγής προς τους φτωχούς πολίτες και τα δίνει όλα για να υπερασπιστεί τους gay στην Αθήνα παραχωρώντας τις πλατείες για τις παρελάσεις της ντροπής.  
«Θα στηρίξω με κάθε δυνατό τρόπο το ετήσιο φεστιβάλ υπερηφάνειας τόσο στην εγχώρια διοργάνωσή του (π.χ. αιγίδα, χορηγία επικοινωνίας, παροχή διαφημιστικού χώρου, κλπ) όσο και στη διεθνή εκπροσώπησή του…», συμπλήρωσε ο κ. Καμίνης.
Οι Αθηναίοι δηλαδή θα κληθούν να πληρώσουν για τις φιέστες των ομοφυλόφιλων, των αμφιφιλόφυλων και των τρανσέξουαλ. Όπως αυτή που έγινε το Σάββατο στην Αθήνα με θέμα την δυνατότητα των ομοφυλοφίλων, των αμφιφιλόφυλων και των τρανσέξουαλ να υιοθετούν παιδιά ή και να αποκτούν παιδιά.
Να τον χαίρονται τον κ. Καμίνη αυτοί που τον ψήφισαν.
Στη φωτογραφία είναι το ίδιο στένσιλ που υπάρχει στη βάση του αγάλματος του Κολοκοτρώνη.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 defencenet.gr

3 σχόλια:

  1. Άντε να χαθείτε παλιοαλήτες από όπου και αν προέρχεσθε. Λίγη ντροπή δεν βλάπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ ΛΕΣΒΙΑ ΠΛΑΚΟΜΟΥΝΑ ;
    ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ.
    Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΓΕΡΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΜΙΖΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΨΕΙΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ.
    ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΗΛΟΓΛΕΙΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΗ ΑΓΑΠΗ ,ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΤΕΡΑΤΑ" ΤΗΣ ΟΜΑΛΟΤΗΤΑΣ ,ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΨΥΧΙΚΑ ΤΕΛΕΙΟΥΣ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΟΜΟΥΝΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΦΥΣΙΝ SEX, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΥΤΕΡΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥΣ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ;
    ΕΝΑΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΗΤΑΝ ,ΕΝΑΣ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΦΥΛΑΚΗ .
    ΕΝΑΣ ΜΠΕΚΡΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΝΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΗΤΑΝ.
    ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ GAY ΤΟΥ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ ΚΩΛΟΑΡΠΑΧΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΚΟΜΟΥΝΕΣ ΤΙΣ ΛΕΣΒΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ , ΜΑΛΑΚΕΣ Ε ΜΑΛΑΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις μεγάλο πρόβλημα φίλος για Δαφνί σε βλέπω.... :-D

      Διαγραφή