Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ε.α. ΤΖΙΑΚΗΣ: ΤΟ "ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ" ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ. ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ Η ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ!

Με αφορμή διάφορες διαρροές περί μη νομιμότητας του ΚΕΕΔ (Κέντρο Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων), κάποιες από τις οποίες προήλθαν και μέσα από τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού ο οποίος αρνήθηκε να δώσει άδεια για συμμετοχή του ΚΕΕΔ στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, ο επικεφαλής του Κέντρου Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων, ταξίαρχος ε.α. Ιωάννης Τζιάκης επανέρχεται και προσκομίζει στην εφημερίδα μας όλα τα ντοκουμέντα που μπορούν να πείσουν και τον πιο δύσπιστο για τη νομιμότητα του ΚΕΕΔ. Ο ίδιος δε, με την κατάθεση των πειστηρίων ζητεί να σταματήσει η διασπορά παραπληροφόρησης και συκοφαντίας σε βάρος του Κέντρου Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων. 
Ιδού τα ντοκουμέντα από τον κ. Τζιάκη, από τα οποία σημειώσαμε μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα:

ΑΦΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΣΚΕΦΘΗΚΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ
Οι αιτούντες, ως μέλη της προσωρινής διοικήσεως του υπό ίδρυση σωματείου, ζητούν να αναγνωρισθεί και να εγγραφεί στο δημόσιο βιβλίο αναγνωρισμένων σωματείων, που τηρείται στο Δικαστήριο τούτο, το υπό σύσταση σωματείο με την επωνυμία «Κέντρο Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων» και διακριτικό τίτλο «Κ.Ε.Ε.Δ.», με έδρα το Χαλάνδρι Αττικής και επί της οδού Ιπποκράτους, αριθ. 38 - 42. II αίτηση αρμοδίως καθ* ύλην (άρθρο 740 παρ. 1 ΚΠολΔ) και κατά τόιιον (άρθρο 787 παρ. 1 ΚΠολΔ) εισάγεται ενώπιον του Δικαστηρίου τούτου,
κατά την προκείμενη διαδικασία της εκούσιας δικαιοδοσίας.....
...ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
ΔΕΧΕΤΑΙ την αίτηοη.
ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ το από 09/09/2012 καταστατικό του σωματείου με την επωνυμία «Κέντρο Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων» και διακριτικό τίτλο «Κ.Ε.Ε.Δ.», με έδρα ίο Χαλάνδρι Αττικής και επί της οδού Ιπποκράτους, αριθ. 38 - 42.
ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ: 1) τη δημοσίευση περιλήψεως σε μία ημερήσια εφημερίδα, που εκδίδεται στην Αθήνα, καθώς και στο Δελτίο Δικαστικών Δημοσιεύσεων του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητα Απασχολούμενων (ΕΤΑΑ) - Τομέα Ασφάλισης Νομικών (ΤΛΝ), η οποία να περιέχει τα ουσιώδη στοιχεία του από
09/09/2012 καταστατικού του σωματείου με την επωνυμία «Κέντρο Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων» και διακριτικό τίτλο «Κ.Ε.Ε.Δ.», με έδρα το Χαλάνδρι Αττικής και επί της οδού Ιπποκράτους, αριθ. 38 - 42 και 2) την εγγραφή του σωματείου στο δημόσιο βιβλίο σωματείων, που τηρείται στο Δικαστήριο τούτο.
Εκδόθηκε και δημοσιεύθηκε, οχο Χαλάνδρι, στις 
 14/05/2013
H ΔΙΚΑΣΤΗΣ



26 σχόλια:

  1. ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΙΜΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ . ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δύσκολα ο Δήμαρχος θα αφήσει τον Ταξίαρχο και τους εφέδρους να καταθέσουν στεφάνι . Από την στιγμή που τα σκουπιδια της αριστεράς μαζί με τους χαζοχαρούμενους Δημοτικούς Συμβούλους Παρίση Οικονόμου Νικάκη και ΣΙΑ είναι ενάντια . Βρώμικος και σκοτεινός ο ρόλος του Κανελόπουλου ............... . ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσείς κύριε Τίγκα που είστε ανώτατος αξιωματικός του στρατού γιατί δεν μιλάτε . Οι υπόλοιποι παράγοντες που κρύβονται ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΣΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΛΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Δήμαρχε η κατασταση εδώ στην εκκλησία της Φανερωμένης είναι αφόρητη όλα τα πεζοδρόμια είναι σπασμένα το ίδιο και στην Βουτσινά . Δείχτε και λίγο ενδιαφέρον για τον Χολαργό και αφήστε ήσυχους τους εφέδρους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτή η χώρα έχει χάλια μεγάλα . Ότι θέλει ο καθένας κάνει . Στην Αθήνα και στις άλλες πόλεις οι αριστεροί έχουν καταστρέψει όλα τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και κανείς δεν ενοχλείται . Οι λαθρομετανάστες βάζουν φωτιά σε εκκλησίες και οι πολιτικοί έχουν καταστρέψει την χώρα , Ετσι με αυτήν την λογική και ο Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού απαγορεύει τις παραλάσεις . Ποιός θα αντιδράσει εκτός από λίγους . Αυτό είναι το μέλλον της Πατρίδας μας που έχουν στα σκαριά οι ξένοι Δυνάστες . Αυτά που λέει ο Τσίπρας και ο Σαμαράς για Εθνική Υπερηφάνια είναι για τους κουτούς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΠΑΠΑΓΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΨΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στα δημοτικά ιατρεία Χολαργού δεν υπάρχει κάποιος να γράψει μια απλή συνταγή φαρμάκων και η ταλαιπωρία των ασφαλισμένων αφάνταστα μεγάλη . Όλη η χώρα είναι διαλυμένη . Τα δύσκολα τώρα έρχονται . Μόνο μια Στρατιωτική Δικτατορία από Πατριώτες Αξιωματικούς θα σώσει την χώρα από τα καθάρματα τους διεφθαρμένους πολιτικούς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριε Δήμαρχε είμαι και εγώ περίεργος να δω τι απόφαση θα πάρετε . Εάν θα επικρατήσει η λογική .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΑΙΟ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΟΜΩΣ Ο ΤΙΓΚΑΣ Ο ΚΕΧΡΗΣ Ο ΤΟΥΤΟΥΖΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΟΜΙΚΟΣ ΜΟΥΝΤΑΚΗ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΓΙΑ ΣΙΩΠΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΘΕΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συνφωνω και εγω οι λεγομενοι πατριωτες δημοτικοι συμβουλοι και επωνυμοι του δημου να παρουν θεση εδω και τωρα κυριε ξυδη και εσεις γιατι σιωπατε η χωρα καταρεει λιγο εθνικη αναταση και ανθρωπια ζητα ο κοσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Επιτέλους , οι ιθύνοντες στον Δήμο να αφυπνιστούν και να αντιληφθούν ότι η απόφαση απαγόρευσης της παρέλασης των εφέδρων καταδρομέων είναι λάθος . Εσύ φίλε Στρατηγέ Κώστα Τίγκα τι λες . Μάχιμος . Παπάγος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πως γίνετε ένας Δήμαρχος που λέει ότι είναι δεξιός να απαγορεύει παρελάσεις εφέδρων . Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΥΡΙΑ ΠΑΡΙΣΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ . ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΜΟΥ ΣΑΣ ΝΤΟΠΗ ΣΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΥΡΙΑ ΠΑΡΙΣΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ . ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΜΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Που είσαι Παπάγο να δεις τους θλιβερούς επιγόνους σου που σε λίγο θα γκρεμίσουν και τον Ανδριάντα σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΗΚΩ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΑΧΝΕΙΟΥ .......... ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τι θα δουν ακομα τα ματια μας ανθελληνες πιονια των γερμανων σιονιστων ξυπνατε ορε λιγο τσιπα δεν υπαρχει νυν υπερ παντων ο αγων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΤΖΙΑΚΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ;

    O Συνταξιούχος Απόστρατος κ. Τζιάκης, απέτυχε ‘’τρομάρα του’’ να καταλύσει το Πολίτευμα της Δημοκρατίας, στο όνομα των Εφέδρων Καταδρομέων, με την συγκέντρωση στο Σύνταγμα το 2013, όπου μάζεψε 47 συνολικά Εφέδρους,εκ των οποίων 3 Απόστρατοι, - τόσο εμπιστοσύνη του έχουν οι Έφεδροι καθώς γνωρίζουν όλοι για τα χάπια που αναγκαστικά πρέπει να παίρνει ημερησίως, για πάσα νόσον...- ενώ κατόρθωσε να αποστρατεύσει 2 Αρχηγούς του ΓΕΣ (Γκίνης-Τσέλιος), συμμαθητές του,με 8 μήνες θητεία τους ως Αρχηγοί ΓΕΣ, τυχαίο; (Ρεκόρ Γκίνες..)
    Αφού η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου άσκησε εναντίον του προκαταρκτική εξέταση, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ΕΔΕ μέσω του ΓΕΕΘΑ εξέδωσε διαταγή να μην επιτραπεί σε αυτόν οποιαδήποτε επικοινωνία-συνεργασία με τις Ένοπλες Δυνάμεις μας.
    Ο ίδιος δρα παράνομα, η ΚΕΕΔ δεν είναι αναγνωρισμένος Σύνδεσμος Εφέδρων από το Υπουργείο Άμυνας και την Περιφέρεια Αττικής, αλλά ένα αθλητικό Σωματείο χωρίς γραφεία,χωρίς δραστηριότητα,χωρις ΦΠΑ κτλ. που με τσαμπουκά θέλει να παρελάσει με στρατιωτικά εμβλήματα και οπλισμό έχοντας σκοπό να καταλάβει τον Δήμο Παπάγου στις επόμενες εκλογές; Ο ίδιος μάλιστα το 2013 είχε δηλώσει στα ΜΜΕ οτι την απόπειρα κατάλυσης του Πολιτεύματος την έκανε για την Ελλάδα αναφερόμενος στο Σύνταγμα-έτσι τον βόλευε τότε-, ενώ προχθές δήλωσε-έγραψε-είπε οτι την έκανε για τις συντάξεις των Αποστράτων του Παπάγου, ώστε να γίνει Δήμαρχος Παπάγου.
    ‘’Κωλοτούμπας χειρότερος από τους πολιτικούς μας..είπαμε είναι πολλά τα χάπια αδέλφια..TZIAKIS FOR TRELADIKO...”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ........κριμα που δε τα λεει ε π ω ν υ μ α ο αναρτων
      λασπολογος συκοφαντης....

      Το να κρυβεται καποιος πισω απο την ανωνυμια,
      δε συναδει με το ΠΝΕΥΜΑ Αντρικιας αναληψης ευθυνης
      και την ΗΘΙΚΗ των Ειδικων Δυναμεων....

      οποτε, μεχρι την επωνυμη αναρτηση, ΑΝΑΞΙΟΣ λογου!!

      ντροπη...

      Αραγε,
      μηπως ομως καποτε ηταν εδω μεσα κι αυτος σαν περαστικος;;;
      κι εγινε εκδικουμενος ως αποδιοπομπαιος ;;;

      Διαγραφή
  20. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ:
    ΑΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΙΣ ΤΗΝ Π... ΜΕ ΤΗΝ Β... ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΣΤΕΡΕΙΣΤΕ ΤΗΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ.

    ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ Ε.Α.
    ΤΖΙΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΖΙΑΚΗ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ ΛΟΓΩ ΜΕΓΕΘΟΥΣ
      ΤΜΗΜΑ 1
      ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (ΚΕΕΔ)

      ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΕΔ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟΣΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ;
      Η ΚΕΕΔ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΚΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΑΙ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΚΩΝ ΚΑΙ ΟΠΛΙΤΩΝ ΚΑΤΑ ΜΕΙΖΟΝΑ ΛΟΓΟ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ:
      ΚΟΙΝΗ ΜΗΤΡΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ,
      ΚΟΙΝΟ ΛΙΚΝΟ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΕΙΤΕ ΩΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΟΙ ΕΙΤΕ ΩΣ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ (ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ, ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ, ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ),
      ΚΟΙΝΗ ΜΟΙΡΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ,
      ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ
      ΚΟΙΝΟ ΟΡΚΟ ΤΗΝ ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
      Ο ΟΡΚΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ Ή ΑΠΟΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.

      ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
      ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ Ή ΣΚΟΠΜΗ ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, ΛΕΣΧΩΝ ΚΛΠ.
      ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΕΕΔ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΪΟ 2013. ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΛΠ.
      ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΔΙΕΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΚΕΕΔ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΡΦΙ ΣΤΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΑΛΛΩΝ ΣΥΜΒΕΛΗΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ, ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ.

      ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Η ΚΕΕΔ
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΥΤΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.
      ΔΕΝ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ. ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ. ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ Ή ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ Ή ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ.
      ΤΥΧΟΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΕΕΔ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ. ΠΟΛΙΤΙΚΑ Ή ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ.
      ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ <>.
      ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ.

      ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΚΕΕΔ
      Η ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΚΕΕΔ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΟΣΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΜΕ.
      ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΜΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΑ. ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΟΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΑΔΕΛΦΙΚΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ.
      ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

      Διαγραφή
    2. ΤΜΗΜΑ 2
      ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ
      ΕΜΨΥΧΩΣΗ ΤΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΦΩΝΗ, ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ) ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΟΥ, ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞ ΑΥΤΟΥ ΝΟΜΟΥΣ.
      ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΣΦΑΛΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΥΓΕΙΑ. ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΚΑΙΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ. ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΕΙ. ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ.

      ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
      ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΤΗΣ Η ΚΕΕΔ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ, ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ, ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕ, ΠΡΩΤΟΤΥΠΗΣΕ, ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΕ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ.
      ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2011 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ:
      ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ (ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΑΧΗΤΟΥ, ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΚΛΠ),
      ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ Ή ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ (28 ΟΚΤ, 25 ΜΑΡ, ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ, ΔΙΣΤΟΜΟ ΚΛΠ),
      ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ:
      ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΕ ΤΟΝ Κ. ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ.
      ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ 30 ΣΕΠ 12 ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑΠΛΟ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΤΑ ΤΗΣ Α.Ε. ΤΟΥ Κ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΤΑ ΚΑΛΥΨΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΠΙΔΟΘΗΚΕ. ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ. ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΕΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ. ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΗΚΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ (ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΟΜΑΔΕΣ, ΛΕΣΧΕΣ, ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΕΣ ΠΟΥ ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ. ΤΟ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΑΦΕΣ.

      Διαγραφή
    3. ΤΜΗΜΑ 3
      ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ 28 ΣΕΠ 13.
      ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΙΧΕ ΣΤΑΛΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ.
      ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΙΕΧΩΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ, ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ, ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ. ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΦΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΔΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ.
      ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤ΄ΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟ ΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΜΜΕ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΕΙΖΟΝΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΕΙΤΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΠΛΟΓΚΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΗ Ή ΣΥΝΘΕΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΦΡΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΩΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΝΑ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ, ΝΟΜΙΚΑ ΔΕ Ο ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΗΨΑΝ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ. Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΕΣ Ή ΑΛΛΕΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΜΙΑΣ ΠΛΕΥΡΑΣ, ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ. ΣΤΑ ΔΕ ΤΟΥ Κ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΗΤΑΝ ΣΑΦΗΣ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΩΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.

      Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ 06 ΟΚΤ 13
      ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΤΗΣ 28/9 ΓΙΑ ΤΗΝ 05/10 ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑΣ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 06/10. ΜΕ ΜΙΑ ΜΗ ΔΥΝΑΜΕΝΗ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΘΕΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:
      ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 11 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ,
      ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ
      • ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΑΣ,
      • ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΘΕΣΑΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ,
      • ΣΥΝΑΙΣΘΑΝΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΔΕΙΝΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΕΤΙΑ,
      • ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΟΣΩΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ,
      ΖΗΤΟΥΝ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

      ΑΝΤΙ ΕΠΙΛΟΓΟΥ
      ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ‘Η ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΟΡΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.
      Ο ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΒΑΝΙΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΧΗΤΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΤΟΥ ΡΕΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΔΟΞΑΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ.
      Η ΚΕΕΔ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΟΒΙΖΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΕΙ. ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΧΘΡΟΥΣ ΦΑΝΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ.
      Η ΚΕΕΔ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΥΧΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΒΛΕΨΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΑ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ.
      ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΟΥ ΟΣΟ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑ.

      ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ Ε.Α.
      ΤΖΙΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
      03 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013



      ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΟΝΕΣ ΣΑΣ... ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑ.

      Διαγραφή
  21. ΜΙΧΑΗΛ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ18 Μαρτίου 2015 στις 4:25 μ.μ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΡΙΣΜΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.

    ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επικροτω, κριμα που δε τα λεει ε π ω ν υ μ α ο αναρτων συκοφαντης....

      Το να κρυβεται πισω απο την ανωνυμια δε συναδει με το ΠΝΕΥΜΑ Αντρικιας αναληψης ευθυνης καιτην ΗΘΙΚΗ των Ειδικων Δυναμεων

      Διαγραφή